Kuinka katsella American Netflixiä Irlannissa

Kuinka katsella American Netflixiä Irlannissa

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-02-25 09:27:25, viihteessä


American Netflixillä on noin 50% enemmän Televisio-ohjelmat ja elokuvat kuin irlantilainen. Maksat myös suunnilleen saman verran Netflixistä molemmissa maissa. Sisältöön perustuva syrjintä? Aha. Siksi etsit täältä miten katsella American Netflixiä Irlannissa.

Mutta vaikka Irlannin Netflix-kirjasto ei ole niin paha kuin joissain muissa maissa, joista aiemmin kirjoitimme, kuten Netflix Saudi-Arabiassa, se on silti melko huono. Onneksi on tapa katsella amerikkalaista Netflixiä Irlannissa, ja vaiheet eivät ole liian vaikeita suorittaa kummankaan kohdalla..

Mutta miksi sinun edes täytyy etsiä miten katsoa amerikkalaista Netflixiä Irlannissa?

Se on jotain, jota saatat kysyä ottaen huomioon, että laittoman reitin käyttämisen sijaan maksat tilauksesi ja maksat siitä yhtä paljon kuin Yhdysvalloissa, et kuitenkaan saa rahasi arvoista takaisin.

Joten miksi Netflix vain valitsee antaa sinulle vähemmän sisältöä?

Se laskee oikeuksiin.

Ei ole niin, että Netflix haluaa olla paha, mutta että kun maksat sisällöstä, et saa vain oikeuksia kaikkialle. Suurimman osan ajasta saat oikeuksia tietyltä alueelta, ja muut alueet maksavat enemmän. Suurin osa Netflixin asiakkaista on Yhdysvalloissa, ja siksi on järkevämpää, että Netflix sijoittaa amerikkalaiseen sisältöön sen sijaan, että näyttää sisältöä Irlannissa, missä väestö on pieni, koska se on..

Se ei tarkoita, että Netflix ei sijoittaisi Irlantiin, koska Irlannin Netflixissä on edelleen paljon sisältöä, sen on vain tarkoitettava, että irlantilainen Netflix kaipaa paljon muuta sisältöä.

Yksi asia, jonka Netflix alkoi tehdä toivoessaan ohittaa nämä ongelmat, on, että he alkoivat luoda paljon omaa sisältöä, jota voidaan näyttää useimmissa maissa, riippuen sisällön tilanteesta, koska sensuuri on elossa ja hyvin kaikkialla maailmassa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos Netflix jakaisi sisältöä tasapuolisesti, se menettäisi liiketoiminnan melko nopeasti.

Ja älä unohda, joskus on myös kysymys siitä, että jollain on oikeudet tiettyyn sisältöön tietyssä maassa. Tästä syystä Disney ei vielä aloittanut suoratoisto-alustaansa. Koska Netflixillä on edelleen oikeus suureen osaan niiden sisällöstä kesään saakka. Ja miten tarkoitetaan näyttää jotain, jos joku näyttää sen jo?

Kuinka katsella American Netflixiä Irlannissa

American Netflixin katselu Irlannissa on oikeastaan ​​yhtä helppoa kuin BBC iPlayerin katselu Irlannissa, jonka katselimme aiemmin.

Se tarkoittaa sijainnin muuttamista käytännössä. Tässä tapauksessa sinun on tietenkin oltava Yhdysvalloissa.

Sitä VPN tai tarkemmin sanottuna PrivateVPN antaa sinun tehdä.

VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen ja juuri sen perusteella voit katsella American Netflixiä Irlannissa.

Edellyttäen, että käytät oikeaa VPN-palvelua.

Nyt emme aio kertoa sinulle, että olemme paras VPN sinulle, koska se riippuu tarpeitasi. Mutta niin kauan kuin Netflix menee, tuemme markkinoiden kaikkein Netflix-alueita perustuen Comparitechin testeihin, jotka koostuvat 5000 manuaalisesta testistä, mikä tarkoittaa, että PrivateVPN: n avulla voit käyttää markkinoiden kaikkein Netflix-sisältöä. Ja vaikka amerikkalaisella Netflixillä on kaikkein eniten sisältöä, jokaisella alueella on taipumus olla myös oma yksinoikeudellinen sisältö. Työskentelemme myös jo mainitun BBC iPlayerin kanssa, mutta myös DAZN: n, Amazon Primen ja jopa Hulun kanssa avaamalla portti nähdäksesi sisältöä, jota et voisi nähdä muuten.

Netflixissä on se, että huomattava määrä VPN-palveluita ei toimi Netflixin kanssa johtuen siitä, että Netflix toimii myös VPN-palveluiden hajottamisen takia, koska yritykset, jotka omistavat sisältöoikeuksia tiettyihin ohjelmiin ja ohjelmiin, painostavat myös Netflixiä. on tietyillä alueilla oikeuksia.

Ja kyllä, tuemme jopa HBO NYT, jonka avulla voit katsella Valtaistuimien 8. kaudella mahdollisimman korkeaa laatua tarvitsematta tuhlata aikaa uuden jakson etsimiseen Internetistä.

Näin voit katsella amerikkalaista Netflixiä Irlannissa

On vaikeaa, kun et tiedä miten se tehdään, mutta kun olet lukenut vaiheet, se on helvetin yksinkertainen.

Jos tämä auttoi sinua, suosittelemme varmasti, että tutustu blogiimme löytääksesi muuta hyödyllistä sisältöä.

Ja viimeiseksi, nauti pääsystäsi American Netflixiin vastuullisesti.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me