Najboljši VPN za zabavo (kaj morate pogledati)

Najboljši VPN za zabavo (kaj morate pogledati)

Avtor Michael Smolski, 2019-06-25 22:27:00 v Zabavi


Ljudje dobijo VPN storitve iz različnih vrst razlogov, in odvisno od razloga, se najboljši VPN za vas razlikuje. Če pa iščete najboljši VPN za zabavo, morate pogledati nekaj ključnih elementov, ki morda ne bodo toliko pomembni, ko gre za uporabo VPN-ja za varnostne namene, ki so ključnega pomena pri zabavi.

Ne glejte na količino, če iščete najboljši VPN za zabavo

To je največja napaka, ki jo ljudje naredijo, ko iščejo najboljši VPN za zabavo. Ljudje domnevajo, da je boljše, kar pa v večini primerov žal ne drži.

Še posebej, če gre za strežnike VPN.

ZasebnoVPN ima 150+ lokacijo strežnika v 60 državah. Na voljo je veliko storitev, ki imajo na voljo veliko več strežnikov, vendar je PrivateVPN, ki podpira večino Netflix regij na trgu.

In to zato, ker ni dovolj, da bi dali strežnik. Storitve, kot je Hulu, si nenehno prizadevajo, da preprečijo delovanje storitev VPN. Če strežnik ni dovolj kvaliteten, ne bo deloval z zabavnimi platformami.

Z lahkoto se znajdete v pasti za storitve z več strežniki, če pa od tega kaj vzamete, bodisi za zasebni VPN ali ne, je kakovost zabave najpomembnejša pri zabavi.

Najboljši VPN za zabavo mora podpirati platforme, kot so Hulu, HBO, Netflix, DAZN, in številne druge. PrivateVPN ne tekmuje z drugimi, ko gre za količino strežnika, vendar premaga druge, ko gre za podporne storitve, ki jih ljudje želijo uporabljati.

Zadeve glede hitrosti

Večina storitev VPN ne omenja, da če imate internet slab, boste imeli težave s pretakanjem. Če vaš internetni ponudnik namerno ne upočasni določenih spletnih mest, vaš internet pri pretakanju ne bo hitrejši.

Kar zadeva hitrost, tu spet pride na vrsto kakovost strežnikov. Še posebej, če gre za pretakanje športov na všeč DAZN. Gledanje tekme, ki se ustavi vsakih 30 sekund, ni tisto, kar si želi noben športni navijač. Še posebej, če povabite svoje prijatelje na ogled.

Zamuda, tj. Koliko časa traja, da podatki potujejo od vašega doma do strežnika, je velik dejavnik pri prenosu v živo. Kaj PrivateVPN naredi s tem? Večino svojih internetnih zmogljivosti vlaga neposredno pri ponudnikih IP Transit. To ima za posledico nižjo zamudo in veliko hitrejše pretakanje, brez groznih motenj, ki se vedno zgodijo, ko bo vaša ekipa dosegla rezultat.

Seveda, kolikor bolj ste oddaljeni od strežnika VPN, s katerim se želite povezati, večja je zamuda, toda ko gre za stvari, na katere morate biti pozorni, ko iščete najboljši VPN za zabavo, kamor pride internetna zmogljivost od je pomembno. In če ni omenjeno, je najverjetneje le oblikovanje spletnih strani za gostovanje To bi moralo delovati za standardni Netflix, vendar ko gre za Netflix v 4K ali pretakanje v živo s Hulu, to ne bo dovolj.

Podpora po vsem svetu je vitalna v regijah, ki niso prijazni po VPN

Najboljši VPN za zabavo je samo najboljši, če deluje.

Države, kot je Kitajska, imajo prepovedi VPN, ki preprečujejo delovanje storitev VPN, kar posledično onemogoča uporabo všečkov Hulu na Kitajskem, tudi če je vklopljen VPN.

To je zato, ker so storitve VPN na splošno lahko zaznavne, ker so drugačne v primerjavi z drugim prometom na internetu. Če Kitajska prepozna, da uporabljate VPN, bo preprečila, da bi vaš internet deloval, dokler ga ne prenehate uporabljati. In tu prihaja Stealth VPN.

Stealth VPN se zlije z običajnim prometom, kar pomeni, da boste ob njegovi uporabi lahko dostopali do zabave, do katere želite dostopati.

Pri Stealth VPN je treba upoštevati, da vaš internet upočasni internet v primerjavi s standardnim VPN, tako da morda ni idealen za vse pretakanje v živo, odvisno od hitrosti interneta..

Najboljši VPN za zabavo

Koliko strežnikov VPN nima pomena, če ne bodo delovali z zabavnimi platformami, do katerih želite dostopati. Najboljši VPN za zabavo mora podpirati tisto, kar želite gledati, in to mora storiti, ne da bi upočasnili povezavo do točke, na katero morate kadar koli počakati..

Ne glede na to, ali se boste odločili preizkusiti PrivateVPN ali ne, to je tisto, kar morate pogledati, ko iščete najboljši VPN za zabavo.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me