Zaustavite internetne ponudnike in hekerje, ki beležijo vaš IP in vse, kar prenesete


Varno delite datoteke, ne da bi prenesli vašo varnost z našim izjemno varnim, zelo hitrim VPN-jem za Torrenting

Končno prenesite datoteke brez strahu pred izgubo zasebnosti. Naš najbolj priljubljen torrent VPN uporablja vojaško šifriranje, da bo vaše zasebne podatke, kot sta IP naslov in lokacija, popolnoma anonimen in nalaganje vaše najljubše vsebine stoodstotno varno.

Ne samo vaš ponudnik internetnih storitev gleda vas Torrent

Verjetno že veste, kako vaš ponudnik internetnih storitev vohuni in beleži vse, kar počnete v spletu. To vključuje zgodovino brskalnika (spletna mesta, iskanja itd.), Nakupe, oglede video posnetkov, oglede slik in seveda prenesene datoteke. Ampak ali ste vedeli, da vas spremlja tudi tisoče ljudi, ki lahko vidijo vaš IP naslov samo Torrenting?

To pomeni, da vsakič, ko se za namene skupne rabe datotek povežete z "rojem", svoj internetni naslov izpostavite 10.000 neznancem po internetu. Neznanci, ki morda zlonamerno nameravajo prestreči vaše zasebne podatke, kot so lokacija, internetni promet in zato občutljivejše informacije, kot so bančni podatki in tako naprej.

Pazljivo opazujejo in če ti cyberthievi sumijo, da lahko izsledijo vaše podatke, lahko to storijo v nekaj urah, v nekaterih primerih celo minut. Velikokrat bodo ti hekerji našli vaše ime in naslov, da bi vas izsiljevali, da boste predali, kar hočejo, običajno denar.

Do vaših prenosov ne morejo dostopati samo ti

Če se z vašim ponudnikom internetnih storitev med zasledovanjem zazna nekaj sumljivega, lahko vlada pride in si ogleduje LETE prejšnje dejavnosti, vključno z:

 • Vsak korak zgodovina brskalnika
 • Vaš zasebna e-poštna sporočila in vso njihovo vsebino
 • Vaša spletna stran nakupov
 • Vaš trenutna lokacija
 • Vaše poslano in prejeto slike in datoteke
 • in veliko več...

Ne tvegajte vladnega dostopa do dnevnikov dejavnosti ali igrajte svoje finančne varnosti z izpostavljanjem svojega IP-ja Torrent Swarm...

Zato smo ustvarili PrivateVPN

Tudi če v spletu ne delate nič sumljivega, menimo, da je zasebnost osnovna človekova pravica in vi to tudi počnete. Zato smo na trgu ustvarili najbolj varno VPN za Torrenting.

Na PrivateVPN smo poskrbeli 100% anonimnost več kot 44.000 uporabnikom od leta 2008 brez ene same kršitve podatkov.

 • Torrent (in skupna raba datotek), ne da bi nikomur izpostavil svojega resničnega IP-ja
 • Torrent brez strahu pred zahtevo izsiljevanja
 • Uporabite kateri koli javni wifi, ne da bi pri tem žrtvovali svojo zasebnost ali finančno varnost
 • Skrijte svojo identiteto, lokacijo in dejavnost pred ponudniki internetnih storitev, vlad in hekerjev
 • Torrent in datoteke si delijo brez strahu, da bi jih prestregli
 • Pošiljanje / prejemanje datotek, slik, video posnetkov in sporočil s 100-odstotno zasebnostjo

in še veliko, veliko več...

Zaradi česar je PrivateVPN tako močan?

Politika beleženja podatkov ZERO

Naši švedski zakoni o zasebnosti pomenijo, da NO prometnih dnevnikov ne bi zasegli vlad. Za razliko od mnogih drugih ponudnikov VPN tudi mi ne vemo, kaj počnete prek spleta.

6 Hkratna povezava

Smo edini ponudnik VPN, ki lahko povežemo upto 6 različnih naprav hkrati, vse do edinstvenih naslovov IP

IPv6 Zaščita pred uhajanjem

Tako vaša identiteta ostane varna, tudi če nenadoma prekinite povezavo z omrežjem VPN

Neomejena pasovna širina & Hitrost

Tako se nikoli ne boste ukvarjali z medpomnjevanjem videoposnetkov, počasnimi prenosi ali časovnimi omejitvami zaradi usmerjevanja hmelja, ki so ga videli pri drugih ponudnikih

2048-bitno šifriranje z AES-256

The najvišji nivo šifriranja na trgu, ki ga uporabljajo celo vladne milice

Strežniki v 60 državah

Pridobite dostop do vseh naših strežnikov v 60 najbolj priljubljenih državah za dostop do vsebine z omejenim geografskim dostopom

Anonimno hudourništvo / P2P prijazno

Omogočamo vam uporabo katerega koli prometa P2P v Veliki Britaniji. Visokokakovostne omrežne zmogljivosti kupujemo neposredno pri vrhunskih ponudnikih IP Transit

Popolna podpora

Ne uporabljamo samostojnih predstavnikov storitev za stranke, za pomoč se obrnete neposredno na naše razvijalce

Protokol VPN vključuje OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 in IPSec

Če imate raje odprtokodno aplikacijo VPN, vam z veseljem podarjamo vse naše VPN

POPOLNA 30-dnevna garancija za vračilo denarja!

