Kuinka hakkeroida Netflix ja poistaa kaiken Netflix-sisällön esto

Kuinka hakkeroida Netflix ja poistaa kaiken Netflix-sisällön esto

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-04-11 13:58:20, viihteessä


Netflix on loistava alusta, joka voi helposti korvata TV-tilauksen tarpeen, mutta kuinka suuri se on, riippuu täysin siitä, missä asut. Esimerkiksi, Virossa on vain noin 15% Netflix-sisällöstä. Ja vaikka kyseinen 15% sisällöstä tarjoaa edelleen melko suuren määrän elokuvia ja esityksiä, entä jos haluamaasi ohjelmaa ei ole saatavana maassasi? Virossa on 75%: n mahdollisuus. Ja sama pätee moniin muihin maihin, kuten Saudi-Arabiaan, Kiinaan, ja se on vain muutamia mainitakseni.

Miksi sinun täytyy etsiä kuinka hakkeroida Netflixiä kaiken Netflix-sisällön estämiseksi? Miksi et voi katsella kaikkea Netflixissä heti?

Koska sillä ei ole oikeuksia näyttää kyseistä sisältöä.

Jokaisella maalla on omat televisiokanavat, ja nämä televisiokanavat kilpailevat sisällöstä, ostamalla usein yksinoikeudet näyttää tiettyä ohjelmaa tai elokuvaa maassa. Ja sen kanssa Netflix kilpailee jokaisessa maassa. Kuinka tarkoitetaan näyttää jotain, jos yrityksellä on jo siihen yksinoikeudet? Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sisällössä on niin valtava sisällön epätasa-arvo ja miksi etsit miten hakkeroida Netflixiä kaiken Netflix-sisällön estämiseksi.

Näin Netflix voidaan hakkeroida kaiken Netflix-sisällön estämiseksi

Se menee Netflix-tilisi sijainnin muuttamiseen. Se on ainoa asia, joka rajoittaa sinua tarkastelemaan Netflixin koko sisältöä, on sijaintisi. Ei tarvitse käyttää amerikkalaisia ​​kortteja, kuten Hulussa, eikä sinun tarvitse muuttaa sovelluskaupan sijaintia, se on vain yksi askel.

Ja tämä auttaa sinua riippumatta siitä, missä olet. Jopa Yhdysvalloilla ei ole kaikkea sisältöä Netflixissä.

Kuinka hakkeroit Netflixiä poistaaksesi kaiken Netflix-sisällön eston? Käyttämällä VPN: tä.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, ja kyllä, VPN: n käyttö on täysin laillista ja turvallista, ellet ole maassa, jossa sensuuria tarjotaan. Kiinan kaltaiset ihmiset ovat tehneet tällaisten palvelujen käytön laittomaksi. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät VPN-palveluita pysyäkseen turvassa Internetissä, mutta antavat sinun tapauksessasi myös hakkeroida Netflixin tai muun palvelun muuttamalla sijaintisi toiseen paikkaan.

Mutta on vain yksi tapa hakkeroida Netflix ja poistaa kaiken Netflix-sisällön esto.

Sinun on käytettävä PrivateVPN-palvelua. Ja emme sano, että vain siksi, että haluamme sinun käyttävän palveluamme, vaan koska PrivateVPN tukee markkinoiden kaikkein Netflix-alueita 21 eri alueen alueella. Jos etsit vain amerikkalaista Netflixiä, emme ole ainoa ratkaisu. Jos etsit mahdollisimman suurta sisältöä, olemme ainoa ratkaisu.

Joissain palveluissa on paljon enemmän palvelimia, mutta välitämme palvelimien laadusta eikä määrästä. Satoilla palvelimilla, jotka eivät toimi haluamiesi palvelujen kanssa, ei ole lainkaan arvoa, ja Netflixin hakkeroinnin halukkuus poistaa kaiken Netflix-sisällön esto on se, että Netflixin on ryhdyttävä toimenpiteisiin VPN-palveluita vastaan ​​painostuksen takia. yrityksistä, joilla on sisältöoikeuksia.

Loppujen lopuksi miksi jonkun pitäisi maksaa TV-tilauksestaan ​​katsoa tiettyä ohjelmaa, jos he voivat ostaa sen halvemmalla Netflixillä?

Mutta laatu ei tarkoita vain sitä, että sinulla on toimivia palvelimia, mutta myös palvelimia, joiden avulla voit katsella korkealaatuisesti. Tässä on mitä Lars sanoo meistä:

Millä laitteilla voit hakkeroida Netflixin?

Jos haluat hakkeroida Netflixin poistaaksesi kaiken Netflix-sisällön eston, tarvitset VPN: n. Mutta millaisissa laitteissa tämä menetelmä toimii?

Kaikki pöytätietokoneet, iPhone-laitteet ja Android-laitteet, olipa kyse puhelimesta tai Fire TV Stick -sovelluksen kaltaisista.

Valitettavasti Chromecastin ja Apple TV: n tykkäämät eivät tue tätä menetelmää, koska ne eivät tue VPN-palveluita.

Näin voit hakkeroida Netflixin kaiken Netflix-sisällön estämiseksi

Haluatko hakkeroida muita alustoja kuin Netflix? Haluatko oppia katsomaan BBC iPlayeria ulkomailla? Ehkä haluat katsoa Hulu tai DAZN? Meillä on paljon hyödyllistä sisältöä blogissamme, ja vaikka mainittuja alustoja on vaikeampi avata, PrivateVPN toimii niiden kaikkien kanssa.

Valmiina kokeilemaan meitä, jotta voit nauttia mahdollisimman monesta sisällöstä ja jotta voit jättää TV-tilauksesi taakse?

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me