Disney Plus VS Netflix (saattaa yllättää)

Disney Plus VS Netflix (saattaa yllättää)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-05-10 17:28:47, viihteessä


Netflix on ehdoton johtaja asioiden suoratoistopuolella, mutta Disney on työskennellyt kulissien takana monien vuosien ajan, ja kaikki pyrkimyksensä kokoontuvat nyt luomaan Disney Plus, mahdollisesti maailman paras suoratoistopalvelu, jonka aloituspäivämäärä on asetettu 12. marraskuuta..

Mutta onko Disney Plus oikeastaan ​​parempi kuin Netflix? Juuri tästä Disney Plus VS Netflix -taistelu on kyse.

Disney omistaa Marvelin

Marvelilla on tärkeä rooli Disney VS Netflix -taistelussa. Ennen Disney Plusa sekä Disney että Netflix hyötyivät paljon kumppanuudestaan. Toisella puolella Netflixillä oli elokuvia, joita ihmiset rakastavat ja jotka myös pystyivät luomaan alkuperäisiä sarjoja, jotka perustuvat Marvel-maailmankaikkeuteen, jota ihmiset myös rakastaneet, kuten Daredevil. Toisella puolella Disney ansaitsi valtavasti rahaa myymällä oikeuksia omistamaansa ja omistamaansa sisältöön.

Nyt kun Disneyn sopimus Netflixin kanssa vanhenee kesällä 2019, Netflix menettää olennaisen osan sisällöstä, joka sillä on edelleen, ja todennäköisesti koskaan saa takaisin sitä. Ja siitä tulee valtava osuma Netflixille.

Marvel tarjoaa epäilemättä yhden suosituimmista ja tunnetuimmista elokuvasarjoista tällä hetkellä. Ja lipputulot puhuvat siitä valtavasti. Avengers: Endgame itse ansaitsi yli 1,2 miljardia dollaria ensimmäisenä viikonloppunaan.

Mahdollisuus päästä sellaisiin elokuviin kuin Avengers: Endgame, koska Disney omistaa Marvelin, on valtava myyntipiste monille. Niin on tosiasia, että Marvel-TV-ohjelmat palaavat takaisin. (Disney ja Netflix olivat luovia erimielisyyksiä, ja joukko Marvel-ohjelmia peruutettiin.)

Disney omistaa Lucasfilmin

Näet todennäköisesti mallit nyt tässä Disney Plus VS Netflix -taistelussa.

Netflix maksaa oikeuksista näyttää sisältöä. Disney ostaa yrityksiä, jotka luovat sisältöä.

Kaikki tietävät Tähtien sotaa, ja miljoonat fanit olivat iloisia kuullessani, että se tuli takaisin. Ja näyttää siltä, ​​että Disneyllä on tähtien sotaa ja Disney Plusia koskevia pitkän aikavälin suunnitelmia ottaen huomioon, että se on luomassa spin-off Star Wars -sarjaa.

Disney omistaa 20th Century Foxin, ja hyvin...

Tämä on Disneyn viimeisin hankinta ja se, joka todella asettaa Disneyn eteenpäin Disney Plus VS Netflix -taistelussa.

Suoratoistomaailmassa on monella tapaa kyse määrästä. Disney Plus? Marvelin, Disneyn ja Lucasfilmin yhdistelmällä voit heti nähdä, että melkein jokainen Disneyn omistama nimike on iso tuotanto, mutta yhdistetyt palvelut eivät tarjoa tarpeeksi sisältöä.

Ja siksi tämä 20th Century Fox -yritys oli uskomattoman tärkeä. Ilman sitä Disney Plus edes Marvel- ja Star Wars -sisällön kanssa ei voisi kilpailla Netflixin kanssa. Hinta? 71,3 miljardia dollaria.

Se luultavasti näyttää olevan paljon rahaa, mutta juuri sellaiset menot tekevät Disney Plus VS Netflix -taistelusta ensisijaisesti taistelun.

Se voi tuntua paljon, mutta Disney ei halua lyhytaikaista menestystä, ja kun ajatellaan sisältöä, jonka Disney sai tämän kaupan kanssa, se ei todellakaan ole paljon. Kauppa tuo myös National Geographicin ja Foxin Disneyyn. Tuo on kuin Family Guy ja Simpsons. Ja se on elokuva, kuten Avatar with Avatar 2,3,4 ja 5, seuraavien 8 vuoden aikana. Ja satoja elokuvia ja TV-ohjelmia, jotka tunnetaan jo ympäri maailmaa.

