Kuinka Jailbreak Fire TV Stick -sauva Iso-Britanniassa

Kuinka Jailbreak Fire TV Stick -sauva Iso-Britanniassa

Kirjoittaja Michael Smolski, 2019-04-11 13:52:36 oppaissa


Oletko kyllästynyt Fire TV Stick -muistikorttiin ja haluat tietää kuinka voit vangita Fire TV Stick -kortin vankilassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa? On hyvä, että et kokeillut muita alustoja niin. Ne ovat paljon rajallisempia kuin Fire TV Stick. Tämän jälkeen näytämme sinulle, kuinka voit purkaa Fire TV Stick -kortin vankilaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotta voit käyttää sitä Fire TV Stick -muotoon täysimääräisesti!

Ja se on todella yksinkertaista.

Näin purjehdit Fire TV Stick -kanavan Iso-Britanniassa

 • Mene asetukset Fire TV -soittimellasi.
 • paina Oma palo-TV.
 • Paina nyt Kehittäjävaihtoehdot.
 • Kiihottua Sovellukset tuntemattomista lähteistä ja ADB-virheenkorjaus.
 • Sinua pyydetään vahvistamaan valintasi ennen kuin panet vankilaan Fire TV Stickin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tämän avulla voit asentaa sovelluksia tuntemattomista lähteistä. Tutkimme nyt, millaisia ​​sovelluksia voit asentaa, kuinka Kodi asennetaan ja miten Fire TV Stick -kortti saadaan kokonaan purkamaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, koska kaikkien sovellusten lataaminen ei anna sinulle vielä täydellistä vapautta.

Ja näin voit ladata haluamasi sovelluksen

Sinun on ensin etsittävä Downloader-niminen sovellus Fire TV Stick -sovelluksestasi. Downloader on sovellus, jonka avulla voit ladata Fire TV Stick -sovellukseen. Näin lataat Fire TV Stick -sovellukselle sovelluksia, jotka eivät ole peräisin Amazon Appstoresta.

Kun olet tehnyt tämän, etsi ladattava sovellus, jonka lopussa on ”.APK”, joka on Android-muoto sovelluksille. Fire TV Stick toimii muunnetussa Android-versiossa, joten se käyttää Android-sovelluksia.

Ole kuitenkin varovainen. Kaikki sovellusten latauslähteet eivät ole luotettavia. Myöskään jokainen sovellus ei ole suunniteltu toimimaan Fire TV Stick -sovelluksen kanssa.

Kuinka Jailbreak Fire TV Stick -tapahtuma Yhdistyneessä kuningaskunnassa niin pitkälle kuin Kodi menee

Useimmat näkivät Kodin sovelluksena, joka todella antaa sinun purkaa Fire TV Stick -sovellusta Yhdistyneessä kuningaskunnassa sen tarjoaman vapauden vuoksi. Siksi useimmat ihmiset myös etsivät, miten saada Kodi, kun räjäytetään Fire TV-tikku Iso-Britanniassa.

Näin teet sen:

 1. Siirry osoitteeseen kodi.tv.
 2. paina ladata.
 3. valita Android.
 4. Kopioi linkki ARMV7A (32BIT)
 5. Avata Downloader ja liitä linkki sisään.
 6. Viimeisenä, asenna se.

Näin saat parhaan version Kodista, ja koska se on suoraan Kodi-sivustolta, tiedät myös, että se on turvallista ladata.

Näin voit Jailbreak-palo-TV-tikun kokonaan purkaa

On yksi asia, että voit ladata minkä tahansa sovelluksen Fire TV Stick -muistikortilta, mutta suuri osa sovelluksista on tosiasiallisesti estetty Isossa-Britanniassa. DAZN ei toimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. UK Netflix ei tarjoa yhtä paljon kuin amerikkalainen Netflix ja se on sama Amazon Prime -tuotteen kanssa. Voi, unohda Hulun käyttö Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Suurin ongelma pääsyyn alueestasi riippumatta on alueesi. Jos haluat purkaa Fire TV Stick -kilpailun kokonaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sinun on kyettävä huijaamaan mitä tahansa käyttämääsi sovellusta ajattelemaan, että olet kyseisen sovelluksen parhaalla mahdollisella alueella..

Ja sinne VPN tulee.

VPN-palvelut eivät vain suojaa sinua Internetin yksityisyyteen saakka, pitäen sinut turvassa riippumatta tekemästäsi, mutta tarjoavat myös mahdollisuuden muuttaa sijaintia siirtämättä tuumaa.

Jos käytät VPN-verkkoa, voit poistaa kaikkien palvelujen käytön.

Tietysti siihen on joitain rajoituksia.

Yhdelle, Kaikissa VPN-palveluissa ei ole tasavertaisuutta, eikä kaikilla ole ensisijaisesti Fire TV Stick -sovelluksia. Kahdelle kaikille palveluille ei tarjota yhtä paljon palvelinpaikkoja. Joillakin voi olla 3 sijaintia, toisilla voi olla satoja, ja tässä tapauksessa PrivateVPN: llä on 60. Haluat, että sinulla on mukava valikoima palvelinpaikkoja, koska vain amerikkalaisten palvelimien käyttäminen rajoittaa sinun poistamaan vain amerikkalaisen sisällön lukituksen. Mutta haluat myös, että käyttämäsi palvelimet toimivat niiden palvelujen kanssa, joita haluat käyttää.

DAZN: n kaltaiset pyrkimykset estävät VPN-palveluita toimimasta, eli vain harvat tukevat sitä, ja PrivateVPN on osa kyseistä ryhmää. Katso, sinun ei tarvitse käyttää PrivateVPN: ää, mutta Fire TV Stick -sovelluksella ei ole siellä paljon valinnanvaraa, ja PrivateVPN sattuu työskentelemään vain Hulun, Amazon Primen, DAZN: n ja monien muiden kanssa, joista voit lukea meidän blogiin. Tämä johtuu siitä, että sijoitamme laatuun enemmän kuin määrää. Juuri siksi tuemme myös markkinoiden kaikkein Netflix-alueita.

Jos haluat kokeilla meitä, sinun on rekisteröidyttävä sivustollemme, mutta se vie vähemmän kuin 60 sekuntia, ja sen avulla voit täysin purkaa Fire TV Stickin Iso-Britanniassa. Jos haluat tietää tietystä palvelusta, joka toimii PrivateVPN: n kanssa, muista ottaa yhteyttä asiakastukeen ja väliaikaisesti tutustua blogiimme lisää vinkkejä ja VPN: n käyttöä varten. vai niin, ja tuemme 6 laitetta kerralla yhdestä tilistä riippumatta siitä, onko kyseessä iPhonesi, Android tai pöytälaite!


Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me