Zakaj Hulu ni na voljo v Veliki Britaniji in kako nastaviti Hulu v Veliki Britaniji

Zakaj Hulu ni na voljo v Veliki Britaniji in kako nastaviti Hulu v Veliki Britaniji

Avtor Michael Smolski, 2019-05-03 10:03:30 v razvedrilu


Čeprav bi si lahko predstavljali, da bo Velika Britanija podprla vse glavne platforme za pretakanje v resnici, jih v resnici podpira zelo malo, medtem ko vam omogoča, da brez problema gledate BBC iPlayer, Hulu v Veliki Britaniji ni na voljo in tudi DAZN, ki ima sedež v Londonu. Toda zakaj Hulu v Veliki Britaniji ni na voljo? Na to bomo odgovorili in nato vam bomo pokazali, kako nastaviti Hulu v Veliki Britaniji.

Kar zadeva, zakaj Hulu v Veliki Britaniji ni na voljo, je nekaj dejavnikov, pri čemer je največji tisti, da so druge platforme, ne glede na to, ali je to Netflix ali TV kanal, kot je BBC, lastnik bodisi pravic bodisi ekskluzivnih pravic do oddaj in filmov v Veliki Britaniji. . Medtem ko bo Hulu morda lahko pretočil določeno oddajo v ZDA, v Veliki Britaniji tega ne bo mogel storiti. Če se kup kanalov poteguje za ekskluzivne pravice za prikaz določene oddaje v Veliki Britaniji, nobeno drugo podjetje ne more priti, da bi predstavilo to oddajo. Tovrstni sporazumi platformam, kot sta Hulu in DAZN, pogosto omejujejo prihajanje v druge države.

Vsi vemo, da vas na koncu bolj zanima, kako postaviti Hulu v Združenem kraljestvu, kot pa zakaj Hulu ni na voljo, saj si na koncu le želite, da bi jo lahko gledali, in za to so potrebni trije koraki..

 1. Ustvarite Hulu račun z ameriško kartico.
 2. Budala Hulu misli, da si v ZDA.
 3. Preizkusite svojo trgovino z aplikacijami, da vam prikaže Hulu tako da ga lahko prenesete, če uporabljate mobilno napravo ali Fire TV Stick.

Ustvarjanje računa Hulu za nastavitev podjetja Hulu v Veliki Britaniji

Verjetno si nikoli niste predstavljali, da berete vadnico o ustvarjanju računa na spletnem mestu. Na srečo je sam postopek precej enostaven.

Ulov? Če želite ustanoviti Hulu v Veliki Britaniji, potrebujete ameriško kartico. Brez izjem.

Vendar imamo nekaj predlogov, ki še vedno zahtevajo ameriško kartico, vendar bi vam to lahko olajšalo:

 1. Vprašajte nekoga v ZDA, ali vam bo dovolil uporabo ene od njihovih kartic ali ustvarijo račun za vas ali vam posredujejo podrobnosti.
 2. Vprašajte nekoga, ki že ima račun Hulu, če lahko deli. Morda ponudite dostop do neke druge storitve v zameno ali ponudite plačilo polovice mesečne naročnine.
 3. Pridobite predplačniško kartico, izdano v ZDA. Ali plačajte prijatelju v ZDA, da ga dobite v trgovini, ali pa ga naročite po spletu. Ključno je, da boste imeli denar zanj, tudi če se prijavite na preizkus, boste uspeli le, če boste imeli denar na svoji kartici. Tako ljudem preprečimo neomejeno število preizkušenj.
 4. Pridobite predplačniško virtualno kartico, izdano v ZDA. Ta postopek je precej hiter, vendar ima nižjo stopnjo uspešnosti, čeprav je to večinoma posledica dejstva, da večina nima navideznih kartic, in te so nujno!

Vsaka od teh možnosti bi morala delovati. Kar ne bo delovalo, je pridobitev darilne kartice, medtem ko so Hulu darilne kartice v prihodnosti ob prijavi, vam niso na voljo nobene možnosti pri uporabi darilne kartice Hulu.

Prevaravanje Hulu v misli, da ste v ZDA, da bi ustanovilo Hulu v Veliki Britaniji

Pridobitev ameriške kartice je brez dvoma najtežji del tega postopka in razlog, zakaj mnogi v Veliki Britaniji ne ustanovijo Hulu., toda zavajanje Hulu v razmišljanje o tem, da ste v ZDA, je najpomembnejši korak tega vodnika, kot da uporabljate napačno orodje, Hulu bodisi ne bo deloval ali pa bo pretočil kakovost, ki je ne bo mogoče gledati.

Tako, kako norčuješ Huluja? Z VPN.

Storitve VPN omogočajo spreminjanje lokacije brez premikanja. Izberete regijo, s katero se želite povezati, in to je to.

