Katso BBC iPlayer turvallisesti missä tahansa päin maailmaa – ilman puskurointia tai geoblokkintaa


Nauti nopeasta, turvallisesta ja yksityisestä yhteydestä, jotta voit suoratoistaa suosikki BBC-ohjelmasi. Mikä tahansa sijainti. Mikä tahansa laite.

Hanki täysin omistettu VPN BBC iPlayerille ja ohita turhauttavat sijaintirajoitukset ja nopeuden kuristus. Tilillesi ei ole vaaraa, ja voit nauttia koko UK-luettelosta kristallinkirkkaassa HD: ssä kuin olisit kotona.

Olen kokeillut muita VPN-verkkoja, ne eivät toimineet…

Monet muut VPN-palveluntarjoajat älä tarjoa täysin turvatut UK-osoitteet. Tarkoittaa BBC iPlayer voi nähdä missä suoratoistosi on. Ei PrivateVPN: n 2048-bittisillä armeijan luokan palvelimilla Lontoo ja Manchester. Olet täysin yksityistetty! Lisäksi muut VPN-palvelut eivät kerro sinun tyhjentää selaimesi evästeitä tai suoratoistaa inkognito-tilassa Chrome / Firefoxissa - joten kerromme sinulle. Sinun tulisi aina tehdä tämä, riippumatta siitä, mitä VPN: ää käytät. .

Tässä on pieni luettelo iPlayer-esityksistä estetty Ison-Britannian ulkopuolella:

 • Eastenders
 • Sininen planeetta
 • Sherlock
 • Tohtori kuka
 • Mestarikokki
 • Uhri
 • Lohikäärmeen luola
 • Yläosa
 • Nuoret rikoksentekijät
 • Collateral
 • shetland
 • ja satoja enemmän laadukkaita TV-ohjelmia…

Geoblocking saa sinut unohtaa kaikki suosikkiviihdesi.

Miksi en voi katsoa iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolelta?

BBC iPlayerillä on vain oikeat sisällön lisenssisopimukset suoratoistoa varten Isossa-Britanniassa. Se on sääli, koska voimassa olevan TV-lisenssin maksaminen on käytännössä maksua BBC: n sisällön käytöstä kotona. Entä jos muutat ulkomaille tai lomalle? Sinun on tehtävä ilman kaikkia suosikki TV-ohjelmasi, kunnes palaat takaisin.

Ei PrivateVPN: n kanssa. Erikoistuneiden VPN-sijaintimme sijainnissa Lontoo ja Manchester, voit käyttää suosikkiohjelmasi, live-urheilutapahtumia, uutiskanavia ja paljon muuta UK-pohjaisten IP-osoitteidemme avulla. Kun muodostat yhteyden omistettuihin BBC iPlayer VPN -paikkoihimme, on kuin ikinä olisi poistunut kotoa. Tarkoittaa, että voit suoratoistaa nopeasti ja yksityisesti mistä tahansa kannettavan tietokoneen, puhelimen tai tablet-laitteen avulla.

Siksi loimme PrivateVPN: n

YksityisenVPN: n räätälöityllä iPlayer-VPN: llä voit helposti ohittaa sisällön geoblocking yhdellä napsautuksella, suoratoistaa viimeisimmät ohjelmat puskurivapaassa HD-tilassa ja koskaan huolehtia tukkeutuneista tai merkityistä tileistä matkustaessasi.

 • Pääset FULL UK luettelo iPlayer-sisältöä heti, kun kirjaudut sisään
 • Nauti sinun suosikki BBC-ohjelmat samalla ulkomailla
 • Suoratoista teräväpiirtona ilman puskurointia rajoittamattoman kaistanleveytemme takia
 • Suoratoista mistä tahansa kannettavasta tietokoneesta, tabletista tai mobiililaitteesta ainutlaatuisen sovelluksemme avulla
 • Käytä mitä tahansa julkinen tai yksityinen wifi ulkomailla uhraamatta tilisi turvallisuutta
 • Jäädä jäljelle turvallinen armeijan luokan salattujen palvelimien kanssa

ja paljon, paljon enemmän...

Katso mitä muut iPlayer-käyttäjät sanovat PrivateVPN: stä

Salaamisen jälkeen onnistuneesti 15 000 teratavua dataa, ylläpitämällä tietuetta 99,98% käyttöaika ja lukitsematta tuhansia iPlayer-tilejä, ei ole ihme, että käyttäjät pitävät kiinni PrivateVPN: stä vuosien ajan, jopa kokeillut muita palveluntarjoajia!

Katso, mitä käyttäjillämme on sanottavaa PrivateVPN: stä:

Bonnie Soderqvist

★★★★★

Rakastan ehdottomasti tätä VPN: tä

Tämä on erittäin hyvä yksityinen VPN ja tilaan uudelleen. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja avuliasta. Pidän siitä, että voin muuttaa alueita, joissa näytän uuden IP-numeron, ja minusta tuntuu, että kaikkea mitä teen tai mitä luin, ei aina katsota. En tee pahoja asioita tai katso moraalittomia sivustoja, mutta se on nobodies-liiketoiminta mitä teen.

