Zakaj DAZN v letu 2019 ni na voljo v Veliki Britaniji in kako to storiti?

Zakaj DAZN v letu 2019 ni na voljo v Veliki Britaniji in kako to storiti?

Avtor Michael Smolski, 2019-01-09 15:13:52 v razvedrilu


Če se sprašujete, ali DAZN deluje v Veliki Britaniji leta 2019, ne, vendar to postavlja vprašanje, zakaj DAZN v Veliki Britaniji leta 2019 ni na voljo in kako naj deluje. Zlasti če upoštevamo dejstvo, da je DAZN podjetje s sedežem v Veliki Britaniji, ironično tam, kjer ne deluje. Ker je Velika Britanija množičen potrošnik športa.

Kako lahko to dosežete in zakaj sploh morate to storiti Googlu? In zaupajte nam, ko boste prebrali koliko denarja lahko prihranite z uporabo DAZN in preklica naročnine na televizijo v Veliki Britaniji, se nam boste zahvalili. Ta denar lahko gre za druge stvari, medtem ko lahko vi ali vaš partner še vedno uživate gledati svojo najljubšo ekipo ali igralca.

DAZN v Veliki Britaniji leta 2019 ni na voljo, ker nima pravice do vsebine v Veliki Britaniji

Če se sprašujete, zakaj DAZN leta 2019 ni na voljo v Veliki Britaniji, je zato, ker morate imeti pravice za prikazovanje vsebine v določeni državi, zato jih DAZN nima za Veliko Britanijo, čeprav je podjetje iz Velike Britanije.

In to je verjetno zato, ker stane veliko denarja za pridobitev pravic za prikaz v Združenem kraljestvu. Pfft, BT je plačal 1,2 milijarde funtov za pravice, da so jo prikazali do leta 2021. To je veliko denarja. Tudi za podjetja, ki imajo veliko denarja. In te pravice so ekskluzivne, kar pomeni, da je BT edini v državi, ki lahko prikaže Ligo prvakov.

Ljudje, kot ste vi, se boste najverjetneje želeli prijaviti na DAZN, ker si želite ogledati najboljše evropske lige, vključno z ligo prvakov. Če to ni vključeno, je smisel prijave v DAZN?

Vendar obstaja način, kako prihraniti denar in način, da se to loti z vsem, medtem ko je v Veliki Britaniji.

DAZN je veliko cenejši od naročnine na TV

27,99 £ na mesec je koliko stane dodajanje BT Sports na vašo naročnino na Sky. Če prejmete paket BT, to znaša 67,49 £ na mesec. DAZN lahko dobite za nekaj manj kot 12 funtov na mesec. Ko se prvotno prijavite za celo leto, lahko celo leto dobite za manj kot 88 funtov. In to je za nogomet všeč Nemčiji, Italiji, Franciji, Veliki Britaniji, Japonski in mnogim drugim. Celo leto plačate 10 funtov manj kot pri BT športu mesec dni. Naj to potopi noter.

Če se sprašujete, zakaj DAZN v Veliki Britaniji leta 2019 ni na voljo, je povsem jasno, da pravice za vsebino v Veliki Britaniji stanejo veliko in da te pravice odražajo cene. Zdaj pa vam pomagajmo, da boste delovali.

Kako narediti DAZN delo v Veliki Britaniji

Če želite reči, da DAZN ni na voljo, in to morate iskati, to seveda pomeni, da je DAZN sprejel nekatere ukrepe, da bi imetnike pravic do vsebine, do katere ima DAZN pravice v drugih državah, ohranil vesel.

Če želite, da DAZN v letu 2019 deluje v Združenem kraljestvu, morate najprej narediti račun, pred tem pa morate celotno DAZN preučiti, da ste v Kanadi, in nazadnje boste morda morali prenesti aplikacijo.

In to se zdi preprosto, v resnici pa so vsi ti koraki bolj zapleteni kot na Netflixovih všečkih.

1. Ustvarjanje računa DAZN, s katerim bo DAZN deloval v Veliki Britaniji

Če bi bilo pri izpolnjevanju obrazca tako enostavno kot laganje o vaši lokaciji, potem ne bi iskali, zakaj DAZN leta 2019 v Veliki Britaniji ni na voljo in kako naj deluje.

Obstajata dve težavi: 1. Za ustvarjanje računa DAZN potrebujete kanadsko kartico.
 2. DAZN vidi, ko niste v Kanadi.

Kar se tiče kanadske kartice, jo je treba izdati v Kanadi. Na srečo obstaja nekaj rešitev za to težavo.

 1. Vprašajte kanadski prijatelj za kartico ali če vam lahko pomagajo. Morda že imajo račun.
 2. Leti v Kanado pridobite predplačniško kartico.
 3. Naročite predplačniško kartico na internetu.
 4. Pridobite virtualno kartico kar bi lahko bilo veliko hitrejše.

Kaj deluje in se ne spreminja ves čas, zato za to poiščite tudi v Googlu.

Kar zadeva to, da DAZN opazi, da nisi v Kanadi, moraš iti na korak 2, ker je to bistveni del na splošno.

Ko to ugotovite, veste, kako se registrirati. Prepričajte se, da uporabljate kanadske podrobnosti. Pri tem vam bo pomagalo iskanje generatorja naslovov.

2. Prevarjanje DAZN-ja, da bi DAZN deloval v Veliki Britaniji

Če bi bilo vprašanje »zakaj DAZN v Veliki Britaniji ni na voljo leta 2019« rešiti s samo kanadsko kartico, bi jo uporabljalo veliko več ljudi.