Avatar-elokuvat tuottavat miljardeja, ja FOX-kirjasto tuo televisio-ohjelmat, joista Disney Plus -tapauksessa muuten puuttuisi, mikä tekee siitä syyn ihmisten liittymiseen.

Netflix tekee uskomattoman työn alkuperäisten televisio-ohjelmiensa kanssa

Vaikka Netflix on arvostettu suunnilleen samaan hintaan kuin Disney, se ei tarkoita, että Netflixillä olisi varaa tehdä Disneyn kaltaisia ​​kuluja. Se, että sillä ei ole varaa ostaa yrityksiä 71,3 miljardilla dollarilla, ei tarkoita, että se ei pysty tuottamaan suurta sisältöä. Sarjat kuten Stranger Things, 13 syytä, House of Cards ja monet muut olivat ja ovat uskomattomia ohjelmia.

Ja koska Netflix on ollut streaming-pelissä niin kauan, siinä on erittäin suuri valikoima sekä alkuperäistä että ei alkuperäistä sisältöä, joka vetoaa laajemmalle yleisölle kuin Foxin kaltaisten tuotteiden tuotteet.

Disney Plus VS Netflix riippuu missä olet

Disney Plus tulee alussa vain Yhdysvaltoihin. Tämä ei johdu siitä tosiasiasta, että Disney ei ostanut oikeuksia sisältöön muissa maissa, koska se omistaa nyt sisällön, mutta koska se suorittaa suoratoistoa yksi askel kerrallaan. Voit odottaa, että Disney Plus lanseerataan Yhdistyneessä kuningaskunnassa todennäköisesti vuonna 2020, monien muiden maiden seurauksena pian sen jälkeen, mutta toistaiseksi Netflixillä on se etu, että se on saatavana kaikkialla. Onko Netflixillä ongelma? Kaikilla mailla ei ole samaa sisältöä.

Ja siellä VPN-palvelu tulee sisään. PrivateVPN: n avulla voit katsella Disney Plus -sivustoa Yhdysvaltojen ulkopuolella muodostamalla yhteyden oikeaan amerikkalaiseen palvelimeen. Käyttämällä PrivateVPN: ää voit myös poistaa lukituksen useimmista Netflix-alueista, kun PrivateVPN tukee markkinoiden eniten Netflix-alueita. Ilman VPN: tä Netflix on tällä hetkellä voittaja Disney Plus VS Netflix -taistelussa, sillä päivän lopulla ei ole väliä kuinka mahtavia elokuvasi tai televisio-ohjelmasi ovat, jos ihmiset eivät voi katsella niitä.

Mutta VPN-palveluita on erittäin helppo käyttää. Voit saada molemmista parhaan hyödyn käyttämällä yhtä! On erittäin helppo kokeilla sitä!

Disney omistaa monia muita alustoja

Kun Disney omistaa molemmat Hulun ja ESPN +: n osat, ja Disney Plus maksaa vain 6,99 dollaria kuukaudessa, Disney saattaa tarjota pakettisopimuksen, joka koostuu kolmesta alustasta, joka sallii vielä useampia televisio-ohjelmia ja esittelee myös urheilua Internetissä hinnalla ehkä Netflix tai vain hieman korkeampi, joten se on houkutteleva vaihtoehto monille.

Tämä on jotain, mitä Amazon tekee Amazon Primen kanssa, kun he tarjoavat Amazon Prime -käyttäjille joukon erilaisia ​​palveluita paketissa.

Disney Plus vs Netflix - Kuka on voittaja?

Kerroimme, että tämä saattaa yllättää sinut! Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että Disney Plus saattaa olla suurin kilpailija, mitä Netflixillä on koskaan ollut. Ja se tulee olemaan vain puolet Netflixin hinnasta. Tietenkin, se ei ole vielä tarkalleen loppunut, ja televisio-ohjelmat, joissa se työskentelevät, saattavat loppua keskimäärin, mutta emme voi kieltää hyvin arvostettujen elokuvien massiivista kirjastoa ja esityksiä, joita sillä on, kun se käynnistyy.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me