Binge-arvoinen Netflix-ohjelmat katsottavissa vuonna 2019

Binge-arvoinen Netflix-ohjelmat katsottavissa vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-25 10:16:45, viihteessä


Netflix-tilauksen arvoisuus vai ei, ei määrätä sen perusteella, kuinka paljon sisältöä on Netflixissä, mutta mikä sisältö on Netflixissä. Tässä on joitain suuria arvokkaita Netflix-esityksiä, joita voidaan katsella vuonna 2019 ja joista suurin osa on jo saatavilla, joten voit katsella niitä heti, ja uudet kaikille maininnoille, jotka tulevat vuonna 2019. Yhdessä joidenkin lisälaitteiden kanssa, jotka saattavat olla tai eivät ehkä ole tarpeeksi suuria Netflix näyttää katsottavana vuonna 2019 sen mukaan, kuinka hyvin ne tuotetaan.

Money Heist

Aloitimme tällä näytöllä osoittaaksemme sinulle, että Netflix ei ole vain harjoittamassa amerikkalaisia ​​tuotantoja.

Money Heist on espanjalainen tuotanto, joka oli alun perin rajoitettu sarja, jolla oli 2 vuodenaikaa, mutta johtuen siitä, kuinka hyvin se esiintyi, sitä tietysti uudistettiin parempaan tai huonompaan.

Ehkä et ole katsellut ohjelmaa aiemmin, mutta olet varmasti nähnyt joitain tämän televisio-ohjelmaan liittyviä meemejä tai lukuja Internetissä. Ja ehkä olet kuullut näyttelyssä käytetystä päälaulusta, jonka on sittemmin julkaissut maailman parhaimmat tuottajat / DJ: t.

Joskus tarvitaan erilainen ajattelutapa. Erilainen sijainti, jolla on erilainen kulttuuri, voi joskus olla juuri se. Money Heist, kuten nimestä voi päätellä, on sarja, joka perustuu Espanjan heistään. Ja se saattaa tuntua mitään erityistä, mutta lähestymistapa tekee siitä paljon erilaisen kuin mikään. Kaksi nykyistä Money Heist -kautta perustuu vain yhteen.

Melkein et koskaan näe sarjoja, jotka perustuvat niin lyhyeen aikaan. Money Heist on se sarja, ja jopa juuri sitä, se on katsomisen arvoinen. Kun katsot sitä, huomaat miksi tämä rajoitettu sarja palaa takaisin vuonna 2019. Se on vain yksi parhaimmista rohkaisevista Netflix-ohjelmista, jota voidaan katsella vuonna 2019.

13 syytä miksi

Toinen sarja, jolla on 2 vuodenaikaa, mikä osoittaa, että 2 vuotta sitten Netflix todella soitti joitain oikeita puheluita. Tämä ei ole show kaikille. Se on myös osoitus, että jopa valtavan suosionsa ansiosta uskomattoman paljon kritiikkiä. Miksi?

Koska se sisältää aiheita, kuten raiskauksen, itsensä vahingoittamisen ja kiusaamisen. Ja itsemurha-kohtaus. Kaikki mitä pidetään arkaluontoisina aiheina. Ja ehkä siksi tämä show sai niin suuren suosion, koska näitä aiheita korostavia näyttelyitä ei ole niin paljon.

Tämän TV-sarjan tarina perustuu 13 nauhan jättäneen tytön itsemurhaan. Ja kuten nimikkeestä käy ilmi, nauhat koskevat "miksi". Ohjelman tarina sai kritiikkiä, koska pelättiin, että ihmiset yrittäisivät toistaa päähenkilön Hannah Bakerin tekemää, mutta itse asiassa se auttoi paljon ihmisiä, koska se antaa ihmisille, jotka kiusaavat eivätkä tiedä siitä, että he todella tekevät jotain, ymmärtää tekevänsä, ja se voi auttaa ihmisiä ymmärtämään toimien jälkimainingeissa, joilla on seurauksia kaikille, jota tutkitaan syvästi kauden 2 aikana.

