Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa (toimii kaikilla laitteilla)

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa (toimii kaikilla laitteilla)

Kirjoittaja Michael Smolski, 2018-12-10 15:06:40, viihde


Maksat yhtä paljon Netflix-tilauksesta kuin amerikkalaiset, mutta saat vähemmän kuin puolet sisällöstä? Puhutaan huijauksesta, eikö niin? Entä jos voisit katsoa American Netflixiä Australiassa millä tahansa laitteella? Entä jos voisit katsoa mitä tahansa Netflixiä, jonka haluat, riippumatta siitä missä olet? Se varmasti säästäisi paljon aikaa etsimäsi sisältöä, jota haluat katsella. Se on saatavilla Netflixissä, ei vain Netflixissä.

Kun olet lukenut nämä luvut, haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä Australiassa...

Amerikkalainen Netflix? Sillä on noin 1157 televisio-ohjelmaa ja 4593 elokuvaa. Tietenkin, nämä numerot muuttuvat koko ajan, mutta sellaisena kuin se on, saat sellaisen American Netflixillä.

Australialainen Netflix? 443 televisio-ohjelmaa ja 1585 elokuvaa. Hieman alle 35% amerikkalaisen Netflixin sisällöstä. Ehdottomasti hullu. Maksat melkein saman hinnan Netflixistä, mutta saat 1/3 käytettävissä olevasta sisällöstä.

Se on silti paljon katseltavissa olevia ohjelmia ja elokuvia, eikö niin? Joo, kunnes show tai elokuva, jota haluat katsoa, ​​ei ole Netflixissä.

Asioiden asettaminen näkökulmaan, Ainakin 57 maata, lukuun ottamatta Yhdysvaltoja, on enemmän sisältöä kuin Australian Netflix. Paikkoja, kuten Guadeloupe, Martinique, Saint Vincent ja Grenadines ja Anguilla, mainitsen vain muutamia. Maissa, joista monet ihmiset eivät koskaan kuulleet, on melkein kaksinkertainen sisältö, ja joskus jopa enemmän.

Siksi sinun kannattaa katsoa American Netflixiä Australiassa, koska muuten, rehellisesti sanottuna, se ei ehkä ole sen arvoista.

Ja emme vain näytä sinulle kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa, näytämme sinulle myös tapa katsella mitä tahansa Netflixiä menetelmällä, joka toimii kaikilla laitteilla.

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa

Jos haluat katsoa American Netflixiä Australiassa, vaihe on hyvin yksinkertainen. Toisin kuin Hulu tai DAZN, sinun ei tarvitse käydä läpi suuria rekisteröintivaiheita, jotka vaativat luotto- tai maksukortteja.

Sinun täytyy vain huijata Netflix ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa tai muussa maassa, jos haluat katsoa Netflixiä toisesta maasta, koska vaikka amerikkalaisella Netflixillä saattaa olla eniten sisältöä, siinä ei ole koko sisältöä.

Kuinka huijaat Netflixiä ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa?

Teet sen olemalla siellä, mutta käytännössä.

Ja paras tapa tähän on VPN: n käyttö.

VPN tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa. Yksinkertaisesti sanottuna, kun muodostat yhteyden johonkin käyttämäsi VPN-palvelun palvelimista, olet käytännössä kyseisen palvelimen sijaintipaikka, tosiasiallisesti olematta siellä. Ja se avaa paljon mahdollisuuksia Internetissä, ei vain Netflix-spektrissä.

Voitko minkä tahansa VPN: n avulla katsoa amerikkalaista Netflixiä Australiassa?

Ilmaiset VPN-palvelut? Se tarkoittaa hidasta. Se tarkoittaa myös sitä, että palvelimet eivät toimi.

Kun etsit miten katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa, haluat tietää, kuinka katsoa sitä, ei miten saada aikaan illuusio, jota voit katsella, kunnes sinun on odotettava elokuvasi tai televisio-ohjelmasi puskurointia 40 sekunnin välein..

Ilmaiset palvelut ovat täynnä käyttäjiä, eivätkä he investoi korkealaatuiseen Internet-kapasiteettiin. Ja koska ne ovat niin suosittuja ja ilmaisia, on paljon helpompaa kohdistaa heidät ja estää heitä toimimasta, koska älä unohda, Netflix ei ole tyhmä. He tietävät VPN-palveluista. Se ei ole niin helppoa kuin yhdistäminen amerikkalaiseen palvelimeen. Sen on myös toimittava Netflixin kanssa.

Ja puhuttaessa toimivista palvelimista, monet ihmiset joutuvat laskemaan illuusion "meillä on 100 amerikkalaista palvelinta" tai mitä tahansa luku on, kun etsit VPN: tä. Kuinka moni näistä toimii palvelujen, kuten Netflix, Amazon Prime ja Hulu, kanssa? Sitä sinun täytyy etsiä ja mitä VPN-palvelut välttää.

PrivateVPN? Meillä ei ole 100 amerikkalaista palvelinta, mutta meillä on palvelimia, jotka toimivat American Netflixin kanssa. Tuemme myös monia muita Netflix-palvelimia riippumatta siitä, onko kyse Espanjassa tai Ruotsissa, koska tiedämme, että vaikka Yhdysvalloissa on eniten sisältöä, siinä ei ole kaikkea.

Ja jos kirjaudut blogiimme, näet kuinka päästä palveluihin, jotka vaativat paljon enemmän työtä kuin vain ladata PrivateVPN ja käyttää sitä.

Tämä menetelmä ei toimi laitteissa, joita VPN ei tue, kuten Chromecast.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map