Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2019 (ja kaikkia muita Netflix-alueita)

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2019 (ja kaikkia muita Netflix-alueita)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-05-07 15:17:24, viihteessä


Brittiläisen Netflixin tarjoukset eivät ole niin huonoja, jos vertailet niitä Thaimaan tykkäämiin, joissa on vain alle 10% amerikkalaisesta sisällöstä sekä TV- että elokuvaosastolla, mutta jos olet koskaan käynyt Yhdysvalloissa, tiedät paljon vähemmän sisältöä UK Netflixillä. Siksi etsit täältä kuinka katsoa American Netflixiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2019, ja aiomme tehdä yhden paremmin, aiomme näyttää sinulle kuinka katsella American Netflixiä Iso-Britanniassa, mutta myös kuinka katsella kaikkia muita Netflixiä alueet Isossa-Britanniassa.

Valmis?

Miksi Yhdistyneen kuningaskunnan sisällöllä ei ole samaa sisältöä kuin amerikkalaisella Netflixillä?

Se laskee oikeuksiin.

Virta on itse asiassa show, joka on saatavana UK Netflixissä, mutta ei American Netflixissä. Sitä, että sen luoneella TV-verkolla on yksinoikeudet siihen Yhdysvalloissa, ja koska kukaan ei ole kyseistä verkkoa Euroopassa, he lisensoivat sen Netflixille saadakseen lisää tuloja.

UK Netflixin näkökulmasta monet muut TV-verkot tai -alustat, jotka eivät ehkä luoneet ohjelmaa, ostivat oikeuden näyttää tiettyä sisältöä yksinomaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joten UK Netflix pysyi rajoitettuna.

Toinen merkittävä tekijä on, että se maksaa paljon rahaa, kun ostat oikeudet näyttelyihin, jotta ne olisivat saatavilla kaikkialla maailmassa, mikä tekee siitä järkevämmän vaihtoehdon sijoittaa vain Yhdysvaltain markkinoille, koska suurin osa Netflix-asiakkaista on siellä. Itse asiassa sisällön osto-oikeuden kustannukset ovat yksi syy siihen, miksi Netflix investoi niin voimakkaasti alkuperäisiin tuotantoonsa, joka on saatavana maailmanlaajuisesti.

Power show -esimerkki kuvailee täydellisesti, että vaikka Yhdysvaltain Netflixillä on eniten sisältöä, sillä siinä ei ole kaikkea. Ja siksi autamme sinua avaamaan 21 Netflix-aluetta, jotka avaavat melkein kaiken mahdollisen Netflix-sisällön, jotta et koskaan unohda mitään, koska jopa Thaimaalla Netflixillä on eksklusiivista sisältöä.

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2019

Jos haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa, sinun täytyy huijata Netflix ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Ja teet sen käyttämällä VPN: tä.

Jos et ole koskaan kuullut VPN-palveluista, VPN-palveluiden avulla voit muuttaa sijaintiasi muuttamatta.

Joten onko se? Löydät vain VPN: n, yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen ja voit katsella American Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2019?

valitettavasti ei.

Ensinnäkin ilmaiset palvelut eivät toimi. Niiden avulla voit vaihtaa sijainnin Yhdysvalloissa yksinkertaisten asioiden vuoksi, mutta kun kyse on esimerkiksi Netflixistä, Netflix tietää, että VPN-palveluita on olemassa, samoin kuin televisiokanavat / -alustat, joilla on oikeudet sisältöön, johon Netflixillä on oikeudet tietyissä paikoissa. Miksi joku maksaa ylimääräisestä kanavasta, jos hän voi vain käyttää VPN: ää, joka katselee sitä jo osoitettua ohjelmaa tai elokuvaa Netflixissä? Ja tämä johtaa Netflixin purkamiseen VPN-palveluissa.

Tarkoittaako tämä, että kaikkien maksettujen palveluiden avulla voit katsella American Netflixiä Isossa-Britanniassa vuonna 2019? Ei aivan kuten vaikka kokonaisprosentti kasvaa, jos haluat käyttää enemmän kuin vain amerikkalaista Netflixiä, suurin osa silti epäonnistuu siinä. Voisi olettaa, että jos etsit palvelua, jolla on eniten palvelimia, se tukee kaikkein siellä olevia Netflix-alueita, mutta niin ei ole. Vaikka joillakin palveluilla on yli 3000 palvelinta, PrivateVPN, jossa on alle 200 palvelinta, tukee 21 Netflix-aluetta, markkinoiden eniten.

Palvelimien kannalta PrivateVPN ei ole paras palvelu sinulle, mutta jos etsit laadukkaita palvelimia, PrivateVPN tulee tänne, koska 3000 palvelimen käyttö on hienoa, mikä hyöty, jos suurin osa niistä ei toimi Netflixin kanssa?

Jos etsit vain katsella amerikkalaista Netflixiä Isossa-Britanniassa, sinun ei tarvitse välttämättä käyttää PrivateVPN: tä, mutta jos aiot maksaa saman hinnan (tai jopa vähemmän) kuin toisesta palvelusta, niin miksi et saa hyödyksi irti Netflixistä, kun teet sen? Ja puhuttaessa Netflixistä, PrivateVPN tukee myös Hulun ja DAZNin kaltaisia. Kuten monet muutkin, koska vaikka meillä ei ole eniten palvelimia, keskitymme laatuun.

Oletko kiinnostunut kokeilemaan tätä niin, että voit katsella amerikkalaista Netflixiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhdessä kaikkien muiden Netflix-alueiden kanssa vuonna 2019? Meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me