Kuinka katsella ABC: tä Fire TV -kentällä (sillä ei ole väliä missä asut)

Kuinka katsella ABC: tä Fire TV -kentällä (sillä ei ole väliä missä asut)

Kirjoittanut PrivateVPN, 2018-09-16 10:53:08, viihteessä


Sinulla on Fire TV-Stick, mutta kun yrität katsella ABC Fire TV Stick -muistikortilla, se ei näy Amazon Appstoressa? Ystävämme, Fire TV -tarrasi ei ole rikki, ja on olemassa tapa korjata ongelma voidaksesi katsella ABC: tä Fire TV -keilalla..

Mutta tämän ongelman korjaamiseksi sinun on tiedettävä, miksi se on ensisijaisesti ongelma.

Syy siihen, miksi et voi katsella ABC: tä Fire TV Stick -muistikortilla, on aika helvetin yksinkertainen.

Et voi katsella ABC: tä Fire TV -keittimellä, koska sisältö ei ole yhtä suuri

Syy, miksi et voi katsella ABC: tä Fire TV Stickillä? Se menee sijaintiisi. Monet asiat eivät ole tasavertaisia ​​tällä planeetalla, ja sisältö on vain yksi ylimääräinen asia siinä telineessä.

Näitkö kanavan koskaan saatavana ympäri maailmaa? Sillä ei ole järkeä. Paitsi, että suurin osa maailmasta ei puhu englantia riittävän sujuvasti katsoakseen englanninkielistä sisältöä sellaisella tasolla, että he voivat nauttia siitä, mutta sillä ei myöskään ole taloudellista järkeä.

ABC: n tekeminen maailmanlaajuiseksi asiaksi on turhaa. Yritykset, jotka mainostavat ABC: llä, eivät voi ansaita rahaa kaikkialla. Osaa ABC: n sisällöstä ei voida myöskään näyttää kaikkialla, mikä tarkoittaa, että myös tälle sisällölle on rajoituksia.

Useimmiten on myös kannattavampaa myydä tiettyjen esitysten lisenssejä muille alustoille tai usein jopa tietyille alueille Netflixissä sen sijaan, että ABC olisi saatavana maailmanlaajuisesti.

Tästä syystä niitä on saatavana vain Yhdysvalloissa. Etkä ole Yhdysvalloissa (tai et ole asettanut Fire TV -muistitikkuasi siellä) on syy siihen, että kun haet ABC: tä, et saa tuloksia.

Ei ole niin, että ABC on paha, sillä ei ole järkeä, että kaikki ovat käytettävissä ympäri maailmaa.

Joten mikä on ratkaisu?

Amazonin pettäminen katsomaan ABC: tä Fire TV -keilalla on ensimmäinen askel

Joo, sinun täytyy huijata Amazonin jättiläinen ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Ja yllättäen on melko yksinkertaista, lähinnä siksi, että Amazon todennäköisesti toimii vain kuin he välittävät, mutta perustuen siihen, kuinka avoin heidän alusta on, he ovat todennäköisesti hyvin kunnossa sen kanssa.

Loppujen lopuksi he hallitsevat Amazon Appstoren sovelluksia.

Jotta voit katsella ABC: tä Fire TV Stick -muistikortilla, sinun on vaihdettava Amazon Appstoren sijainti Yhdysvalloissa. Voit tehdä sen siirtymällä Amazon-tilisi Hallinnoi sisältöäsi ja laitteitasi -kohtaan. Kun olet siellä, sinun täytyy napsauttaa asetukset jonka jälkeen Maa-asetukset. Kun pääset sinne, paina Muuttaa.

Ja kyllä, sait oikein, kun olet siellä, sinun on vaihdettava sijaintisi amerikkalaiseen sijaintiin. Ja älä vain laita satunnaisia ​​nimiä. Sen sijaan etsi Googlelta amerikkalaista osoitegeneraattoria, johon sisältyy myös postinumero.

Kun olet tehnyt kaiken tämän ja käynnistänyt Fire TV -soittimen, sinun on annettava tietosi uudelleen.

Se on ensimmäinen askel.

Toinen vaihe katsoa ABC: tä Fire TV Stick -kehyksellä?

ABC: n pettäminen, että olet Yhdysvalloissa, katsellaksesi ABC: tä Fire TV -kentällä

Ensimmäinen vaihe on suhteellisen helppo, eikä se vaadi paljon työtä. Toinen vaatii hieman enemmän työtä.

Jotta voit katsoa ABC: tä Fire TV Stick -muistikortilla, sinun on saatava ABC ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa.

Ja et varmasti aio mennä Yhdysvaltoihin sen vuoksi. Internet on kuitenkin helppo huijata.

Voit muuttaa sijaintiasi muuttamatta sitä koskaan yksinkertaisella VPN-työkalulla, joka on virtuaalinen yksityinen verkko.

Amazon tukee avoimesti VPN-palveluiden käyttöä, mikä tarkoittaa, että voit muuttaa sijaintiasi Fire TV Stickissä ilman vaivaa.

Kysymys on, toimiiko VPN-palvelu, jota käytät katsomaan ABC: tä Fire TV Stick -muistikortilla, Fire Fire Stick -sovelluksen kanssa.

Todennäköisesti ei.

Ensinnäkin, unohda ilmaiset VPN-palvelut, koska ne ovat liian hitaita sisällön katseluun. Toiseksi suurin osa VPN-palveluista keskittyy Netflixin, Amazon Primen ja Hulun kaltaisiin tuotteisiin, mutta ei pienempiin pelaajiin, kuten ABC.

PrivateVPN keskittyy kaikkiin!

Etsi sovelluksemme Amazon Appstoresta ja tee sitten tili tällä sivustolla. Se on vain 30 sekunnin rekisteröinti.

Tietysti kirjaudu tilillesi, mutta älä vain muodosta yhteyttä yhdysvaltalaiseen palvelimeemme. ABC ei sitten toimi. Sinun täytyy yhdistä joko New York 1 -palvelimeemme tai Buffalo-palvelimeemme!

Näin katsot ABC: tä Fire TV -keilalla riippumatta siitä, missä olet! Voi, ja muuten, ABC ja PrivateVPN toimivat myös muissa laitteissa!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me