10 yllättävää faktaa VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt

10 yllättävää faktaa VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-08-26 13:42:26 VPN-palvelussa


Kiinnostaako VPN-palveluita? Haluatko saada mielenkiintoisia faktoja VPN-palveluista? Kirjoittamalla yliopistolehteä ja etsimällä faktoja VPN-palveluista? Tässä on 10 yllättävää tietoa VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt.

1. Useimmat VPN-käyttäjät eivät ole merirosvoja

Tämä saattaa olla yllättävin tosiasia VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt.

Ihmiset olettavat, että ihmiset käyttävät VPN-palveluita pysyäkseen suojattuina torrentin aikanaan lataamalla televisio-ohjelmia tai elokuvia.

Todellisuus on se 77% VPN-käyttäjistä maksaa palkkion sisältö joka kuukausi.

Ja vaikka tämä saattaa olla yllättävin tosiasia VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt tässä luettelossa, se ei ole meille lainkaan yllättävää.

Suurin osa VPN-käyttäjistä on valmis maksamaan mukavuudesta, olipa pääsy Huluun tai DAZN: iin katsomassa suosikkiesityjään tai muuten jalkapallo-ottelua. Ongelmana on, että he vain eivät voi katsella näitä palveluita, koska ne ovat estetty useimmissa maissa. VPN-palvelut, kuten PrivateVPN, ratkaisevat ongelman.

Itse asiassa voisimme väittää, että VPN-palvelut edistävät laillisuutta, koska ne antavat ihmisille mahdollisuuden käyttää haluamaansa sisältöä ja maksaa siitä, sen sijaan, että piinatavat sitä ilmaiseksi.

2. Useimpien maiden ihmiset käyttävät parempaa viihdettä VPN-palveluiden avulla

Tämä varmuuskopioi numero yksi useimmista VPN-palveluita käyttävistä ihmisistä voidakseen käyttää parempaa sisältöä.

Niistä 138 962 16–64-vuotiaasta Internet-käyttäjästä 40 maassa, jotka osallistuivat GlobalWebIndexin tekemään VPN-käytötutkimukseen, 51% heistä ilmoitti käyttävänsä VPN: ää paremman viihteen saamiseen.

3. Ihmiset alkavat olla huolissaan yksityisyyttä koskevista asioistaan

53% Internetin käyttäjistä on nyt enemmän huolissaan yksityisyydestään kuin vuosi sitten.

Voivatko VPN-palvelut auttaa?

Jossain määrin.

Internetissä on kolme päätyyppiä yksityisyyden suojaan liittyvissä kysymyksissä.

  1. Internet-palveluntarjoajasi tai hallintosi, jolla on tietoa toiminnastasi.
  2. Henkilö, joka kuuntelee tietosi hakkeroimalla tai sinulla on yhteys julkiseen Wi-Fi-verkkoon.
  3. Sovellukset, kuten Facebook, keräävät sinusta tietoja.

Kun kyse on Internet-palveluntarjoajista, jotka tarkastelevat toimintaasi, VPN suojaa sinua sinulta IP: n vaihtamisen ja salauksen avulla. Sama koskee Starbucksin ihmisiä, jotka ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin sinä, mikä on luultavasti suurin uhka henkilökohtaisille käyttäjille, koska yhteydenotto jonkun tietoihin julkisissa verkoissa on uskomattoman helppoa..

Ja sitten on olemassa kolmas tyyppi, sovellusten keräämä data. VPN: t eivät suojaa sinua siitä, koska vaikka tiedot saatetaan salata lähettämisen aikana, ne lähetetään viimeinkin Facebookin tapaan tai kenen omistaa käyttämäsi sovellus, ja että VPN ei tee mitään käytätkö PrivateVPN: ää tai mitä tahansa muuta VPN: tä.

4. Kaikki VPN-palvelut eivät toimi sensuurimaissa

VPN-palvelut ovat helposti havaittavissa VPN-palveluina. Kiinalainen sensuurimaat pystyvät tunnistamaan VPN-palvelut helposti, koska ne eivät sekoitu tavalliseen liikenteeseen.

Siksi suurin osa VPN-palveluista ei toimi Kiinassa ollenkaan.

Avain Kiinassa toimivaan VPN: ään? Se käyttää Stealth VPN: ää, joka on moodi joissakin VPN-palveluissa, joka kykenee sulautumaan tavalliseen liikenteeseen ja siten työskentelemään sensuurimaissa. Vaikka nopeus on jonkin verran vähentynyt, kun tätä tilaa käytetään.

