Kuinka asentaa VPN reitittimeen (plussa ja haitat)

Kuinka asentaa VPN reitittimeen (plussa ja haitat)

Kirjoittaja Michael Smolski, 2019-09-26 09:52:04 oppaissa


Jos sinulla on ollut ongelma tietyn viihdealustan käyttämisessä VPN: n kanssa, koska haluamasi laite ei tukenut VPN-palveluita, hyvä uutinen on, että voit ratkaista ongelman, jos asennat VPN: n reitittimeen.

Ei niin hyviä uutisia? VPN: n asentamisella reitittimeen on joitain selviä haittoja. Keskustelemme ennen VPN: n asentamista reitittimeen, joka ei ole niin monimutkainen, mutta yleensä johtuu siitä, että useimmat aiheen oppaat kertovat reitittimen määrittämisestä, mutta eivät ohjaa sinua läpi vaiheet kuinka teet niin.

Jotkut reitittimen VPN-edut

 • Et ole rajoitettu alustoihin, jotka tukevat VPN-palveluita. Tämä tarkoittaa, että voit estää Hulun, DAZN: n, American Netflixin tai minkä tahansa, mitä haluat poistaa (tarjoamme kaikki nämä oppaat (ja enemmän) blogiimme) laitteissa, jotka normaalisti eivät tue sitä, kuten Apple TV, Chromecast, Roku tai vain keskimääräinen älytelevisiosi.
 • Voit suojata koko kodin / toimiston suojaamalla koko verkon IP-muutoksella ja salauksella.
 • Kaikkien laitteiden suojaus. PrivateVPN tarjoaa tukea jopa 6 laitteelle samanaikaisesti, mikä riittää melkein kaikille, mutta jos kytket VPN: n reitittimeen ja sinulla on 7 laitetta, kaikki nämä laitteet toimivat reitittimenä, lasketaan yhdeksi yhteydeksi.

Jotkut VPN: n haitat reitittimessä

 • Olet kytketty samaan sijaintiin kaikilla laitteilla. Jos asennat VPN: n reitittimeen katsomaan Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella Apple TV: lläsi, joka ei tue VPN-palveluita, jokainen käyttämäsi laite tulee olemaan Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että joku, joka haluaa katsoa Power season 6 -sarjaa, kun se ei ole Yhdistyneessä kuningaskunnassa, voi katsoa sitä, kun se on yhteydessä kyseiseen verkkoon.
 • Yhteys on paljon hitaampi. Mitä huonompi laatu reititin, sitä enemmän tämä on ongelma.
 • Kipu perustaa. Tämä johtuu lähinnä siitä, kuinka epäkäytännölliset reitittimet on suunniteltu useimmille käyttäjille. Ei ole niin, että VPN: n asentaminen reitittimeen on erittäin vaikeaa. Se on vain, että se on vaikeaa verrattuna siihen, kuinka helppoa on kytkeä PrivateVPN päälle sovelluksessamme.
 • Ei niin turvallinen kuin laitteen VPN. Kun verkko on kytketty reitittimen VPN-verkkoon, koko verkko on yleisesti suojattu. No, melkein turvallinen. Ihmiset, jotka ovat yhteydessä verkkoosi, heillä on kyky siepata osa näistä tiedoista, koska laitteesi ei ole suoraan yhteydessä VPN-verkkoon.

Paras ratkaisu välttää ongelmia, jotka liittyvät VPN: n käyttämiseen reitittimessä?

Hanki kaksi reititintä.

Yhdistämällä reititin reitittimeen pääyhteys voi olla ilman VPN: tä, toissijaisesti toissijainen, VPN: n kanssa.

Tällä tavoin sinulla on valinnanvapaus, onko sinulla yhteys VPN-verkkoon reitittimellä vai ei. Vapaus, joka sinulla on myös vain yhdellä reitittimellä, paitsi jos kahdella reitittimellä on vaihtamisprosessi sekunteissa eikä minuutteissa.

Kuinka asentaa VPN reitittimeen

Reitittimet ovat parantuneet huomattavasti vuosien varrella, ja niiden käyttö on nykyään huomattavasti yksinkertaisempaa kuin kymmenen vuotta sitten. Tästä huolimatta, paitsi Amplifi (joka ei tue VPN: ää tällä hetkellä) reitittimiä, ei ole yhtään mukavaa käyttää vaihtoehtoa, joten se ei silti ole niin yksinkertainen kuin se voisi olla, ja monet vaiheet eroavat toisistaan..

Jotta se olisi sinulle helpompaa, opastamme kuinka asentaa VPN reitittimelle yleisimmin vaiheet samalla linkittämällä sivustojemme erityisempiin oppaisiin, jotka sisältävät erityiset asetukset ja lisätiedot, saatat tarvita tai ei tarvitse.

1. Jos haluat asentaa VPN-reitittimen, sinun on ensin kirjauduttava sisään reitittimeesi

Koska useimmissa kotitalouksissa on tehdasreitittimen salasanat, on turvallista olettaa, että suurin osa ihmisistä ei ole koskaan kirjautunut reitittimiin ennen.

