Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -kehykseen ilman tietokonetta

Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -kehykseen ilman tietokonetta

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-01-04 16:31:22 in Entertainment
Chromecast on hieno sisällön suoratoistoon, mutta se ei ole mitään verrattuna Amazon Fire -televisioon. Miksi? Koska voit asentaa siihen Android-sovelluksia. Kyllä, voit jopa asentaa Kodi Amazon Fire TV -muistikortille. Se tuo vapauden, jolla paljon laitteita ei ole.


Mutta odota. Jos pystyt asentamaan Android-sovelluksia, et voi vain mennä Amazon Appstoreen ja ladata Kodi, kuten puhelimellesi? Kuulostaa oikealta, kunnes huomaat, että siellä on saalis. Amazon sallii vain hyväksyttyjen sovellusten asentamisen Fire TV Stick -sovellukseen.

Mutta koska Android-sovellusten asentaminen on mahdollista, on myös mahdollista asentaa Kodi Amazon Fire -televisioon. Se on ladattava sivulle.

Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -kehykseen ilman tietokonetta ES Explorerilla

Käynnistä ensin televisio ja valitse Amazon Fire TV Stick.
Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -kehykseen ilman tietokonetta
Nyt Kodi ei ole virallinen sovellus Amazon Fire TV Stick -muistikortilla, joten et voi vain ladata sitä kuten mitään muuta sovellusta.

Sinun on mentävä sisään asetukset jonka jälkeen järjestelmä ja viimeiseksi sinun täytyy napauttaa Kehittäjävaihtoehdot.

Siellä sinun on otettava käyttöön kaikki näkemäsi. ADB-VIRTAUS, USB-VIKA, SOVELLUKSET TUNTEMATTOMIEN LÄHTEISTÄ.

Sen jälkeen voit asentaa kaiken, mikä voidaan asentaa Amazon Fire TV Stick -muistikortille, ja jota ei voi ladata Amazon Appstoresta..

Mutta asentaaksesi Kodi Amazon Fire TV -keppuun, sinun on ladattava tämä sovellus nimeltään ES File Explorer. Se on melko suosittu 180 miljoonan latauksen avulla. Asenna se napauttamalla hakukenttää ja etsi se kirjoittamalla. ES File Explorer. Asenna se ja kytke se päälle.

Näet Lisätä -painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa. Napsauta sitä ja kirjoita: http://kodi.tv.
Sitten sinun on annettava nimi. Kirjoita vain mitä haluat. Viimeiseksi napsauta Lisää.

Mitä teet seuraavaksi? Napautat juuri luomaasi nimeä. Se näyttää Kodi-verkkosivuston. Sinun on napsautettava Lataukset kohdat. Vieritä löytääksesi KÄSIVARSI versio Android. Paina Lisää ja sitten Avaa selaimessa. Latauksen pitäisi alkaa sitten.

Viimeiseksi, avaa tiedosto ja odota, kunnes Kodi asentuu.

Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -muistikortille ilman tietokonetta, jolla on puhelimesi Apps2Fire

Tämä on todennäköisesti paljon nopeampi lähestymistapa.

Jälleen kerran sinun on varmistettava, että kaikki kehittäjävaihtoehdot ovat käytössä, kuten olet nähnyt tehneen ensimmäisellä menetelmällä. Teet tämän menemällä asetukset jonka jälkeen järjestelmä jonka jälkeen Kehittäjävaihtoehdot.
Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -kehykseen ilman tietokonetta
ADB-VIRTAUS, USB-VIRTAUS, SOVELLUKSET TUNTEMATTOMIEN LÄHTEISTÄ täytyy ottaa käyttöön.

toiseksi, palata takaisin järjestelmä ja kosketa Noin jonka jälkeen verkko. Sinun on kirjoitettava muistiin Fire TV Stick -sovelluksesi IP-osoite.

Nyt sinun on tosiasiallisesti myös oltava Kodi Android-puhelimellasi yhdessä Apps2Fire jotta tämä toimisi.
Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -kehykseen ilman tietokonetta
Kytke Apps2Fire päälle puhelimessa ja kirjoita Fire-TV-tikkuasi IP-osoite sen jälkeen. Sinun on nyt ladattava Kodi. Napsauta sitten Lataa sovellukset -vaihtoehtoa ja valitse Kodi.

Se siitä.

Rajoittamaton sisältö, ellet asu huonossa paikassa….

Kodi ja muut Amazon Fire TV -sovelluksessa olevat sovellukset voivat katsella mitä tahansa, jos asut oikeassa paikassa. Toki, voit katsella NBC-laitetta, mutta vain jos olet Yhdysvalloissa. Sama monien muiden palvelujen kanssa. Ellei sinulla ole VPN: tä asennettuna, ja PrivateVPN: n sattuu olemaan hulluin helppo asentaa Amazon Fire TV Stick -sovellukseen.

Ennen kuin tutustumme kuinka voit asentaa sen, katsotaanpa mitä VPN tekee. Katso, VPN on virtuaalinen yksityinen verkko. Sen avulla voit olla missä tahansa maailmassa liikuttamatta. Yhdistät yhteen VPN-yritysten tarjoamiin palvelimiin. Tarjoamme esimerkiksi 56 erilaista palvelinpaikkaa, ja kun olet tehnyt sen, olet automaattisesti kyseisessä paikassa olematta siellä.

Mene Luokat ja paina Apuohjelma. Vieritä alaspäin, kunnes löydät PrivateVPN: n. Tai voit etsiä sitä hakukenttään. Mene osoitteeseen PrivateVPN.com ennen sen asentamista ja luo tili painamalla Osta-painiketta. Kun olet rekisteröitynyt, kirjoita tietosi sovellukseen. Valitse sitten valitsemasi palvelin, ja sinulla on hyvä mennä!
Kuinka asentaa Kodi Amazon Fire TV -kehykseen ilman tietokonetta
Kodin asentaminen Amazon Fire TV Stickiin on melko helppoa.

Haluatko asentaa Netflixin Kodiin? Tästä on opas.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me