YksityisenVPN: n avulla löydät Stealth VPN: n VPN-asetuksista.

5. Enemmän ei tarkoita parempaa

Ihmiset olettavat, että mitä enemmän palvelimia on, sitä enemmän viihdepalveluita VPN-palvelut pystyvät estämään.

Yksi yllättävimmistä faktoista VPN-palveluista on, että näin ei ole.

Ehkä VPN-palvelut eivät ole syyllisiä siihen. Meillä kaikilla on tapana mieluummin määrä. Ja sitä useimmat VPN-palvelut käyttävät myyntipisteenä.

Valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista kuin yhdistäminen amerikkalaiseen palvelimeen katsomaan American Netflixiä Intiassa tai Isossa-Britanniassa.

Yritysten, kuten Netflix, Hulu tai DAZN, on pyrittävä estämään VPN-palveluita toimimasta Yhdysvalloissa. Jos yrityksellä on oikeus näyttää tiettyä ohjelmaa tietyssä maassa ja kyseinen sisältö on saatavana American Netflixissä, ja henkilö päättää muodostaa yhteyden VPN-verkkoon katsoakseen tätä ohjelmaa amerikkalaisessa Netflixissä sen sijaan, että se maksaa tilauksen kyseisestä alustasta joka tukee sitä heidän maassaan, kyseinen yritys ei selvästikään ole onnellinen ja voisi nostaa Netflixin kanteen.

Siksi Netflixin kaltaiset yritykset vaikeuttavat Netflixin katsomista.

Kun etsit parasta viihdettä varten tarkoitettua VPN-verkkoa, varmista, että etsit laatua enemmän kuin määrää. On elintärkeää tietää, millaisia ​​palveluita palvelu tukee.

PrivateVPN: ssä on välilehti, joka näyttää joitain palveluista, joita se käyttää, jolloin on helppo katsella mitä haluat katsoa vain muutamassa sekunnissa. Se tarjoaa myös 7 päivän riskitöntä kokeiluversiota, joka on todennäköisesti yksinkertaisin kokeilu, johon koskaan liittyä, jotta voit testata sen itse.

6. Aasian maat käyttävät VPN: ää paljon enemmän kuin Euroopassa ja Amerikassa

Aasian maiden väestö on paitsi yleisempi kuin Euroopan ja Amerikan maissa, mutta myös maissa on paljon korkeampi käyttäjien osuus.

VPN-palveluja käytti viime kuussa 55% Indonesian käyttäjistä, 43% Intian käyttäjistä ja 38% Thaimaan käyttäjistä. Samaan aikaan Euroopassa, jossa asuu paljon vähemmän ihmisiä kuin Intian kaltaisissa tapauksissa, vain 21% käyttäjistä käytti VPN: ää viimeisen kuukauden aikana.

Tietysti kaikkia tämän planeetan ihmisiä ei otettu huomioon tässä, joten tämä saattaa tosiasiassa poiketa toisistaan ​​huomattavasti, mutta molemmat tiedot osoittavat selvästi, että Aasiassa ihmiset etsivät VPN-palveluita enemmän.

7. Ilmaiset VPN-palvelut eivät usein ole VPN-palveluita

Tämä on yksi valitettavista tosiasioista VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt.

Virtuaali yksityinen verkko = VPN

Mutta entä jos VPN ei ole yksityinen? Onko se edelleen VPN vai enemmän VN?

Sanomme blogissa usein, että kun jotain on ilmaista, maksat yksityisyyden valuutalla.

Kun kyse on sovelluksista, jotka keräävät tietoja, useimmat heistä tunnustavat tekevänsä niin, ja rehellisesti sanottuna useimmissa tapauksissa se auttaa maailmaa etenemään. AI käsittelee kyseisiä tietoja eikä ihmiset katso niitä, joten useimmissa tapauksissa tällainen tiedonkeruu ei vahingoita.

Mutta kun VPN-palvelu kerää tietoja, se ei todellakaan ole hienoa. VPN-palveluiden koko tarkoitus on sinun suojasi. Ja ilmaiset VPN-palvelut eivät tee sitä. He keräävät tietoja ja joskus antavat niitä muille osapuolille, ja se on riski.

Facebookin VPN-palvelu, joka saatiin sammutuksen jälkeen, oli täydellinen esimerkki siitä. Sitä kutsuttiin Onavo ja kerättiin tietoja käytöstäsi, jota Facebook sitten käytti mainostarkoituksiin.

