Se DAZN splača? DAZN 2019 Pregled

Se DAZN splača? DAZN 2019 Pregled

Avtor Michael Smolski, 2019-05-07 16:11:46 v razvedrilu


Če imate radi šport, ste morda v zadnjih nekaj mesecih vse pogosteje videli logotip DAZN. Morda do te mere, da ste pravzaprav postali radovedni in iščete, ali se DAZN splača ali se morate držati TV naročnine.

DAZN Pojasnjeno

Preden se lotimo tega pregleda DAZN, je vredno razložiti, kaj je DAZN.

Pomislite na DAZN kot na Netflix ali Hulu športa. DAZN je športna platforma za prenos v živo, na kateri si lahko zakonito ogledate vsebino najvišje možne kakovosti, brez zaostajanja, v zameno za plačilo mesečne članarine. Začela se je leta 2016 in je od takrat zelo priljubljena, saj se je od takrat začela izvajati v več državah, vključno z Avstrijo, Nemčijo, Japonsko, Švico, Kanado, Italijo, ZDA, Španijo in Brazilijo, z zvezde, kot je Cristiano Ronaldo, pa se je s platformo podpisal.

Zakaj DAZN naredi smisel v letu 2019

No, prvič, če ste zunaj podprtih regij DAZN, to še ne pomeni, da ne boste mogli gledati DAZN. Obstaja veliko vodnikov o tem, kako dostopati do DAZN v Veliki Britaniji, zunaj ZDA, izven Kanade, v Avstraliji in tudi kjer koli na planetu, da bi bili odkrito, tako da če DAZN v vaši regiji in v vaši državi ne podpirajo ' Še vedno bi radi dostopali do nje, vendar imamo vodnike po tem.

Toda razlog, zakaj je DAZN v letu 2019 smiseln, je ta, da je internet postal dovolj dober, da lahko vsebino pretakamo na poti. In čeprav bi vsi radi gledali tekme svojih najljubših ekip, ne bomo vedno doma. DAZN omogoča gledanje vaše najljubše ekipe ali športnika ne glede na to, kje ste, in samo zaradi tega se DAZN splača. Nikoli niste imeli priložnosti gledati toliko športnih dogodkov iz udobja telefona, tabličnega računalnika, prenosnika ali Fire TV Stick kot zdaj pri DAZN.

"Svet se spreminja in DAZN zahvaljujoč inovativnemu pristopu ruši ovire za športne navijače." - Cristiano Ronaldo

DAZN vam prihrani ogromno denarja

Ali se DAZN za marsikoga splača, bi bilo postavljeno vprašanje skupaj s ceno. Vsi želimo prihraniti denar in hkrati uživati ​​v dostopu do vsega, kar želimo gledati.

Ko smo pisali o tem, zakaj DAZN v Veliki Britaniji ni na voljo in o tem, kako naj deluje, smo opravili nekaj raziskav britanskega trga in ugotovili, da lahko nekdo prihrani približno 700 funtov na leto tako, da se znebi svoje TV naročnine s športnimi paketi in namesto tega dobiš DAZN. S tem denarjem lahko dobite Netflix in Hulu in še vedno imate nekaj denarja za odhod na vikend zunaj svoje države.

Je DAZN vreden, da je popolnoma odvisen od tega, kje si

Tako kot pri Netflixu tudi pri DAZN obstaja vsebinska neenakost. Medtem pa všečki Velike Britanije trenutno sploh ne podpirajo DAZN, ameriški DAZN v primerjavi s kanadskim DAZN je izjemno omejen.

Če boste dobili DAZN v ZDA, boste imeli dostop le do nekaterih bojnih dogodkov, ki so precej omejujoči, še posebej, če ne marate borbenih dogodkov.

Všeč kanadski DAZN ponuja Ligo prvakov, Europa League, Serie A, Ligue 1, Premier League in še veliko več. Na splošno imajo ZDA na voljo največ vsebine, v tem primeru pa ima kanadski DAZN veliko več vsebine.

Ali je DAZN vreden, je odvisno od tega, kje se nahajate, pa čeprav imate v ZDA, lahko dostopate do všečkov kanadskih DAZN ali italijanskih DAZN, ki imajo tudi nekatere druge ekskluzivne vsebine, ki jih všeč Candian DAZN nima. Za to si oglejte naš vodič o tem, kako odblokirati italijanski DAZN in samo uporabiti del o norčevanju DAZN. Na koncu tega pregleda DAZN bomo preučili tudi ta vidik postopka.

Prednosti in slabosti DAZN-a

Že omenjene cene ponujajo neverjetno vrednost, s katero televizijske naročnine ne morejo konkurirati. In čeprav bi človek lahko rekel, da naročnina na TV ponuja veliko kanalov, koliko od njih vam je vseeno? Kakovost je pomembna več kot količina.

Sama storitev ponuja kakovost, ki jo nobeno nezakonito pretočno spletno mesto ne ponuja brez osveževanja strani, da bi dobili nov tok in brez motečih oglasov. Še pomembneje pa je, da DAZN sam rešuje potrebo po nezakonitem pretakanju. Večina ljudi teče nezakonito, ker imajo omejene možnosti, če gledamo, da nekaj traja. DAZN ponuja športne dogodke po ceni, za katero se nihče ne bo pritožil.

Mogoče je omejitev računa DAZN ta, da lahko hkrati prenašate samo na 2 napravi, vendar razen tega, razen vprašanja regije, o DAZN-ju resnično ni mogoče ničesar reči. Delajo neverjetno delo.

Kako preklopiti DAZN Regions, da uživajo v čim večjih športnih dogodkih

Če se sprašujete, kako to, da DAZN v tem trenutku ne podpira več kot le boj proti dogodkom v ZDA, se vse sega vse do pravic. Težko je priti na trg, na katerem imajo številni športni kanali ekskluzivne pravice za prikaz določene vsebine. DAZN v ZDA bo v prihodnosti zagotovo imel več vsebine, a preden bo pridobil pravice za druge prireditve, mora počakati, da potečejo pogodbe drugih športnih kanalov.

Zaradi tega DAZN za mnoge ni vreden, razen če ne vedo, kako zamenjati regije.

In za to morate uporabiti VPN.

PrivateVPN podpira italijanski, ameriški in kanadski DAZN, zaradi česar je ena izmed najbolj podprtih storitev DAZN, še posebej če upoštevamo, kako težko je prevariti DAZN, če pomislite, da ste v podprti regiji. O tem smo podrobneje govorili v nekaterih vodnikih, ki smo jih omenili, a v bistvu, če se na primer povežete s pravim strežnikom DAZN na primer v Kanadi, bo DAZN mislil, da ste v Kanadi in vam bo tako pokazal kanadsko vsebino.

Za to delo morate uporabiti pravi VPN. Povezava s katerim koli kandijskim ali italijanskim strežnikom ni dovolj. DAZN bo ugotovil, da uporabljate VPN.

Ali je DAZN vredno?

Če povzamem ta pregled DAZN 2019, je DAZN popolnoma vreden. Res je težko reči kaj slabega o platformi, ki nam prihrani stotine na mesec, nam pokaže veliko več športa, ki ga pravzaprav želimo videti z izbiro športa, za katerega gledamo, da je naš, z možnostjo gledanja od koder koli.

Edina omejitev je vaša lokacija. Nekaj, kar popravijo PrivateVPN in naši vodniki. Nekaj, kar morda v prihodnosti ne bo vprašanje, ker DAZN še naprej raste.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me