Medtem ko je zunaj veliko storitev VPN, kar zadeva dostop do platform, kot so Hulu, HBO NOW ali DAZN, je na voljo le nekaj možnosti, ker se te službe trudijo, da preprečijo delovanje storitev VPN. Pogovarjali smo se, zakaj Hulu v Veliki Britaniji ni na voljo. Glavni razlog je bil pomanjkanje pravic do oddaj in filmov. Z VPN lahko nekdo z lahkoto dostopa do oddaje Hulu. To oddajo lahko distribuira izključno določen TV kanal v Veliki Britaniji. Zakaj bi nekdo plačeval paket, ki vključuje določen kanal, če lahko dobi Hulu za veliko cenejšo? To ima za posledico kup podjetij, ki pritiskajo na Hulu, DAZN in celo Netflix.

PrivateVPN je storitev, ki deluje s Hulu. Konec koncev, če tega ne bi bilo, ne bi objavili te objave. Sodeluje tudi z DAZN in podpira večino regij Netflix na trgu, hkrati pa vam zagotavlja hitrosti, ki ste jih že navajeni, kar bi vam lahko ali ne bo odlična novica, če je vaš internet slab.

To je samo 60-sekundna registracija, ki ji sledi povezava s strežnikom, ki ga podpira Hulu.

In to vam bo omogočilo, da za to zadevo postavite Hulu v Veliki Britaniji ali kjer koli na tem planetu. Čeprav je to odvisno od vaše naprave. Na določenih napravah potrebujete tudi aplikacijo, in če nimate ameriške trgovine z aplikacijami, Hulu najverjetneje ne bo takoj v tej trgovini. Za reševanje teh vprašanj nadaljujte z branjem.

Kako nastaviti Hulu v Veliki Britaniji na Android napravah

Na napravah Android ste precej prilagodljivi, kar zadeva možnosti prenosa Hulu za njegovo nastavitev.

 1. Tu je Googlova vadnica o tem, kako spremeniti lokacijo Trgovine Google Play. Uporabite ga tako, da v ZDA spremenite sedež. To vam bo omogočilo, da prenesete Hulu na uradni način. Vedno se lahko spremenite nazaj.
 2. Poiščite »Hulu.APK« v internetu. Pri tem koraku morate biti previdni, saj niso vsi viri zanesljivi, vendar je Hulu brezplačna aplikacija, zato bi morali najti zanesljiv vir, s katerega ga boste prenesli z lahkoto. Ko ga naložite, omogočite namestitev iz neznanih virov in namestite aplikacijo Hulu.
 3. Omogoči V namiznem brskalniku namizje, da se Hulu prikaže, kot da ste v računalniku. (NE DELUJTE NA VSEH NAPRAVA)

Kako nastati Hulu v Veliki Britaniji na napravah Apple

Ne glede na to, ali gre za iPad ali iPhone, ko gre za nastavitev Hulu v Veliki Britaniji na napravah Apple, se morate najprej odjaviti iz svojega trenutnega računa iCloud v razdelku z nastavitvami vaše naprave..

Ko se odjavite iz svojega trenutnega računa, morate ustvariti novega, kjer je ta novi račun v ZDA.

Da, teoretično je mogoče spremeniti regijo s svojim trenutnim računom, če pa to storite, boste izgubili vse, kar imate, zato tega ne storite..

Ko ustvarite nov račun in prenesete Hulu, se lahko po želji prijavite nazaj v svoj stari račun.

Kako nastaviti Hulu v Veliki Britaniji na Amazon Fire TV Stick / Cube

 • Na amazon.co.uk pojdite čez Računi & Seznami in nato pritisnite Upravljajte svoj račun in vsebino.
 • Tam se vaša regija spremeni v ZDA.
 • Pojdite na svoj Amazon Fire TV Stick. pritisni na Nastavitve sledi Moj račun.
 • Odjavi registracijo.
 • Ponovno se boste morali prijaviti v svoj račun.

To naj vam omogoči prenos Hulu. V nekaterih primerih boste morda morali odstraniti vaš trenutni način plačila ali drugače boste morali dodati ameriški način plačila.

Če se sprašujete, ali lahko dobite Hulu všeč Apple TV ali Chromecast, ne morete. Te platforme ne podpirajo storitev VPN.

To je razlog, zakaj Hulu v Veliki Britaniji ni na voljo in kako nastaviti Hulu v Veliki Britaniji

Pravice do vsebine so za Hulu težave številnih drugih platform, zato Hulu v Veliki Britaniji ni na voljo in zakaj najverjetneje ne bo dolgo časa Čeprav bi nekatera mesta predlagala tako. Glede na to je zelo praktično postaviti Hulu v Veliki Britaniji, Kanadi, Južni Afriki ali kamor koli se odločite, če lahko dobite ameriško kartico, VPN, ki deluje s Hulu, in lahko zavede vašo trgovino z aplikacijami v vam omogoča prenos Hulu.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me