VPN-palvelut voivat pitää sinut turvassa, mutta VPN-palvelu on viime kädessä VPN-käytön turvallisuuden heikoin kohta, koska ne voivat paljastaa sinut.

PrivateVPN? Siihen kuuluu 7 päivän riskitön kokeilu, jotta näet sen edut. Seuraavaksi tulee tilaus, joka ei tarjoa 3000 palvelinta, mutta keskittyy laatuun ja joka tarjoaa sinulle yli 100 palvelinta joka tapauksessa näiden kanssa palvelimet, jotka työskentelevät haluamiesi palveluiden kanssa, joista puhumme kaikista blogissamme, sen sijaan, että tarjoamme palvelimia, joilla ei ole arvoa viihteen kannalta.

8. Jos olet kova Internet-käyttäjä, VPN nopeuttaa Internet-yhteyden lisäämistä!

Useimmissa tapauksissa VPN ei todellakaan nopeuta Internetisi käyttöä.

Hyvä ei hidasta sitä huomattavasti, mutta se ei nopeuta sitä.

Ellet ole kova Internet-käyttäjä.

Niissä tapauksissa se tulee.

Katso, suurin osa Internet-palveluntarjoajista soveltaa tätä asiaa, jota kutsutaan ”Internet-kuristimeksi” minimoidaksesi “Internet-ruuhkia”. Se tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi hidastaa Internet-yhteyttä, jotta muilla ihmisillä on parempi Internet.

Ja se on naurettavaa, mutta useimmissa maissa ei ole lakeja sen lopettamiseksi, minkä vuoksi on hyvä tietää, että VPN pystyy estämään asian. Kokeile ehkä sitä ennen vaihtoa toiselle palveluntarjoajalle.

9. VPN-paikannusasiat

Jokaisella maalla on omat lait ja käytännöt. Ja kyseisistä laeista riippuen saattaa olla järkevää käyttää kyseisen alueen VPN: ää.

Kun valitset VPN: ää, muista tutkia maan tietosuojalakeja. Ja rehellisesti sanottuna tämä menee usein tukkeihin. Lokit voivat paljastaa sinut, jos VPN-yritys tallentaa sinulle minkä tahansa. On erittäin tärkeää tehdä niin. Aikaisemmin on käynyt niin, että VPN-yritykset, joiden oli tarkoitus suojata, paljastaa sellaisten lokien avulla, joiden väitettiin, etteivät ne varastoineet.

PrivateVPN? Voimme kertoa, että emme säilytä lokit. Mutta niin tekivät yritykset, jotka sanoivat, etteivät tehneet, mutta tekivät. Voimme kertoa sinulle, että olemme ruotsalainen yritys, ja Ruotsissa on tiukeimpia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja ja lakeja, ja vaikka haluaisimmekin tallentaa lokit käyttämääsi, emme voi.

10. VPN-palveluita ei tueta monilla käyttöjärjestelmillä

Tämä on yksi yllättävistä tosiasioista VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt ja joista suurin osa pettyi.

VPN-palvelut toimivat iPhonissa, iPadissa, Android-laitteissa, Fire TV -laitteissa, macOS-, Linux- ja Windows-laitteissa, mutta se ei toimi kuten PS4, Xbox tai mikä tahansa muu konsoli eikä Apple TV, Roku, Chromecast. ja useimmat älytelevisiot. Miksi? Koska nämä alustat eivät tue VPN-palveluita ollenkaan.

Ratkaisu? Voit asentaa VPN-verkon reitittimeen, jonka peitämme sivustollemme.

Ne olivat 10 yllättävää tosiasiaa VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt ja joista saatat välittää

Monet samankaltaiset viestit Internetissä kattavat asiat, jotka eivät usein kiinnosta ihmisiä.

Nämä 10 yllättävää tosiasiaa VPN-palveluista, joita et todennäköisesti tiennyt? Löydät todennäköisesti niistä hyödyllisiä, ja jos et ole koskaan kokeillut VPN: tä aiemmin, ehkä ne ovat syy, jonka vuoksi teet.

Ja jos näin on, älä unohda riskitöntä 7 päivän kokeiluversiotamme tai tutustu blogiimme, jossa on oppaita DAZN: n, Hulun, Hotstarin ja monien muiden käyttöympäristöjen estämisestä, jotka saattavat olla estetty tai rajoitettu maassasi.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me