Kuinka asentaa ja perustaa Hulu-tili Yhdysvaltojen ulkopuolelle

Kuinka asentaa ja perustaa Hulu-tili Yhdysvaltojen ulkopuolelle

Kirjoittaja Michael Smolski, 2017-09-30 15:03:19 in Entertainment
Haluamme kaikki katsoa uusimpia televisio-ohjelmia, kun ne ilmestyvät parhaalla mahdollisella laadulla. Ja Hulu antaa meille mahdollisuuden tehdä se parhaiden televisio-ohjelmien kanssa pian niiden ilmestymisen jälkeen. Sinun ei tarvitse odottaa viikkoja odottaaksesi televisio-ohjelmasi seuraamista.


Ongelmana on, että on lähes mahdotonta luoda tiliä sille Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Ellet tiedä muutama temppu.

Sovelluksen asentaminen mobiililaitteisiin

Tämä vaihe on helpompi Androidilla kuin iOS-laite. Android on vähemmän rajoitettu alusta, joka helpottaa kohteiden asentamista. Android-laitteella on kaksi tapaa tehdä se.
MacOS- tai Windows-laitteiden käytön yhteydessä sinun ei tarvitse suorittaa samoja vaiheita kuin Androidille tai iOS: lle kuin voit katsella selaimesta..

Androidilla tuntemattomien lähteiden kanssa


Helpoin tapa on asentaa tuntemattomista lähteistä. Se on myös riskialtista, koska Internetistä lataamassasi sovelluksessa voi olla joitain ylimääräisiä koodirivejä, jotka voivat olla haitallisia puhelimellesi. Siksi tiedä, mihin olet menossa etukäteen.

Mutta tämä menetelmä ei todennäköisesti tee asioita nopeammiksi, koska yksi niistä asioista, jotka sinun on tehtävä myöhemmin, viivästyy asioita joka tapauksessa.

1. Etsi Hulu.APK Internetistä ja lataa se.

Tuloksia on paljon, kun etsit tätä. Ole vain varovainen, koska verkkosivustot, joissa on sovelluksia, ovat yleensä täynnä monia mainoksia.

2. Salli sovellusten asentaminen tuntemattomista lähteistä.

 • Siirry kohtaan Asetukset.
 • Paina Suojaus.
 • Tee sama tuntemattomille lähteille.
 • Lue ilmoitus, joka aukeaa, joten tiedät mitä olet tekemässä.
 • Paina OK.

3. Asenna sovellus.

 • Siirry latauksiin.
 • Paina Hulu.APK.
 • Asenna sovellus.

Älä käynnistä sovellusta vielä, koska sinun on ensin selvitettävä VPN.

Tämä menetelmä ei tee asioista nopeampaa, jos sinulla ei ole amerikkalaista korttia.

Android-tilassa, jossa Play Store

Tämän vaihtoehdon avulla sinun on vaihdettava Play Kaupan maa.

Hulu-sovelluksen ongelma on, että se on saatavana vain American Play Kaupassa. Jotta voit löytää sovelluksen, sinun on vaihdettava maasi sijainti. Ja tähän on muutama vaihe.

1. Hanki VPN.

Jotta voit käyttää American Play Kauppaa, puhelimesi on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa. Tarvitset VPN: n tehdäksesi sen. PrivateVPN: llä on tällä hetkellä 8 erilaista palvelinpaikkaa Yhdysvalloissa. Ne sijaitsevat Buffalossa tai New York City 1: ssä.

 • Luo tili PrivateVPN.com-sivustossa
 • Lataa PrivateVPN-sovellus Play Kaupasta.
 • Kirjaudu sisään ja valitse haluamasi amerikkalainen palvelin.

2. Vaihda laskutusmaa.

VPN: n saaminen ei riitä Play Kaupan sijainnin muuttamiseen.

 • Siirry osoitteeseen Payment.google.com
 • Napsauta Asetukset ja paina Muokkaa, jos haluat muuttaa kotiosoitettasi.
 • Sinun on ehkä annettava postinumero.
 • Etsi postinumeron generaattori Internetistä ja kopioi ja liitä se osoitteeseesi.
 • Hyväksy muutokset.

3. Tee muutokset tapahtumaan.

Teit muutoksia, mutta Play Kauppa ei näe niitä ennen kuin teet sen näkemään.

 • Sulje Play Kauppa ja siirry kohtaan Asetukset.
 • Siirry sovelluksiin ja etsi Google Play Kauppa.
 • Paina Force Stop ja tyhjennä kaikki tiedot.
 • Avaa Play Kauppa uudelleen.

Jos mikään ei muutu, odota ja yritä myöhemmin uudelleen.

4. Asenna sovellus.

Tämä on helpoin vaihe. Tiedät varmasti, kuinka tämä tehdään. Etsi Hulu ja asenna se.

IOS-laitteissa


Jos sinulla on iPhone tai iPad, sinulla on iOS-laite. Toivottavasti tiedät sen.

Apple ei tarjoa yhtä avointa ohjelmistoa kuin Android, joten et voi asentaa tuntemattomista lähteistä kuten voit Androidissa. On olemassa tapoja tehdä se, mutta se vie liian paljon aikaa.

Ja ne tekevät asioista myös erityisen monimutkaisia. Et voi muuttaa tilisi maata, tai kadotat kaikki käyttämäsi sovellukset. Joten sinulla on oltava kaksi tiliä.

