Kuinka katsella American Amazon Prime -tapahtumaa Euroopassa (kaikilla laitteilla)

Kuinka katsella American Amazon Prime -tapahtumaa Euroopassa (kaikilla laitteilla)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-09-27 22:10:21 liiketoiminnassa


Amazon Prime on yksi Netflixin suurimpia kilpailijoita. Ja aivan kuten Netflixissäkin, amerikkalaisella versiolla on eniten saatavissa olevaa sisältöä. Mitä sinun on tehtävä katsoaksesi American Amazon Primea Euroopassa kaikilla laitteillasi?

Suoraan sanottuna, ei enää niin paljon.

Amazon on helpottanut American Amazon Prime -kampanjan katselua Euroopassa kaikilla laitteilla lisäämällä Amazon Prime -tukea. Aivan kuten Netflixillä, voit melko paljon katsella Amazon Primea missä tahansa Euroopassa. Saalis? Saalis on se, että et voi katsella kaikkea mitä amerikkalaisella Amazonin pääministerillä Euroopassa on. Ja haluat tietysti muuttaa sen.

Olemme täällä auttamassa, sillä se tosiasia, että etsit katsomaan American Amazon Prime -tapahtumaa Euroopassa, on hyvä asia, sillä Amazonilla on rajattomat resurssit ja se on tulevaisuudessa vielä suurempi pelaaja elokuvien / TV-ohjelmien viihdealalla.

Kuinka katsella American Amazon Prime -tapahtumaa Euroopassa kaikilla laitteilla

Olet todennäköisesti tietoinen siitä, että se alkaa päätilillä. Emme aio selittää tätä vaihetta. Tiedät miten se tehdään.

Kun sinulla on Amazon Prime -tili, missä olet Euroopassa, Amazon tietää, että et ole tällä hetkellä Amerikassa. Tämä tarkoittaa, että kaikki amerikkalainen Amazon Prime -sisältö katoaa.

Tapa puuttua siihen? VPN-yhteydellä.

Jotkut VPN: n käytön edut

  • Voit käytännössä olla eri maassa, kun olet yhteydessä VPN-palvelimeen, mikä tarkoittaa, että sinulla on pääsy muussa maassa käytettävään sisältöön. PrivateVPN: llä on palvelimia 56 eri maassa. Meillä ei ole palvelimia kaikissa maapallon maissa, mutta meillä on palvelimia maissa, joista löydät hyödyllisen pääsyn.
  • Voit piilottaa toimintasi hallitukselta, Internet-palveluntarjoajalta ja ympärilläsi olevilta ihmisiltä salaamalla. PrivateVPN sisältää 2048-bittisen salauksen AES-256: lla.

Joten lataat VPN: n, kuten PrivateVPN, muodostat yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen, ja se on se?

valitettavasti ei.

Amazon on tehnyt hienoa työtä estämällä toimivia Amazon Prime -palvelimia.

Suurin osa VPN-palveluista ei tällä hetkellä toimi Amazon Prime -sovelluksen kanssa, koska ne ovat estetty.

PrivateVPN? Vanhat toimivat Amazon-palvelimemme tukkivat. Meillä on nyt uusia.

Mitä ne ovat? On parempi olla jakamatta, jotta he voivat toimia edelleen. Asiakaspalvelumme voi kuitenkin auttaa sinua.

Tai olla fiksu. Amerikan Amazonin pääministeri. Amerikkalaiset palvelimet. Jotkut heistä toimivat. Luulemme selvittääksesi sen.

Parasta mitä tehdä, on löytää Prime-jakso, jonka tiedät olevan yksinoikeudella Amerikassa, ja tarkistaa, onko se saatavana.

Tuetaan PrivateVPN-verkkoa kaikissa laitteissa, jotta voit katsella American Amazon Prime -laitetta Euroopassa laitteestasi riippumatta?

PrivateVPN: ää tuetaan kaikilla tärkeillä alustoilla, olipa kyse sitten puhelimesta, tietokoneesta tai Fire TV Stick / Cube -sovelluksesta. Itse asiassa PrivateVPN on yksi harvoista palveluista, jotka tarjoavat Amazon Fire TV Stick / Cube -sovelluksen, joka on täysin optimoitu laitteelle. Ja kun pystyt katsomaan American Amazon Prime -tapahtumaa Euroopassa suurella näytöllä, se tekee kaikki eron.

PrivateVPN ei kuitenkaan toimi Chromecastissa. Mikään VPN ei. Kun Chromecast päättää lisätä tukea sovellusten asentamiseen, tämä muuttuu todennäköisesti todennäköisesti.

Aikooko PrivateVPN hidastaa Amazon Prime -sisällön laatua?

Me teemme sen tällä tavalla. Emme tee siitä nopeampaa. Jos se on hidasta nyt, ellei palveluntarjoajasi tarkoituksella hidasta Amazon Primea, Internet on yhtä hidas kuin aiemmin.

Emme kuitenkaan myöskään hidasta sinua.

Merkittävä joukko ihmisiä uskoo VPN: n hidastavan kaikkea. Ja tässä on totuus.

Et osta satunnaista puhelinta, koska tiedät, että eri yritykset toimittavat laadukkaita tuotteita. Jotkut VPN-yritykset saattavat hidastaa sinua. Kaikki riippuu siitä, ostaako VPN-yritys Internet-kapasiteetin IP-siirtojen tarjoajilta suoraan vai web-hosting-yritykseltä. Se on yksi isoista tekijöistä, jotka määrittävät yhteytesi laadun.

PrivateVPN ostaa suurimman osan Internet-kapasiteetistaan ​​IP-siirtojen tarjoajilta suoraan. Onko muita? No, useimmat eivät puhu siitä ollenkaan.

Katso American Amazon Prime Euroopassa kaikilla laitteilla

Kaikilla laitteilla tarkoitamme kaikkia laitteita, joita VPN tukee. Chromecast on ongelma.

Haluatko katsoa American Amazon Primea Euroopassa? Se on aika helppoa vuonna 2018. Se ei ole kuin Hulu tai DAZN, joka on kuin Amazon Prime, vaan elävien urheilun seuraamiseen. Se on vaikeaa. Mutta meillä on myös opas tästä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me