Zakaj Disney + ni na voljo v Veliki Britaniji in kako nastaviti Disney + v Veliki Britaniji

Zakaj Disney + ni na voljo v Veliki Britaniji in kako nastaviti Disney + v Veliki Britaniji

Avtor Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43 v Zabavi


Ali želite v Veliki Britaniji postaviti Disney +? Se sprašujete, zakaj Disney + sploh ni na voljo v Veliki Britaniji? Odgovor na to je precej preprost. Ko gre za zabavne storitve, se končno spusti tudi do pravice do vsebine.

Razen, Disney + že ima pravice do vse svoje vsebine, saj je lastnik všečkov Discovery Channel, FOX in Marvel. Za razliko od Netflix-a Disneyju ni treba plačevati pravic za njegovo vsebino.

V tem članku bomo preučili, zakaj Disney + v Veliki Britaniji ni na voljo, nato pa bomo v 2 preprostih korakih postavili Disney + v Veliki Britaniji..

Pripravljen?

Zakaj Disney + ni na voljo v Veliki Britaniji

Omenili smo že, da ima Disney vso svojo vsebino.

To v teoriji pomeni, da lahko ljudem po vsem svetu dovoli uporabo Disney +, in to bo najverjetneje tudi v prihodnje, toda tukaj so razlogi, zakaj Disney + v Veliki Britaniji trenutno ni na voljo:

  1. Disney ima po vsem svetu podpisane pogodbe o prenosu pravic do svoje vsebine. To pomeni, da ne more povsod pokazati svoje vsebine, dokler ne potečejo vse te pogodbe. Netflix je imel na primer pravico, da pari večino Disneyja & Vsebina Marvel je bila dolgo časa, zato se Disney + ni lansiral prej.
  2. Disney se na začetku osredotoča na manjše število trgov, ker je to pametno storiti. Letalske družbe, ki so pred kratkim propadle, so odličen primer tega, kar se zgodi, če se osredotočiš na preveč stvari hkrati.

Kaj to pomeni?

Disney + je že pripravljen za prodajo v Veliki Britaniji ali pa ga bo zelo kmalu.

Dokler to ne stori, je opisano, kako v Veliki Britaniji nastaviti Disney +!

2 koraka za nastavitev Disney + v Veliki Britaniji

1. Fool Disney + pomisli, da si v ZDA.

2. Ustvarite Disney + račun. (Ni tako enostavno, kot se zdi.)

To bomo naredili čim bolj preprosto, vendar se lahko vedno obrnete na našo nagrajeno podporo strankam ali kako drugače uporabite na Instagramu na @privatevpn_, če imate kakršne koli težave ali vprašanja.

Kako v Združenem kraljestvu postaviti Disney + tako, da se norčuje Disney v misli, da ste v ZDA

Preden lahko Disney + uporabite v Veliki Britaniji, boste potrebovali račun, vendar preden ga dobite, morate zavesti Disney + v razmišljanje, da ste v ZDA.

Kako to storiš?

S tem ko je Disney + mislil, da si v ZDA.

Zakaj? Kot je Disney + postavil geo-blok na svoji storitvi za ljudi zunaj ZDA.

Če želite v Združenem kraljestvu postaviti Disney +, morate uporabiti VPN, da boste Disneyja zavedli, da ste v ZDA.

Storitve VPN omogočajo, da ostanete varnejši na internetu s šifriranjem in spremembo IP-ja (PrivateVPN uporablja 2048-bitno šifriranje z AES-256, kar je vojaško šifriranje najvišje stopnje na trgu.), Hkrati pa vam omogoča, da spremenite svojo lokacijo v internetu, tako da lahko na primer v Veliki Britaniji nastavite Disney +.

Seveda si morda omislite, ali so storitve VPN brezplačne, nekatere pa so, vendar če želite razkleniti zabavo, se z brezplačnim VPN ne boste umaknili, saj storitve, kot je Disney +, imajo posebne varnostne ukrepe za preprečevanje storitev VPN od dela. ZasebnoVPN? To ni brezplačno, vendar je na voljo 7-dnevno preskusno obdobje, zatem pa ga lahko dobite za slabe 3,82 dolarja na mesec, kar je manj od cene kave in nekaj manj kot 13 centov na dan.

PrivateVPN vam ne bo omogočil samo, da v Veliki Britaniji postavite Disney +, ampak tudi Hulu, DAZN, HBO ali nekaj tako preprostega kot ameriški Netflix. Če vam ni všeč, 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje sploh ne potrebuje kartice, zato če se odločite, da ni vredno svojega časa, bodisi zaradi varnosti bodisi za deblokiranje vsebine, nadaljujte s svojo življenje kot se ni zgodilo nič.

Preprosto prenesite našo aplikacijo, ustvarite račun in se povežite z regijo, ki jo podpira Disney +.

Če imate telefon, tablični računalnik ali Amazon Fire TV, samo poiščite PrivateVPN v svoji trgovini z aplikacijami. Če je računalnik v računalniku, pojdite v naš razdelek Prenos na dnu strani PrivateVPN.

Zakaj Disney + ni na voljo v Veliki Britaniji in kako nastaviti Disney + v Veliki Britaniji

Vprašanje všečkov Disney +, pa tudi ESPN +, DAZN in Hulu je, da vsi potrebujejo ameriško kartico za postavitev.

In to je najtežji del tega vodnika.

Seveda ni enostavno dobiti ameriške kartice, če niste v ZDA.

Vendar obstajajo načini, kako se izogniti temu vprašanju.

Najlažji način? Če želite preprosto vprašati prijatelja z ameriško kartico, da vam pomaga.

Nimate prijatelja z ameriško izkaznico? Preden se lotite zadnje možnosti, preizkusite svoje kartice. Mogoče bo kdo od njih deloval.

Alternativa? V internetu poiščite predplačniško virtualno / predplačniško kartico, izdano v ZDA.

Zato Disney + ni na voljo v Veliki Britaniji in kako nastaviti Disney + v Veliki Britaniji

Disney + bo po vsej verjetnosti v prihodnosti na voljo v Veliki Britaniji, a za zdaj vam bo PrivateVPN omogočil, da odblokirate ESPN + in Hulu, če želite prevzeti Disneyjevo paketno pogodbo, in jo lahko brez tveganja preizkusite z našim 7-dnevnim brezplačen preizkus. Sploh ne prosimo za kartico. Samo kliknite, vnesite e-poštno sporočilo in geslo.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me