Tilin tekemisen jälkeen tilien vaihtaminen on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain napauttaa tilisi nimeä ja saat mahdollisuuden kirjautua toiseen tiliisi.

1. Tarvitset VPN tähän.

App Store -maan vaihtamiseksi tarvitset myös VPN: ää, kuten Play Kaupassa.
Aivan kuten Play Kaupassa, App Store -kaupan on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa. Ja tarvitset siihen VPN: tä. PrivateVPN: llä on 8 yhdysvaltalaista palvelinta, jotka auttavat tässä.

 • Luo tili PrivateVPN.com-sivustossa
 • Lataa PrivateVPN-sovellus App Storesta.
 • Kirjaudu sisään ja valitse haluamasi amerikkalainen palvelin.

Palvelimien osalta nämä sijaitsevat Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey ja New York.

2. Tilin luominen.

Koska et voi muuttaa osoitettasi, koska menetät sovellukset, jos teet niin, sinun on luotava uusi tili. Tiedät kuinka tehdä se.

Mutta siellä on tämä iso väärinkäsitys, että tarvitset amerikkalaisen kortin tilin perustamiseen. Sinä et. Valitse maksuvälineeksi Ei mitään. Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä. Mutta sinulla on oltava amerikkalainen kortti tavalla tai toisella, jos haluat käyttää Hulua.

Jos et näe mitään vaihtoehtoa kirjautumisen yhteydessä, siirry rekisteröinnin jälkeen lataamaan ilmainen sovellus, jossa maksut-osio tulee näkyviin. Valitse siellä Ei mitään.

Etsi jälleen kerran postinumeron generaattori saadaksesi satunnaisesti voimassa olevan postinumero.

Kun olet tehnyt tilin, sinun pitäisi nähdä American App Store.

3. Asennus.

Jälleen kerran tiedät kuinka tehdä se.

VPN: n avulla Hulu-sovellus toimii

Tarvitset VPN: n, jotta sovellus toimii. Sitä ei voida kiertää. Käytitkö tietokonetta tai puhelinta, laitteen on ajateltava, että olet Yhdysvalloissa, ja VPN auttaa juuri tässä.

Mutta jos haluat Hulu-tilin Yhdysvaltojen ulkopuolella, jotta voit katsella korkealaatuisia televisio-ohjelmia, et voi vain saada ensimmäistä VPN: ää, jonka näet.

Jos haluat laadukasta, sinun on oltava hyvä yhteys. PrivateVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, jotta voit suoratoistaa videoita ilman viivytyksiä. Ilman hyvää VPN: tä Hulu-tilin käyttäminen on turhaa, koska sinulla ei ole sellaista laatua, joka antaa sinun nauttia katsomastasi. Puhumattakaan siitä, että joudut keskeyttämään katsomasi, jotta sisältösi voi puskuroida.

Tilin luominen

Oletko vielä täällä? Onnittelut. Kaikki tuo juttu oli helppoa verrattuna tähän viimeiseen vaiheeseen.
Tämä vaihe, joka viivästyy asioita puolestasi.

Tarvitset kortin tilisi perustamiseen. Ongelma? Sen on oltava amerikkalainen. Ja useimmat ennakkomaksukortit eivät toimi.

1. Hanki postinumero.

Tämä mainittiin aiemmin.

 • Etsi vain postinumero-generaattori.
 • Kirjoita postinumero vastaavaan ruutuun.

2. Kortti.

Okei, ensinnäkin, riippumatta siitä, minkä kortin lopulta saat, olipa se sitten virtuaalinen vai ei, varmista, että se postinumerosi, jonka syötit Huluun vastaa postinumerosi kortilla.

Monet kortit toimivat, kun ne on annettu Yhdysvalloissa. Monet eivät myöskään toimi. Ja sen takana on muutama yksinkertainen syy. Väärä postinumero on yksi niistä.

Mutta tärkein syy? Prepaid-korttisi ei hyväksy toistuvia tapahtumia. Koska ennakkomaksukortin saaminen on luultavasti helpoin vaihtoehto pankkitilin asettamisen sijasta, olet todennäköisesti valinnut tämän vaihtoehdon. Joten ole tietoinen siitä.

Yhdysvalloissa annettavien korttien ongelma on, että jos kortit on lähetettävä sinulle, se vie jonkin aikaa. Joskus, jos se tarvitsee lähettää sinulle, se tarkoittaa, että sinun on annettava osoite, joka voi olla ongelma, jos postinumeroasi on vastattava Hulu-postinumeroasi.

Virtuaalikortit saattavat olla paras veto. Kokeile niitä.

Ihannetapauksessa jos sinulla on amerikkalainen ystävä, kysy heiltä, ​​haluavatko he auttaa sinua. Se on paras tapa tehdä se.

Ja sen pitäisi olla se. Tämän jälkeen kaiken pitäisi sujua. Sinun pitäisi voida katsella suosikki TV-ohjelmasi, kun sinulla on voimassa oleva toimiva amerikkalainen kortti.

johtopäätös

Jos käytät VPN: tä, voit suoratoistaa suosikki-TV-ohjelmasi jatkuvasti. PrivateVPN antaa sinun tehdä niin. Sen avulla voit myös pysyä turvassa Internetissä. Mutta jopa PrivateVPN: n kanssa tarvitset silti amerikkalaista korttia tämän työn tekemiseen. Ja se saattaa tarkoittaa, että joudut odottamaan.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me