Jos kamppailet ja harkitset tämän ohjelman katsomista, katso ehkä sitä vanhempiesi tai ystäväsi kanssa. Ja muista tutustua sivustoon, jonka Netflix on luonut ihmisten auttamiseksi.

Stranger asiat

Jep, toinen show, jolla on tällä hetkellä 2 vuodenaikaa lopussa. Toinen osuma. Stranger Things oli esitys, joka oli menestys teini-ikäisten keskuudessa, mutta myös uskomattoman aikuisten keskuudessa, koska he voivat liittyä siihen paljon näkökulmasta, että päähenkilöt ovat teini-ikäisiä, jotka kasvoivat 1980-luvulla.

Tämä on ainoa yliluonnollinen esitys tässä luettelossa, mutta luota meihin. Jos vihaat yliluonnollisia esityksiä, rakastat tätä joka tapauksessa. Se on erilainen kuin mikään muu. Musiikki, tehosteet, yleinen tunne, tosiasia, että tämä show antaa sinun kuvitella tarinan niin monia näkökohtia, kun kertoo kaiken. Sinä tulet rakastamaan sitä.

Ja siirrymme eteenpäin sanomaan, että sillä on paras ääniraita kaikista Netflixissä nähtyistä ohjelmista.

Se on yksi niistä arvokkaista Netflix-ohjelmista, joita katsellaan vuonna 2019, että koko perhe, joka on täynnä erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita televisio-ohjelmissa, nauttii!

teho

Voima saattaa olla paras gangsteri-TV-ohjelma, joka on tuotettu 2000-luvulla. Pääosissa Omari Hardwick, 50 Cent, Joseph Sikora, Lela Loren ja Naturi Naughton.

Tämä ei ole yksi arvokkaista Netflix-ohjelmista, joita katsellaan vuonna 2019, koska ne perustuvat pelkästään täysin erilaiseen tarinaan kuin muut mainitut ohjelmat. Ei, Power on show, jota suosittelemme toteutuksen loistavuuden vuoksi niin pitkälle kuin NY menee, niin paljon kuin näyttelijät menevät, ja mikä tärkeintä, tarjonnan valtavan monimuotoisuuden eri hahmojen välillä. Muilla näyttelyillä on juoni, mutta niillä ei ole niin paljon sivutarinoita kuin tässä.

Emme halua antaa spoilereita. Katso vain ensimmäinen jakso, ja tiedät miksi suosittelemme sitä. Asiat, kuten kyky ilmaista todellinen gangsteri-maailma, joutumatta tyydyttämään ketään kielen, alastomuuden ja väkivallan suhteen, mainitsevat vain muutaman maininnan, tekevät tästä showsta paljon syvemmän kokemuksen kuin muihin samankaltaisen aiheisen ohjelmiin..

Voi, ja sillä on 5 vuodenaikaa jo kuudennen tekemisessä. Tulossa pian.

Ainoa ongelma on, että et voi katsella virtaa Netflixissä, jos olet Yhdysvalloissa ja monilla muilla alueilla. Yhdistynyt kuningaskunta ja Irlanti ovat tosiasiassa ainoat alueet, jotka tukevat sitä. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että Starz: llä, näyttelyn omistavalla verkolla, on oikeus siihen Yhdysvalloissa, ja se tietysti ansaitsee enemmän rahaa verkolle osoittaakseen sitä yksinomaan heidän alustalleen Yhdysvalloissa..

Mutta on tapa katsella Virta Netflixissä vuonna 2019. Ja teimme itse asiassa siitä viestin aiemmin. Haluatko katsoa Poweria tai mitä tahansa muuta arvokasta Netflix-ohjelmaa, jota katsellaan vuonna 2019, onko luettelossamme tai jonkun muun luettelossa, kun sisältöä ei ole saatavilla maassasi, sinun on käytettävä VPN-nimistä asiaa.

