Zakaj Hulu ni na voljo v Kanadi in kako ustanoviti Hulu v Kanadi v letu 2019

Zakaj Hulu ni na voljo v Kanadi in kako ustanoviti Hulu v Kanadi v letu 2019

Avtor PrivateVPN, 2019-01-02 20:21:01 v razvedrilu


Ali želite v letu 2019 ustanoviti Hulu v Kanadi? Se sprašujete, zakaj Hulu sploh ni na voljo v Kanadi? Preprosto povedano, gre vse do pravic do vsebine. Nekatera podjetja v drugih državah imajo ekskluzivne pravice do nekaterih vsebin na Hulu, Hulu pa, za razliko od Netflix-a, prikazuje vsebino dan po tem, ko se začne. Veliko težje si je pridobiti pravice, da pokažeš nekaj na dan po oddaji, kot leto dni po oddaji. Zato Hulu ni na voljo v Kanadi ali nikjer drugje zunaj ZDA, razloženo je v najpreprostejši obliki.

 • Težko je pridobiti ekskluzivne (ali celo neekskluzivne) pravice za televizijske oddaje v več različnih državah, ko gre za vsebino, ki se je ravno predvajala.
 • Je tudi zelo draga kot vsa vsebina, ki že obstaja, Hulu bi moral zanj znova dobiti licenco tudi za druge države, ki nimajo nobene druge države, ki bi imela toliko potenciala v smislu rasti uporabnikov kot ZDA.

To pa še ne pomeni, da ne morete gledati Huluja v Kanadi. Če živite 100 km ali 1 km od ZDA, si lahko s to vadbo ogledate Hulu v Kanadi.

Kako torej postavite Hulu v Kanadi leta 2019?

Na voljo so 3 koraki za postavitev Hulu v Kanadi v letu 2019.

 1. Moraš imeti veljaven ameriški način plačila za registracijo.
 2. Moraš norec Hulu misli, da si v ZDA.
 3. Oh, in morate prenesite aplikacijo Hulu, ki ni tako enostavna, kot se zdi.

Preučili bomo vse to, enega za drugim.

Najtežji korak, če želite leta 2019 postaviti Hulu v Kanadi

Prvi korak ni najpomembnejši v smislu, da Hulu začne delati v Kanadi, vendar je treba vse dokončati drugače, Hulu tako ali tako ne bo deloval.

Za registracijo morate predložiti veljavno ameriško kartico.

To je najtežji korak, saj pridobitev ameriške kartice, kar pomeni, da je kartica izdana v ZDA, ni enostavno.

Če niste prebivalec Kanade in ste kdaj poskusili oditi v ZDA, bi vedeli, koliko boja je lahko včasih. Karkoli Američana je boj za večino ljudi zunaj ZDA. Ironija je, da je Hulu odličen primer tega. Morali ste iskati, zakaj Hulu v Kanadi ni na voljo in kako v letu 2019 ustanoviti Hulu v Kanadi...

Imamo nekaj idej, kako lahko dobite ameriško kartico za nastavitev Hulu v Kanadi leta 2019:

 1. Prosite svojega ameriškega prijatelja, da vam pomaga in vam plača. Po potrebi jih plačajte ali ponudite, da delite svoj račun. Če pa sta dobra prijatelja, bosta morda to naredila, ker jim je mar za vašo zabavo!
 2. Če nimate nikogar, ki bi vam ponudil svojo kartico, je morda nekdo, ki ga poznate, že imel Hulu račun. Vprašajte jih, če lahko delijo ali kako drugače ponudijo, da jim plačate polovico naročnine ali celo vse, če ste tisti, ki bi želeli ustanoviti Hulu v Kanadi leta 2019.
 3. Kupite predplačniško kartico. Vse predplačniške kartice ne delujejo s Hulu, če pa v času, ko iščete, opravite nekaj raziskav in najdete kartico, ki deluje s Hulu. Ali z naročilom prek spleta ali odhodom v ZDA, da ga dobite neposredno.
 4. Kupite virtualno kartico. To je najmanj verjeten način delovanja, vendar je morda najučinkovitejša metoda, če boste hiteli postaviti Hulu v Kanado.

Eden od teh štirih načinov vam bo omogočil dostop do Hulu, na koncu pa za registracijo potrebujete le kartico. Po tem lahko namesto tega kupite darilno kartico Hulu.

Ne bomo opisali, kako registrirati svoj račun. Precej preprosto je. To je tako kot registracija na katerem koli drugem spletnem mestu. Prepričajte se, da morate seveda navesti ameriški naslov.

Za to lahko uporabite generator naslovov.

Najpomembnejši korak, če želite leta 2019 postaviti Hulu v Kanadi

Spraševali ste se, zakaj Hulu v Kanadi ni na voljo. Pravica do razstav je razlog. Hulu ve, da bi bil do Hulu v Kanadi ali kateri koli drugi regiji enostavno dostopen, če bi Hulu le geoblokiral.

Zato je za dostop do Hulu potrebno storiti več korakov. Najprej je bila registracija. Zdaj Hulu misli, da ste v ZDA namesto v Kanadi.

Hulu ve, da nisi v ZDA. Kako se norčujete? S tem, ko sem bil praktično v ZDA.


VPN je tako, kako to storite.

Ni treba, da se spuščate v njegove specifike, ampak poenostavljeno, VPN vam omogoča, da svojo lokacijo spremenite tako, da je kjer koli na svetu, odvisno od strežnikov, ki jih uporabljate.

