Kuinka Jailbreak-palo-TV-tikku vuonna 2019 (nopein no-nonsensen-menetelmä)

Kuinka Jailbreak-palo-TV-tikku vuonna 2019 (nopein no-nonsensen-menetelmä)

Kirjoittaja Michael Smolski, 2019-04-11 12:33:30 oppaissa


Olet täällä, koska haluat tietää, miten potkaista TV-tikku vankilaan vuonna 2019, mutta jokainen siinä näkyvä opas vetää ikuisesti ennen kuin se pääsee asiaan? Sitten tämä opas on sinulle. Se on nopein no-nonsensen-menetelmä, joka ei saa käydä läpi monimutkaisia ​​menetelmiä, jotka saattavat toimia tai eivät ehkä toimi riippuen siitä, kun luet sitä. Tämä menetelmä toimii joka kerta riippumatta siitä, rokkaatko Fire TV Stickiä vai kuutiota.

Tämä on tarkalleen kuinka Jailbreak Fire TV -kehys on nopeimmassa non-nonsensen-muodossa

 1. Käynnistä Fire TV Stick
 2. Mene asetukset.
 3. paina Oma palo-TV.
 4. Mene siellä ollessasi Kehittäjävaihtoehdot.
 5. Kiihottua Sovellukset tuntemattomista lähteistä kera ADB-virheenkorjaus.
 6. Ennen kuin panet vankilaan Fire TV Stickin, sinua pyydetään vahvistamaan valintasi.

Pelkästään tietyssä mielessä se on, kuinka voit purkaa Fire TV Stickin vankilaan. Otamme nyt läpi kuinka asentaa Kodi, kuinka ladata sovelluksia ja kuinka purkaa laite kokonaan vankilaan, jotta voit käyttää myös haluamiasi sovelluksia.

Voit ladata minkä tahansa haluamasi sovelluksen ole täydellinen purjehduksesta

Olet täällä, koska halusit tietää kuinka saada TV-tikku vankilaan nopeimmalla no-nonsensen-menetelmällä, mutta vaikka useimmissa oppaissa mainitaan sovellusten asentaminen, he eivät mainitse sitä, että sijaintisi on usein suurempi raja, asumistasi riippuen.

DAZN: n käyttäminen Fire TV Stick -muistikortilla on hienoa, kunnes et voi katsella sitä, koska olet väärässä maassa.

Ja siellä VPN: n saaminen tulee sisään.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, joka pitää sinut turvassa Internetissä ja antaa sinun muuttaa sijaintia käytännössä.

Suurimmassa osassa oppaita mainitaan VPN-palvelut vain turvallisuuden säilyttämisen kannalta, kun laitonta sisältöä käytetään salaamalla. PrivateVPN -sovelluksella olet yhtä turvallinen kuin 2048-bittisellä AES-256-salauksella, mikä on markkinoiden korkein salaustaso. Mutta johtuu myös ominaisuuksista, kuten Killswitch, joka tappaa Internetin, jos VPN lakkaa toimimasta, tai IPv6-vuodonsuojaus, joka estää IP-vuotoja, mutta siksi emme mainitse VPN: ää tässä oppaassa.

Huomaamme, että monet ihmiset menevät lainvastaiseen tapaan katsoa sisältöä, koska heillä ei ole laillista tapaa katsella tiettyä sisältöä.. Sijainti on iso ongelma. Ja tässä VPN: llä on tärkeä rooli.

VPN: n avulla voit estää melkein kaikki sijaintisi estämät palvelut jopa Kiinassa sensuurin avulla, jos käytät oikeaa VPN-palvelua. VPN: n käyttö on monella tapaa paljon tapa torjua Fire TV -muistitikku kuin siinä tapauksessa, että vain pystyisit lataamaan sovelluksia.

Mikä on oikea VPN-palvelu viihteen suhteen? Se on palvelimet, jotka toimivat palvelujen kanssa, sen sijaan, että palvelimilla olisi eniten palvelimia. PrivateVPN ei tarjoa markkinoiden eniten palvelimia, mutta jotenkin se toimii markkinoiden useimpien Netflix-alueiden kanssa. Se toimii myös DAZN: n ja Hulun kaltaisten palveluiden kanssa riippumatta siitä, missä olet. Sen mukana tulee myös Stealth VPN, jotta vältetään sensuuri, ja se on ladattavissa suoraan Amazon Appstoresta.

Tämän sanomalla tiedämme, että jotkut ihmiset haluavat olla myös Kodi laitteissaan, ja opastamme sinut kuinka asentamaan Kodi nyt.

Kuinka asentaa Kodi sen jälkeen kun olet purkanut TV-tikun

Se alkaa etsimällä Downloader-nimistä sovellusta Fire TV Stick -sovellukselta. Downloader on työkalu, jonka avulla voit ladata Fire TV Stick -muistikortillesi, ja tapauksessasi se on tapa ladata sovelluksia.

Tämä on nopein no-nonsensen-menetelmä, joten mainitsemme heti ongelman muissa oppaissa. Niitä ei usein linkitä suoraan lähteeseen ja tämä johtaa usein virheellisiin linkkeihin.

Nopein tapa vangita Fire TV-sauva Kodiin asti?

 1. Mene kodi.tv.
 2. Lehdistö ladata.
 3. valita Android koska Fire TV toimii muunnetussa Android-versiossa.
 4. Kopioi linkki ARMV7A (32BIT.)
 5. Avata Downloader ja liitä linkki sisään. Se lataa uusimman version Kodista.
 6. Viimeisenä, asenna se.

Jos haluat vangita Fire TV -kehyksen niin pitkälle kuin Kodi menee, niin se on. Se on niin yksinkertaista.

Kuinka asentaa muut sovellukset Jailbroken Fire TV -kehykseen

Jotta voit asentaa minkä tahansa Android-sovelluksen Fire TV Stick -sovellukseen, sinun on pystyttävä lataamaan se.

Voit tehdä sen etsimällä ensin APK-version, kopioimalla linkin siihen, liittämällä sen Downloaderiin ja asentamalla sen

Huomaa, että kaikki asentamasi sovellukset eivät toimi Fire TV Stick -muistikortilla, koska kaikki eivät ole optimoitu sitä varten. Varmista myös, että lataamasi lähteet ovat turvallisia.

Onko Fire TV Stickin purkaminen laillisena?

Siinä ei ole mitään laitonta. Androidin etuja on vapaus tehdä niin kuin haluat ja tässä käytetty menetelmä on menetelmä, jota kehittäjät käyttävät testatakseen sovelluksiaan ennen niiden julkista saatavuutta. Mikään laiton siinä.

Mikä on laitonta, käytät sisältöä, jota ei ole saatavilla ilmaiseksi, maksamatta. Vaikka sen laillisuus riippuu sijainnistasi.

Tarvitseeko sinun todella purkaa Jailbreak Fire TV Stick vuonna 2019?

Sinä et.

Fire TV -keppi on upea alusta, joka tarjoaa paljon enemmän vapautta kuin kilpailu tekee kuin se on. VPN-palvelua tarvitaan usein paljon enemmän, jos haluat käyttää kaikkia haluamiasi palveluita, onko se DAZN-jalkapallo-streaming tai American Netflix.

Ja jos haluat, meillä on runsaasti oppaita blogin palveluiden estämisestä!

Muista tarkistaa ne.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me