VPN: n avulla voit muuttaa sijainteja käytännössä. Voit olla Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai missä tahansa muussa paikassa poistumatta. Ja sen avulla voit katsella ohjelmaa Netflixissä, vaikka se ei olisi käytettävissä sijainnissasi. Jos haluat katsella Netflixin virtaa Ison-Britannian ulkopuolella, sinun on muodostettava yhteys Ison-Britannian palvelimeen, joka tukee Netflixiä. PrivateVPN: llä on esimerkiksi toimivia UK-palvelimia. Sinun tarvitsee vain luoda tili, ladata asiakasmme joko Amazon Fire -laitteisiin tai puhelimiin, tablet-laitteisiin tai työpöytälaitteisiin ja muodostaa yhteys.

Noita

Tämä on show, joka ei ole vielä ulkona, joten on vaarallinen nimetä se tässä. Se voi olla kauhea. Kuitenkin, jos tiedämme The Witcheristä jotain, se on, että ihmiset rakastaneet pelejä ja kirjoja. Oikein toteutettuna Netflixin kehittämällä TV-ohjelmalla on mahdollisuus tulla yhdeksi Netflixin suosituimmista ohjelmista siellä. Ongelmana on, että vaikka näyttelyllä on potentiaalia, tämä on show, jonka HBO olisi parhaiten tehnyt.

Witcher on fantasiadraama, jonka päähenkilö on Henry Cavill, entinen Superman-tähti. Jos pelasit pelejä, meidän ei tarvitse selittää, jos et, laittaa yksinkertaisesti päähenkilö Geralt, hän on hirviömetsästäjä, mutta on vaikea kertoa siitä, miltä sarja näyttää tai miltä se tulee olla suunnilleen täsmälleen, toistaiseksi. Mitä tiedetään varmasti, että tämä Netflix-sarja eroaa valtavasti muista Netflix-sarjoista, ja siitä se saattaa olla yksi ahkeroimmista Netflix-sarjoista, joita katsellaan vuonna 2019. Näemme.

Miksi PrivateVPN Netflixille?

Haluatko käyttää Netflixin koko kirjastoa? Ellet asu Yhdysvalloissa, menetät suurimman osan Netflixin tarjoamasta sisällöstä. Ja vaikka olet Yhdysvalloissa, menetät silti sisältöä. Ruotsin kaltaisissa maissa, joissa on huomattavasti vähemmän sisältöä kuin amerikkalaisessa Netflixissä, on edelleen sisältöä, jota ei ole saatavilla American Netflixissä. Ja jos haluat saada kaiken irti Netflixistä, tarvitset pääsyn eniten käytettävissä olevaan sisältöön.

PrivateVPN? Se on maailman paras Netflix-VPN, jonka nimitti Comparitech. Puolassa on vain 12% amerikkalaisen Netflix-sisällöstä. Mitä maksat jos olet Puolassa? PrivateVPN tekee Netflix-tilauksesi sen arvoiseksi. Se on ainoa palvelu, joka tukee täysin 21 sijaintia.

Binge-arvoinen Netflix-ohjelmat katsottavissa vuonna 2019

Netflixissä on paljon enemmän esityksiä, jotka kannattaa katsoa varmasti. Se vaatisi kaikkien ohjelmien katsomista. Puhumattakaan siitä, että Netflix lisää jatkuvasti esityksiä kirjastoihinsa.

Onko Netflix arvoinen niin kauan kuin TV-ohjelmat menevät? Joo. Vaikka ei kaikissa paikoissa, ei, ellei sinulla ole VPN: tä. Ja PrivateVPN auttaa tässä.

Muutama muutama maininta? Riverdale, Suits (vaatii VPN), The Crown, Mindhunter, NarCos, Ozark, House of Cards ja paljon muuta, jos sinulla on pääsy muihin.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me