Obvozite Geoblocking, ostanite skriti in uživajte v Kodijevi polni zabavni moči!Dostopite do 100-ih dodatkov in odklenite svoje najljubše oddaje, filme in prenose v živo z najbolj priljubljenim VPN-jem za Kodi

Naš najbolj prodajani VPN za Kodi pomeni, da lahko dostopate do omejenih dodatkov, kot so BBC iplayer, ESPN, HBO in še več, mimo ISP-jevega hitrostnega dušenja in se sprostite s svojimi najljubšimi oddajami v kristalno čistem HD-ju, vse s popolno zasebnostjo.

Ne odložite se le delnega potenciala Kodija

Ali ste vedeli, da je vaša izkušnja s Kodi močno omejena glede na vašo lokacijo? Zaradi senčnih pravil o geoblokiranju je število dodatkov (torej filmov, iger in pretokov v živo) omejeno na majhen odstotek celotne izbire Kodija. Ste se blokira iz tone potencialne zabave brez razloga.

Tu je majhen seznam kanalov, ki so omejeni glede na regijo:

 • HBO
 • DZS
 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Icefilms
 • NBC Sports
 • ABC
 • USTVNow
 • lisica
 • iTV
 • ESPN
 • in 100-ih več…

Geoblokiranje pomeni, da brez razloga zamujate na stotine svojih najljubših oddaj, filmov, prenosov v živo in iger…

Vaši ponudniki internetnih storitev (in še huje) spremljajo vsak vaš korak…

Ko se na Kodi povežete prek svojega internetnega ponudnika brez varnosti VPN, se odprete številnim neželenim nevarnostim:

1. Dajalci internetnih storitev urejajo vašo hitrost interneta, znano kot "Hitro stiskanje". Poročalo se je, da internetne hitrosti upadajo, ko so povezane s storitvami pretakanja (stanejo ponudnikom internetnih storitev drage podatke, da ne želijo, da vsi pretakajo hkrati).

2. Vaša dejavnost je prestrežena s programsko opremo za sledenje oglasov narejeni tako, da se pojavljajo, bliskajo in odvračajo pot do vaše izkušnje brskanja, pogosto pa onemogočajo gledanje in uživanje v televiziji.

3. Ko ste šifrirani, je vaš IP naslov viden na tisoče kolegov stremerjev po spletu. Pomeni, da lahko zlonamernim kibernetskim kriminalcem izročite svoje osebne podatke, kot so lokacija, naslov, identiteta in finančna varnost..

4. Vaša dejavnost je zabeležena in tolmači vaš ponudnik internetnih storitev, da se prepričate, da ne počnete ničesar, s čimer se ne strinjajo. Če vaš račun zazna, ima vlada pravico, da izkoristi vašo spletno dejavnost, ki sega v LET, in se odloči, ali si zaslužite, da potrkate na vaša vrata.

Zato smo ustvarili PrivateVPN

Z PrivateVPN-jevim VPN-jem po meri za Kodi lahko v nekaj sekundah preprosto zaobidete vsebino in dodatna geoblokiranja, prenašate najnovejše oddaje in filme v visoki kakovosti HD in nikoli ne skrbite zaradi motečega napredovanja ali puščanja podatkov v ponudnika internetnih storitev ali hekerjev.

Z PrivateVPN za Kodi lahko:

 • Dostop VSE filme, TV oddaje in prenose v živo takoj, ko se prijavite
 • Naj bo vaš IP naslov in osebni podatki šifriran in ločen od ponudnikov internetnih storitev
 • Pretok v HD brez varovanja zaradi naših HQN z neomejeno pasovno širino
 • Preklopite v katero koli regijo Kodi, ki jo izberete ekskluzivni naslovi
 • Dostop do drugih geografsko omejenih storitev, kot so BBC iPlayer iz tujine
 • Uporabite katero koli javni ali zasebni wifi ne da bi pri tem žrtvovali varnost računa

in še veliko, veliko več...

Pridružite se strežnikom v kateri koli od naslednjih regij

ZDA - Buffalo Švedska - Stockholm
ZDA - New York 1 Švica - Zürich
ZDA - Los Angeles Nizozemska - Amsterdam 1
Kanada - Toronto Italija - Milano
Velika Britanija - London 1 Španija - Madrid
Velika Britanija - London 2 Švica - Zürich
Francija - Pariz Nizozemska - Amsterdam 2
Japonska - Tokio Avstralija - Sydney
Danska - Kopenhagen Brazilija - Sao Paulo
Finska - Helsinki Kolumbija - Bogota
Nemčija - Frankfurt 1 Argentina - Buenos Aires
Norveška - Oslo Južna Koreja - Seul
Švedska - Kista

Do Kodija dostopajte do teh nacionalnih strežnikov in uživajte v regijsko specifičnih oddajah, filmih in prenosov v živo, kot so BBC, ESPN, HBO, Sportsnet, CBS & več.

Preprosto izberite naslov IP v državi, v katero se želite prijaviti, povezati in se prijaviti v svoj Kodi račun kot običajno.

Nato lahko uživate v televiziji, filmih, igrah in na stotine dodatnih dodatkov, ki so izključno doma ali v tujini.

