Se poceni VPN storitve splačajo?

So poceni VPN storitve vredne?

Avtor Michael Smolski, 2019-11-01 20:08:47 v VPN službi


Ali so cenene storitve VPN vredne? Ko ste iskali to v Googlu, ste naleteli na seznam poceni VPN storitev, naleteli pa ste tudi na vsebino, ki vam pove, da storitev VPN sploh ne uporabljate.

Težava z vso to vsebino? Domneva se, da ljudje želijo uporabljati storitve VPN samo zato, da ostanejo zasebni v internetu.

So poceni storitve VPN, ki so v celoti odvisne od vaših potreb

In na koncu so 4 napajalni razlogi, zakaj boste morda želeli uporabljati VPN.

  1. Za odblokiranje blokirane vsebine s strani ponudnika / šole.
  2. Za dostop do storitev / spletnih strani za pretakanje, ki niso na voljo v vaši državi. (51% uporabnikov VPN za to uporablja storitve VPN.)
  3. Za uporabo šifriranja na mestih, kot je Starbucks, da bi ljudem okoli vas preprečili dostop do vaših podatkov, ko so povezani v istem omrežju.
  4. Zaradi zasebnosti / varnosti. (To je zapleteno)

Poceni VPN storitve niso vredne toliko, kot je količina strežnika

Če iščete storitev, ki vam bo omogočila dostop ne samo do vsake večje države, temveč tudi do vsakega večjega mesta, zato poceni VPN storitve pogosto niso vredne.

...Vprašati se morate, zakaj morate imeti dostop do tisoč strežnikov.

Če gre za poslovne namene in potrebujete le veliko strežnikov, potem se zares morate za cenovno ceno.

Če želite odblokirati zabavne storitve, količina ne ustreza kakovosti, ti strežniki pa delujejo.

Odličen primer? Naša storitev PrivateVPN.

Nima 3.000 strežnikov. Nima jih niti tisoč, vendar kljub temu podpira večino Netflix regij na trgu, kar pomeni, da lahko odblokirate največ možne vsebine Netflixa.

Kot ljudje vsi seveda izberemo več. Ljubimo količino in VPN storitve na tak način tržijo svoje storitve. Samo avtomatično domnevamo, da je storitev boljša, če ima več strežnikov, saj lahko nato odklenete več vsebine.

Vendar to žal ne gre.

Storitve, kot so ESPN +, DAZN, Hulu, Starz, in vse druge storitve pretočnega pretoka z geografskimi omejitvami si prizadevajo, da preprečijo delovanje storitev VPN.

Zakaj? Kot morajo sicer, bi te družbe kršile pogodbene pogodbe tam, kjer prikazujejo vsebino.

Posledično strežniki VPN ne delujejo samodejno samo z zabavnimi storitvami.

To pa še ne pomeni, da so poceni storitve VPN z nižjo kakovostjo strežnikov samodejno vredne.

Manj ne pomeni samodejno enake kakovosti.

V tem primeru je bolj pomembno, ali strežniki, ki jih želite uporabljati, podpirajo zabavne platforme, do katerih želite dostopati.

So poceni storitve VPN vredne, ko gre za varnost?

V našem prispevku o tem, ali so brezplačne storitve VPN vredne, smo omenili, da kadar koli je nekaj brezplačno, običajno plačujete z valuto zasebnosti.

Storitve VPN so posel. Denar morajo zaslužiti celo samo zaradi teka.

Kako torej storitev deluje brezplačno in zasluži denar? S prodajo svojih podatkov.

Brezplačne storitve VPN zbirajo dnevnike o uporabi in jih nato prodajo, pri čemer popolnoma odstranijo točko VPN v prvi točki.

Po drugi strani pa so plačane storitve v preteklosti govorile, da ne shranjujejo dnevnikov in so v zaporu dobile kup odmevnih hekerjev.

Resnica je ta, da zasebni zasebni podatki, če šifrirajo vaše osebne podatke pred hekerji okoli vas, varujejo vaše podatke in vam bodo ponudili drugačen IP za prikrivanje vaše lokacije, kar pogosto ni dovolj, da ostanete popolnoma varni na internetu.

Vaš IP naslov se je spremenil? Super je, dokler ne pušča. Zato je pomembno, da ima odjemalec, ki ga uporabljate, tudi ustrezne varnostne ukrepe.

Tukaj prihaja PrivateVPN s funkcijami, kot so zaščita pred uhajanjem IPv6, zaščita pred puščanjem DNS, zaščita aplikacij in Killswitch.

Je to potem dovolj? Odvisno je, kaj iščete.

Podjetja, ki zbirajo podatke o vas, vam bodo še vedno lahko prikazovala oglase, ki jih že vidite, medtem ko se lahko vaš IP spremeni, spletna mesta pa lahko tako ali tako zberejo na tisoče različnih podatkovnih točk na vas. Navsezadnje še vedno zibljete v istem operacijskem sistemu, imate še vedno isto ločljivost zaslona in še vedno pregledujete isti spletni brskalnik z isto grafično kartico. Vse to lahko uporabite tudi za prepoznavanje vas. To se imenuje brskanje s prsti.

So poceni VPN storitve vredne?

Omenili smo, da obstajajo štirje glavni razlogi, zakaj ljudje uporabljajo storitve VPN.

Odgovor, ali so vredni tega ali ne, je zapleten.

Odvisno je od posebne storitve in zato v podjetju PrVPNivate zagotavljamo 7-dnevno preizkusno tveganje, ki ne vključuje, da morate predložiti kartico. Samo prijavite se in že ste pripravljeni na odhod.

In ugotovite sami, ko odblokirate vse storitve pretakanja, do katerih želite dostopati.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me