Lue koko arvostelu

anonyymi

★★★★★

PrivateVPN on arvon ja suorituskyvyn yläosat.

"PrivateVPN on toiminut minulle joka kerta hyvin. Sen avulla sain ohittaa estetyn sivuston. Muut VPN epäonnistuivat! Kokemukseni PrivateVPN: n käytöstä on ollut 100%.

Muut VPN: t eivät onnistuneet estämään sivustoja tai pitämään palvelimiaan verkossa ja epäonnistuivat ilman varoitusta tai käyttäjän näyttöä. Jos VPN-palvelin menee offline-tilaan jostain syystä, käyttäjän on tiedettävä se !"

Lue koko arvostelu

Dave

★★★★★

Apua PVPN: ltä

"En voi vikaan PVPN: n ohjeita ja varmuuskopioita. On pystytty vastaamaan nopeasti kaikkiin ongelmiin, ei niin, että niitä olisi ollut paljon. Ystäväni voi suositella PVPN: ää ja välittää sen ystäville.
Kiitos"

Lue koko arvostelu

Usein kysyttyjä kysymyksiä

+ Eikö iPlayer aloittanut VPN-käyttäjien vähentämistä ulkomailta?

Kuten he totesivat, kyllä. Mutta tämä oli vain a selvitys tehty miellyttämään sisällöntuottajia, jotka kokivat ohjelmiensa katselevan ilman oikeita lisenssisopimuksia (se on rahaa). Itse asiassa iPlayerillä on ei onnistu seurata tuhansia VPN-verkkoja, jotka ovat yhteydessä ympäri maailmaa.

PrivateVPN: ssä on 4 erittäin turvallista UK-palvelinta, joista voit valita, mikä varmistaa, että saat kaiken irti iPlayeristäsi ulkomailla ollessasi..

+ Keskeyttää seisokit suoratoistoni?

Meillä on ollut ennätys 99,98% käyttöaika vuodesta 2008 lähtien, kun aloitimme markkinoinnin, siksi asiakkaamme rakastavat iPlayerille tarkoitettua PrivateVPN-verkkoa!

+ Ovatko nopeuden leikkaukset heikkolaatuista suoratoistoa tai puskurointia?

Toisin kuin monet VPN-palvelut, ostamme Internet-kapasiteettimme suoraan IP-siirtojen tarjoajilta. Tämä yhdessä korkealaatuisten verkkopalvelimiemme (HQN) kanssa tarkoittaa, että et koe suuria nopeusleikkauksia.

Itse asiassa monet Internet-palveluntarjoajat käyttävät nopeudensäätöä hidastaaksesi yhteyttä aktiivisuutesi mukaan. VPN: n käyttö ohittaa tämän kuristamisen, koska Internet-palveluntarjoajat eivät näe aktiviteettejasi, joten jotkut käyttäjät todella kokevat lisääntynyt Internetin nopeudet ja parempi suoratoisto.

+ Voinko katsoa BBC iPlayeriä mistä tahansa laitteesta?

Kyllä, tuemme suosituimpia laitteita:

 • Kannettava tietokone ja työpöytä - Käytä PrivateVPN-sovelluksemme Windows / Mac / Linux-käyttöjärjestelmälle
 • Älypuhelin ja tabletti - käytä PrivateVPN-sovellusta iOS: lle ja Androidille
 • Apple TV: lle - Käytä reitittimen VPN: ää

+ Onko iPlayer-tilini todella turvallinen?

Teknisesti BBC: n järjestelmät huijataan ajattelemaan, että olet edelleen Isossa-Britanniassa, joten heillä ei ole syytä epäillä. Sotilasluokan salaustamme ei ole koskaan vaarannettu sen jälkeen kun aloitimme vuonna 2008. Lyhyesti sanottuna kyllä, tilisi on turvassa.

+ Entä jos muutan mieltäni ja haluan hyvityksen?

Meillä on erinomainen takuutarjous alla...

Katso BBC iPlayer turvallisesti missä tahansa päin maailmaa - ilman puskurointia tai geoblokkintaa

Sinulla on FULL 30 päivän rahat takaisin -takuu!

Jos PrivateVPN ei anna sinulle välitöntä pääsyä iPlayeriin ulkomailla ollessasi, noudata suurnopeusstandardejamme ja maantieteellisesti vapauttavia vaatimuksia, hyvitämme sinulle jokainen viimeinen penniäkään! Sinun ei tarvitse päättää lopullisesta heti. Kokeile meitä ilman riskiä...

Kokeile vain PrivateVPN: ää 30 päivän ajan ja päätä, haluatko säilyttää pääsyn BBC iPlayeriin lopussa. Siellä on ehdottomasti nolla riski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me