NIKOLI nismo imeli niti ene kršitve podatkov!

Po uspešnem šifriranju več kot 15.000 Terabajtov podatkov in zaščiti zasebnih podatkov našega uporabnika, ni čudno, da se naše stranke že leta trudijo z PrivateVPN, tudi po poskusih drugih ponudnikov!

Oglejte si, kaj lahko uporabniki povedo o zasebnem VPN:

Bob Reynolds

★★★★★

Odličen izdelek

Ta izdelek je enostaven za namestitev in samo deluje. Težava se je pojavila, ko se je Windows posodobil, poslal e-poštno podporo in prejel odgovor v manj kot eni uri. Odkril sem težavo, jo odpravil in celo nadaljeval z mano, da sem zagotovil, da deluje po mojem zadovoljstvu. To bi morala biti podpora strankam!

Preberite celoten pregled

Martin Collins

★★★★★

Velika vrednost in dobra storitev ter enostavna uporaba.

Pri vzpostavljanju VPN-ja sem imel nekaj težav (v bistvu do moje tehnične sposobnosti), a e-poštno sporočilo službam za stranke in hiter odgovor na moje vprašanje so težave kmalu odpravili. Zdaj se upam, da bom med oddaljevanjem Združenega kraljestva prejel brez težav brez pretoka.

Preberite celoten pregled

Gene

★★★★★

Odlična storitev za stranke!

Hiter odziv na moje vprašanje o novih naročninah. Odgovor sem dobila v manj kot 24 urah. Predstavnik je bil zelo vljuden in ustrežljiv. Usmeril me je, kako naj se prijavim. Tega dne sem brez težav uporabljal svoj novi PrivateVPN. Zelo zadovoljen.

Preberite celoten pregled

Vaša pogosto zastavljena vprašanja

+ Ali bodo ponudniki internetnih storitev in potencialni hekerji videli moj naslov IP?

Brez zaščito VPN, zagotovo bi. Ko se povežete s Kodi in prenašate predstavnost, bo vaš ISP zabeležil vašo dejavnost, ker niste šifrirani. PLUS, celotni "hudourniški roji" (na tisoče neznancev po vsem svetu) bodo videli tudi vaš IP naslov, kar vas bo odprlo za izsiljevanje in goljufije s krampanjem.

Z PrivateVPN vaš IP naslov, osebni podatki, lokacija in vse druge internetne dejavnosti so skriti z vojaškim šifriranjem, tako da ostanete varni in anonimni.

+ Prekinitev mojega pretoka bo prekinila?

Imeli smo rekordne rezultate 99,98% podaljška odkar smo se predstavili leta 2008, zato naše stranke ljubijo PrivateVPN za nemoteno zabavo!

+ Ali bo zmanjšanje hitrosti pomenilo nizko kakovostno pretakanje ali pufranje?

Za razliko od mnogih VPN storitev kupimo internetno zmogljivost neposredno pri ponudnikih IP tranzita. To skupaj s strežniki visoke kakovosti (HQN) pomeni, da ne boste doživeli večjih hitrosti.

Pravzaprav mnogi ponudniki internetnih storitev uporabljajo Speed ​​Throttling za upočasnitev povezave, odvisno od aktivnosti. Uporaba VPN zaobide to zatiranje, saj ponudniki internetnih storitev ne vidijo vaših dejavnosti, zato nekateri uporabniki dejansko doživijo povečala hitrosti interneta in boljši pretok.

+ Lahko gledam Kodi iz katere koli naprave?

Naš VPN za Kodi lahko uporabite na naslednjih platformah:

 • Prenosni in namizni računalnik - Uporabite naš program PrivateVPN za Windows / Mac / Linux
 • Pametni telefon in tablični računalnik - uporabite našo aplikacijo PrivateVPN za iOS in Android

+ Težka bo nastavitev mojega VPN-ja?

Ne, zelo enostavno je! Preprosto prenesite svojo specifično programsko opremo PrivateVPN za svojo napravo, kot je navedeno zgoraj, takoj po pridružitvi, povežite se s strežnikom v vaši regiji (ZDA ima največ izbire dodatkov) in Kodi naložite kot običajno.

Pred nalaganjem Kodi boste morda morali počistiti predpomnilnik brskalnika v svoji napravi.

+ Kaj pa, če se premislim in si želim vračila?

Veseli me, da ste vprašali! To nas pripelje do naše naslednje točke…

Obvozite Geoblocking, ostanite skriti in uživajte v Kodijevi polni zabavni moči!

Imate popolno 30-dnevno garancijo vračila denarja!

Če naša storitev ne omogoča dostopa do vsak posamezen naslov v Netflixu ZDA, upoštevajte naše standarde za visoke hitrosti in zahtevke za odklepanje zemlje, in dovolite si, da se sprostite s polnim brezskrbnim miru, ko uživate v noči, polnih zabave, vam bomo povrnili denar vsak zadnji peni!

Za končno se vam ni treba odločiti, vendar morate zahtevati svoje 65% popust danes. Preprosto preizkusite PrivateVPN 30 dni in se odločite, ali želite ob koncu ohraniti dostop do celotne Netflixove izkušnje. Obstaja popolnoma ZERO TVEGANJE.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me