Jos tämä on ensimmäinen kertasi tehdä niin, sinun kannattaa katsoa ympärillesi kaikkia asetuksiasi, koska tehdasasetuksia ei usein mukauteta parhaan suorituskyvyn suhteen erityistarpeisiisi, jotka voivat vaikuttaa suorituskykyyn, ei sinun eduksesi.

Kuinka kirjaudut reitittimeesi? Tarvitset IP-osoitteesi. Löydät sen reitittimessäsi olevasta tarrasta tai voit vain siirtyä osoitteeseen privatevpn.com, jossa IP-osoitteesi näkyy yläosassa - edellyttäen, että et ole yhteydessä VPN: ään tällä hetkellä. Kopioi vain se ja liitä se sitten selaimeesi. Kun olet tehnyt sen, kirjaudu sisään. Salasanasi tulisi olla reitittimen tarrassa.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, kokeile käyttää nykyistä verkon salasanaa tai palauttaa reitittimen muuten tehdasasetukset ja kokeile sitten salasanaa reitittimen tarrassa..

2. Asenna VPN reitittimeen seuraavilla yksinkertaisilla ohjeilla

Suurin ongelma VPN: n asentamiseen reitittimeen liittyvissä oppaissa on, että ne eivät itse kerro sinulle, kuinka se tehdään. Loppujen lopuksi siellä on paljon erilaisia ​​reitittimiä, mutta suurin osa asennusnäkökohdista on hyvin samankaltaisia ​​toistensa kanssa, ja kataamme ne alla.

 1. Etsi reitittimen VPN-osa. Jos et voi, et ehkä pysty asentamaan VPN: ää tällä hetkellä omistamallesi reitittimelle.
 2. Täytä VPN-kirjautumistietosi. Sinun on myös annettava joitain tarkempia yksityiskohtia, jotka katamme moodin syvällisissä oppaissa tiettyjen reitittimien ympärillä.
 3. ladata yksityisenVPN-varmenteen ja lataa se. Se on kuin varmenteen asentaminen verkkosivustolle.
 4. Anna yksityiskohdat palvelimelle, johon haluat muodostaa yhteyden. Koska et käytä VPN-palvelua suoraan, sinun on tehtävä se manuaalisesti. Siirry palvelinluetteloomme ja valitse palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden, ja anna ne reitittimessäsi.

Se ei ole kaikkea mitä sinun täytyy tehdä, ja järjestys saattaa poiketa toisistaan. Siinä on kuitenkin syvällisempiä oppaita, jotka eivät kata vain OpenVPN: tä, vaan myös PPTP: n kaltaisia ​​kohteita ja Tomato-kaltaisia ​​alustoja.

Miksi reitittimen VPN ei riitä viihteestä

Mainitsimme, että yksi VPN: n asentamisen reitittimeen liittyvistä haitoista tai kielteisistä tiedoista on nopeus, johon sinulla voi olla ongelmia reitittimen mukaan.

Viihteen kannalta suurempi kysymys on, minkä palveluiden kanssa VPN-verkko toimii.

Katso, se ei ole niin helppoa kuin yhdistää amerikkalaiseen palvelimeen ja katsella amerikkalaista Netflixiä. Toivomme, että niin kuin silloin olisi mahdollista avata jokaisen maailman palvelun lukitus napin painalluksella.

Jotta voit käyttää American Netflixiä, tarvitset kuitenkin palvelimen, joka tukee American Netflixiä. Sama BBC iPlayerille, ESPN +, Hotstar ja melkein kaikille muille palveluille.

Miksi? Koska yritysten, joilla ei ole oikeutta näyttää sisältöä kaikkialla, on ponnisteltava estääkseen ihmisiä, jotka sijaitsevat paikoissa, joissa he eivät voi näyttää sisältöä, pääsyä kyseiseen sisältöön. Seurauksena on, että monet VPN-palvelimet eivät usein toimi viihdealustojen kanssa.

Se on jotain, joka sinun on tiedettävä, jos haluat asentaa VPN reitittimeen.

Ja se on myös asia, johon PrivateVPN puuttuu keskittymällä laatuun yli määrään. Vähemmän palvelimia, mutta enemmän palvelimia, jotka toimivat. Lopputulos? Eniten Netflix-alueita, joita markkinoilla tuetaan, sekä tukea kaikille tärkeille viihdealustoille, joista voit lukea sivustoltamme.

Voit kokeilla sitä itse 7-päivän riskittömän kokeilumme avulla. Luo vain tili, ja sinulla on hyvä mennä.

Näin asennat VPN: n reitittimeen

VPN: n asentaminen reitittimeen on hyviä ja huonoja puolia, mutta niille, jotka tarvitsevat asentaa VPN reitittimeen, se on mahdollista, jos sinulla on VPN-palveluita tukeva reititin..

Löysitkö tämän hyödyllisenä? Varmista, että tutustu blogiimme muita hyödyllisiä oppaita varten, olipa kyse sitten turvallisuudesta tai viihteestä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me