Če niste zadovoljni s storitvijo VPN, vam bomo povrnili vsak peni v 30 dneh

NIKOLI nismo imeli niti ene kršitve podatkov!

Po uspešno šifriranju 15.000 Terabajtov podatkov in ščitijo zasebne podatke našega uporabnika, ni čudno, da se naše stranke vrsto let držijo PrivateVPN, tudi po poskusu drugih ponudnikov!

Oglejte si, kaj lahko uporabniki povedo o zasebnem VPN:

Gary

★★★★★

PrivateVPN je bil najboljši vpn, ki sem ga preizkusil.

Vse je bilo enostavno in enostavno nastaviti. V bistvu namestite in pojdite. Nekaj ​​nastavitev sem moral spremeniti od nekdaj, vendar je to najverjetneje zato, ker je moj IP spremenil njihove. PrivateVPN se je hitro odzval na moj klic po pomoč in težavo rešil z enim e-poštnim sporočilom. Stikalo kill, ki je ključnega pomena za mene, deluje brezhibno. Toplo priporočam PrivateVPN

Preberite celoten pregled

Fred Meyer

★★★★★

Dobra storitev in hiter odgovor

"Storitev za stranke je zelo dobra. Skušajo si predstavljati, kaj je tvoj problem in ti dajo pravo rešitev.
Moja težava je bila, da po namestitvi Facebook in Pinterest slik nista več naložila. Dobil sem odgovor, da izberem drug strežnik in to je bila prava rešitev."

Preberite celoten pregled

Dave

★★★★★

Pomoč PVPN

"Ne morem pokvariti pomoči in varnostne kopije s PVPN-a. Hitro so se odzvali na kakršne koli težave, ne pa da jih je bilo veliko. Prijatelj mi lahko priporoči PVPN in to posredujem prijateljem.
Hvala vam"

Preberite celoten pregled

Vaša pogosto zastavljena vprašanja

+ Zakaj bi moral plačati za Torrent VPN prek brezplačnega proxyja?

Medtem ko vam oba omogočata, da ste videti, kot da brskate na drugem mestu, se podobnosti končata. Za začetek Proxies samo prikrije vašo aktivnost internetnega brskalnika, ne pa tudi podatkov vaše aplikacije, kot je Bitorrent, bančništvo, e-pošta in druga programska oprema, ki je odvisna od interneta.

Drugič, pooblaščenci ne šifrirajo vaših podatkov med vami in strežnikom, tako da so podatki brskalnika in aplikacije še vedno odprti za kramp. Tudi brezplačne proxy storitve si ne morejo privoščiti visokokakovostnih strežnikov, kar pomeni, da se vaša hitrost močno zmanjša, pogoste prekinitve povezav pa bodo pomenile, da bodo vaši podatki, IP in lokacija prepuščeni vsem, ki jih gledajo.

+ Prekinitev mojega pretoka bo prekinila?

Od lansiranja leta 2008 smo imeli 99,98-odstotno uspešnost, zato so naše stranke všeč PrivateVPN!

+ Ali se bo moja hitrost interneta zmanjšala na polovico?

Za razliko od mnogih VPN storitev kupimo internetno zmogljivost neposredno pri ponudnikih IP tranzita. To skupaj s strežniki visoke kakovosti (HQN) pomeni, da ne boste doživeli večjih hitrosti.

Poleg tega mnogi ponudniki internetnih storitev uporabljajo Speed ​​Throttling, da upočasnijo vašo povezavo, odvisno od aktivnosti. Uporaba VPN zaobide to zatiranje, saj ponudniki internetnih storitev ne vidijo vaših dejavnosti, zato nekateri uporabniki dejansko doživijo povečala internetne hitrosti.

+ Ali je moj računalnik z Windows resnično zavarovan z PrivateVPN?

S švedskimi zakoni PrivateVPN o varnosti boste pridobili 100-odstotno anonimnost ponudnikov internetnih storitev, vlad in kibernetskih kriminalcev. Naše šifriranje vojaškega razreda NIKOLI ni bilo ogroženo od uvedbe leta 2008. Skratka, ja, ste zavarovani.

+ Kaj pa, če se premislim in si želim vračila?

Veseli me, da ste vprašali! To nas pripelje do naše naslednje točke…

Zaustavite internetne ponudnike in hekerje, ki beležijo vaš IP in vse, kar prenesete

Imate popolno 30-dnevno garancijo vračila denarja!

Če naša storitev ne omogoča dostopa do vsak naslov v Netflixu ZDA, izpolnjujte naše standarde za visoke hitrosti in zahtevke za odklepanje zemlje, in pustite se, da se sprostite s polnim brezskrbnim miru, ko uživate v noči, polnih zabave, vam bomo povrnili denar vsak zadnji peni!

Za končno se vam ni treba odločiti, vendar morate ukrepati. Preprosto preizkusite PrivateVPN 30 dni in se odločite, ali želite na koncu ostati anonimni in varni. Obstaja popolnoma ZERO TVEGANJE.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me