Kickassin torrenttien paras VPN (2018 Edition)

Kickassin torrenttien paras VPN (2018 Edition)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-08-28 19:26:50 in Entertainment


Etsitkö parasta VPN: tä Kickass Torrentsille? Erittäin hyvä puhelu, koska et ole turvassa, jos käytät sitä. Emme suosittele sitä, laittoman sisällön lataaminen useimmissa maissa ei ole laitonta. Se lataa laitonta sisältöä. Ja no, torrenttiin sisältyy lähettäminen lataamisen jälkeen. Ja se voi viedä sinut vankilaan, jos et ole varovainen ja kuka haluaa päätyä kuten Kickassin torrentien perustaja?

Lukuun ottamatta, IP-osoitteesi on se, joka pelaa roolia siinä, että joku tietää, että olet kiusannut etkä. Hyvä VPN voi piilottaa IP-osoitteesi useimmissa tapauksissa. Mutta "useimmissa tapauksissa" ei riitä, koska kaikki se vie vain yhden pienen vuodon, jotta perseesi ei olisi niin kickass, jos tiedät mitä tarkoitamme.

Jos etsit parasta VPN kickass-torrentille, jota nyt kutsutaan katcr.co, sen on suojattava sinua kaikissa kulmissa..

Kickass-torrentien parhaan VPN: n täytyy estää kaikenlaisia ​​potentiaalisia IP-vuotoja

Kuka tahansa VPN voi naamioida IP: n, se on VPN: n tehtävä, mutta naamioittaako se 100%? Kuten jos on jopa pieni pieni mahdollisuus vuotoon, VPN: ää ei pidä käyttää, koska melkein täysin suojattu on kuin ei olisi suojattu ollenkaan.

Ensimmäinen asia, joka katsotaan etsittäessä paras VPN Kickass Torrentille, on sen tarjoamat turvaominaisuudet.

Jos siirryt PrivateVPN-asiakasohjelmaan, näet YHTEYDENVALVON-osion, jossa on pari suojausominaisuutta, jotka varmistavat 100-prosenttisen suojan IP-vuotoilta.. IPv6-vuodonsuojaus, DNS-vuodonsuojaus, tappaja ja sovellusvahti. Nämä ominaisuudet yhdessä varmistavat, että IP: täsi ei voi vuotaa. Jos PrivateVPN lakkaa toimimasta, niin myös Internet. Ja jos haluat, että PrivateVPN lopettaa tietyn sovelluksen, jos se lakkaa toimimasta, voit myös tehdä sen.

Tärkein asia Kickass-torrenttien parhaan VPN: n suhteen on kyky suojata IP: si. Katsotaanpa, että suurin osa VPN: tä etsivistä ihmisistä ei käytä Kickass Torrenteja laillisista syistä.

Nyt emme kannata piratismia, mutta uskomme myös yksityisyyteen.

Voi, ja Tarjoamme myös 2048-bittistä salausta AES-256: lla, joka on markkinoiden korkein salausaste.

IP-suoja ei tarkoita mitään, jos VPN-yritys tallentaa tietoja sinusta

Kickass-torrenttien paras VPN voi piilottaa IP-osoitteesi ja on IPv6-vuodonsuojaus, mutta se ei tarkoita mitään, jos käyttämäsi yritys ei täysin pidä kiinni siitä, mitä VPN-yritysten tarkoitetaan pitävän kiinni yksityisyyden merkityksestä.

Iso ongelma? Lokit pitävät VPN-yritykset. HideMyAss asetti hakkeri vankilaan varastoimalla lokit, kun he väittivät, etteivät. Nyt et hakkeroi, mutta se vain osoittaa, että et voi aina luottaa VPN-palveluihin.

PrivateVPN? Meille olisi helppo sanoa, että voit luottaa meihin ja että emme säilytä lokit. Mutta älä luota meihin. Luota Ruotsin lakiin. Emme ole Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa sijaitseva yritys, vaan Ruotsissa on tiukat tietosuojalait, jotka varmistavat, että emme voi tallentaa tekemäsi lokitiedostoja, koska se olisi meille laitonta..

Ja jos et tiedä mitä lokit ovat, lokit ovat niitä pieniä tietoja, jotka voivat paljastaa sinut.

Kickass-torrentien parhaan VPN: n on myös oltava nopea

Tarvitset nopeutta. Viimeinkin, kun kyse on minkä tahansa lataamisesta, torrentien on tarkoitus olla nopeampia kuin useimpien latausten Internetistä. Jos käytät väärää VPN: ää, lataukset ovat paljon hitaampia.

Jos VPN väittää, että se nopeuttaa internetiäsi, se ei ole totta useimmissa tapauksissa. VPN voi tehdä Internetistä nopeamman vain, jos käyttämässäsi sivustossa tai palvelussa on joitain rajoituksia, jotka Internet-palveluntarjoajasi pitävät toisistaan.

Mutta VPN voi hidastaa sinua tai pitää nopeutesi samalla tasolla. Mikä on iso tekijä? Internet-kapasiteetti. Kickass Torrentin parhaan VPN: n on ostettava suurin osa Internet-kapasiteetista suoraan IP-siirtojen tarjoajilta. Jos se ostaa suurimman osan isäntäsivustoilta, VPN on paljon hitaampi.

Se ei ole jotain, josta mainitaan paljon, mutta sillä on valtava ero lataamisen tai suoratoiston suhteen. Palvelut rakastavat mainintaa nopeista nopeuksista, mutta eivät mainitse mistä he saavat Internet-kapasiteettinsa. Mainitsemme sen.

Voi, ja tarjoamme portin edelleenlähetystä, jolla on vaikutusta torrent-latauksiin!

Paras VPN Kickassin torrenteille

Viime kädessä paras VPN Kickass Torrenteille on VPN, johon voit luottaa. Kerromme sinulle, mitä tarjoamme, mutta sinun on luotettava meihin, joten ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi luottamus! Meidät valittiin asiakaspalvelun parhaaksi VPN: ksi.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me