Razen tega večina ljudi sploh ne more priti do registracijskega dela, ne pozabite na del, ki ga gledajo, saj ima DAZN sisteme, ki ljudem na lokacijah, ki niso podprte, ne morejo gledati.

Pravkar vidite sporočilo, da DAZN ni na voljo v vaši državi, ko obiščete njihovo spletno mesto.

Če se želite norčevati, morate uporabiti VPN, ki je navidezno zasebno omrežje. VPN so znane po tem, da ljudem omogočajo dostop do storitev iz različnih držav. Težava je v tem, da ima DAZN veliko boljše delo kot večina storitev pri preprečevanju gledanja ljudi.

PrivateVPN je ena redkih storitev VPN, ki podpira DAZN. Ni edini, je pa eden redkih, saj ni nekaj široko podprtega. Če imate drugo storitev, ki jo že uporabljate, se morda pozanimajte, ali jo podpirajo.

Povedali vam bomo, da smo na spletnem mestu za razvrščanje VPN izbrali najboljšo storitev VPN za vrednost in da smo tudi najboljši VPN za gledanje Netflixa s podporo za največ Netflixovih lokacij na trgu na podlagi študije 59 VPN storitve, ki jih opravlja dobro spoštovano spletno mesto Comparietech.

Naredite račun PrivateVPN. Naložite stranko na kateri koli platformi. In se povežite z našim kanadskim strežnikom.

Upoštevajte, da storitve VPN niso podprte všeč Apple TV niti Chromecast. Če želite gledati na televizorju, vendar nimate Android TV, si za to priskrbite Amazon Fire TV Stick.

Kar zadeva strežnik DAZN, vam iz varnostnih razlogov ne moremo povedati, katerega je, vendar gre za enega od naših kanadskih strežnikov in to boste hitro ugotovili.

Ko se povežete, se boste lahko registrirali in uporabljali DAZN.

3. Prenos DAZN-a na vaše naprave, da bi DAZN leta 2019 deloval v Veliki Britaniji

Če se sprašujete, zakaj DAZN leta 2019 ni na voljo v Veliki Britaniji in kako naj deluje, je tako. Če pa želite gledati naprave Android, Apple in Amazon Fire TV Stick / Cube, morate prenesti aplikacijo DAZN.

In to zahteva tudi delo.

Prenos DAZN v Veliki Britaniji v letu 2019 na Amazon Fire TV Stick

Če ga boste gledali po televiziji, je Amazon Fire TV Stick / Cube verjetno najboljša možnost za DAZN.

Odlična stvar je, da DAZN zdaj delno deluje v ZDA, kar pomeni, da imate v ZDA aplikacijo, kar pomeni, da imate tudi aplikacijo v kanadski trgovini. Kljub temu morate spremeniti svojo lokacijo.

Za to boste najverjetneje potrebovali bodisi predplačniško kartico, kartico prijatelja ali virtualno kartico prijatelja v ZDA ali Kanadi. Morda že imate kanadskega, odkar izvajate te korake. Poskusite s tem. Ameriškega bi bilo mogoče veliko lažje dobiti skoraj v nekaj sekundah.

Kakor koli, morate obiskati spletno stran Amazon. pritisni na Vaš račun in pojdi na Upravljajte svojo vsebino in naprave odsek. Tam boste videli svojo trenutno regijo in jo med uporabo enega od teh razlogov spremenili v ZDA ali Kanado.

Nato boste morali preklicati račun na dejanski napravi, tako da se prijavite Nastavitve sledi Moj račun, in račun Amazon.

Kar zadeva kartice, jih boste morda morali ali ne boste potrebovali, odvisno od tega, ali DAZN nalaga ali ne. Včasih lahko pride do napake zaradi kartice, ki jo že uporabljate. Zato bo morda potrebna ameriška ali kanadska kartica.

Naložite DAZN v Veliki Britaniji leta 2019 na Apple Devices

V napravah Apple morate samo narediti nov račun iCloud.

 • Odjavite se iz svojega trenutnega.
 • Naredite novega z nemško, ameriško ali kanadsko lokacijo.
 • Prenesite DAZN.
 • Prijavite se v svoj stari.

Teoretično bi lahko spremenili svojo lokacijo na svojem tekočem računu, vendar če to storite, boste izgubili absolutno vse.

Naložite DAZN v Veliki Britaniji leta 2019 na napravah Android

V Androidu morate storiti nasprotno, kot to počnete Apple naprave.

 • Pojdi do Payment.google.com in kliknite na Nastavitve sledi pritisk na Država zavihek.
 • Tam spremenite svojo lokacijo, bodisi v Nemčiji, ZDA ali Kanadi.
 • Pojdi do Nastavitve v svoji napravi in ​​kliknite na Aplikacije kjer boste našli Google Play Store. Ne pozabite klikniti Prisilno ustavljanje.
 • Nazadnje, pojdite v Skladiščenje, poiščite Trgovino Play in pritisnite POČISTI PODATKE.

Podatke o zaustavitvi in ​​čiščenju ponovite, če se DAZN ne pojavi v vaši trgovini.

To je razlog, zakaj DAZN leta 2019 ni na voljo v Veliki Britaniji in kako naj to deluje

DAZN je britansko podjetje. V Veliki Britaniji ne deluje. Dejstvo, da ste morali iskati, zakaj DAZN leta 2019 v Veliki Britaniji ni na voljo, je odveč, če pa ste pripravljeni vzeti nekaj časa za njegovo delovanje, lahko prihranite do 800 £ na leto. In to se lahko odpravi na počitnice, nov televizor ali darila za družino.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me