Za ta korak pa ni dovolj samo VPN. Potrebujete VPN, ki deluje s Hulu. Storitve, kot so Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, in tako naprej, vedo, da lahko ljudje uporabljajo storitve VPN za obhod geo-blokov.

Morda ste že bili seznanjeni s storitvami VPN in ste jih prenesli za Hulu, vendar ste še vedno iskali, zakaj Hulu v Kanadi ni na voljo in kako jo nastaviti. To je zato, ker je imela ta storitev VPN strežnike v ZDA, niso pa bili za Hulu.

Na PrivateVPN imamo delujoče Hulu strežnike. Ali to pomeni, da se morate prijaviti pri nas? Ne, ne.

Vendar ste že tu, kar pomeni, da vam je verjetno mar za dostop do všečkov ameriškega Netflixa ali Amazon Prime, mi pa smo najboljša VPN storitev za dostop ne le do ameriškega Netflixa, ampak do večine Netflixovih storitev, saj ponujamo najširšo podporo za Netflix. Ameriški Netflix ima morda največ vsebine, vendar ga nima, ker bi nekdo drug morda že imel pravico do določene vsebine, ki je na voljo v ZDA.

Naredite račun pri nas. Našega odjemalca prenesite tako, da se pomaknete do dna strani ali pa nas poiščete v svoji trgovini z aplikacijami in se povežete z enim od naših podprtih strežnikov Hulu, ne glede na to, ali je to na vašem iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick ali računalniku.

In tako lahko v 2019 v Kanadi nastavite Hulu v Kanadi, razen na večini naprav to dejansko ni, saj nekaj dodatnih korakov, ki jih morate storiti, ker prenos aplikacije ni tako enostaven.

Kako v letu 2019 nastaviti Hulu v Kanadi na Apple napravah

V napravah Apple, če želite nastaviti Hulu v Kanadi, boste morali imeti aplikacijo Hulu, saj je ne morete gledati iz svojega brskalnika, razen če seveda gledate iz svojega Maca.

Če želite to narediti, je tukaj nekaj korakov:

 1. Odjavite se iz iClouda.
 2. Ustvarite nov račun iCloud s svojo lokacijo v ZDA.
 3. Prenesi Hulu.
 4. Če želite, se prijavite v svoj stari račun.

Zakaj morate to storiti??

Ker bi v teoriji lahko le spremenili svojo lokacijo na svojem trenutnem računu, pa boste izgubili vse svoje podatke. In tega ne želite, kajne?

Kako v letu 2019 nastaviti Hulu v Kanadi na Android napravah

V napravah Android to deluje nekoliko drugače kot pri napravah Apple. Tukaj morate dejansko spremeniti svojo lokacijo na svojem trenutnem računu.

 • Pojdi do Payment.google.com in kliknite na Nastavitve sledi pritisk na Država zavihek.
 • Izberite Kanado za svojo državo in vnesite kanadski naslov.
 • Ko končate s tem, pojdite na Nastavitve, kliknite na Apps, in izberite Trgovina Google Play. Pritisnite Prisilno ustavljanje. Nazadnje, pojdite v Skladiščenje, Poišči Trgovina Google Play ponovno, in jasni podatki.
 • Zaradi tega bi morali videti Hulu v Trgovini Play. In če ne, ponovite prisilno zaustavitev in brisanje podatkov.

Kako postaviti Hulu v Kanadi leta 2019 na Amazon Fire TV Stick

Za razliko od všečkov Chromecast-a Amazon Fire TV Stick omogoča prenos aplikacij, kar pomeni, da lahko na njem dobite VPN, kar mu daje veliko prednost.

Toda postaviti Hulu v Kanadi na Amazon Fire TV Stick je pravzaprav druga najtežja stvar v tej vadnici.

 • Pojdi na amazon.ca v svojem spletnem brskalniku in se prijavite v svoj račun. Pritisnite Vaš račun in naprej Vsebina in naprave.
 • Tam boste lahko spremenili svojo regijo. Morate ga spremeniti, da boste seveda v ZDA.

Težava, ki jo lahko imate tukaj, je, da čeprav boste morda lahko spremenili svojo regijo, je, da če poskusite prenesti Hulu, lahko pride do težave, saj lahko pride do napake. To je posledica dejstva, da Hulu v Kanadi ni na voljo, in dejstva, da imate dodano kanadsko kartico.

Za nekatere to morda ne bo težava, čeprav je odvisno od njihove banke / kartice, nekaj pa bi lahko bilo težava. Ker pa potrebujete ameriško kartico, da boste leta 2019 postavili Hulu v Kanadi, to za vas tako ali tako ne bi smelo biti tako veliko..

Za svojo lokacijo se boste morali odjaviti iz računa Amazon na Fire TV Stick ali Cube. V napravi pojdite na to Nastavitve sledi Moj račun, in Amazonski račun. In nazadnje, pritisnite Deregister. Zaradi tega se boste morali znova prijaviti.

Po tem bi morali imeti leta 2019 ali katero koli drugo leto dostop do Hulu v Kanadi.

To je razlog, zakaj Hulu v Kanadi ni na voljo in kako v 2019 postaviti Hulu v Kanadi

Pojasnili smo, zakaj in tudi pojasnili, kako ga nastaviti. Upajmo, da smo rešili vaše težave in če ne, se obrnite na našo nagrajeno storitev za stranke. Pomagali vam bomo!

Vmes pa si oglejte še druge vaje na našem blogu. Do katere koli razvedrilne platforme morate dostopati, precej smo pisali o tem, in če je nismo storili, nam to sporočite!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me