Najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9

Najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9

Avtor Michael Smolski, 2018-08-25 00:58:41 v Posel


Iščete najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9? Konec koncev je vaša nova naprava zver, namenjena delu.

512 GB prostora za shranjevanje. Mikro SD kartica za še več prostora za shranjevanje. Ogromna baterija velikosti 4000 mAh z enako masivnim 6,4-palčnim zaslonom, ki ima do 8 GB RAM-a in okta-core procesor.

Note 9 je naprava, ki lahko deluje tako, kot je večina prenosnikov pred 8 leti ni mogla. In to pomeni, da boste bodisi delali na njem ali pa boste uporabljali velik zaslon za zabavo, bodisi tako, da v celoti izkoristite oboje, potrebujete najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9.

Najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9 mora podpirati več kot le ameriški in britanski Netflix

Kdo potrebuje televizor, če imate 6,4-palčni telefon? To je optimalna velikost za zabavo, ne glede na to, ali ste v postelji, na potovanju ali v pisarni. Lahko ga imenujete s prenosnim televizorjem, razen z zaslonom, ki je boljši od zaslona na majhnem televizorju, ki je na voljo.

Najverjetneje si boste želeli ogledati Netflix ali všečke. Najboljši VPN za Note 9 ne more imeti strežnikov v Združenih državah Amerike samo za Netflix. Amerika ima največ Netflix vsebine, vendar nima vse vsebine, Power, na primer, ni na voljo na ameriškem Netflixu. Namesto tega morate za ogled v ZDA plačati veliko. Zakaj, če lahko samo dobite VPN v Evropi, da boste en dan za dnem izdaje in si ga ogledali na Netflixu s svojo trenutno naročnino?

PrivateVPN je najboljši VPN za predvajanje filmov in TV oddaj, saj priznava, da je za Združene države in Združeno kraljestvo več kot le zabava. Švedska ima na primer nekaj ekskluzivne vsebine, PrivateVPN pa ponuja tudi strežnike, ki tam delajo z Netflixom!

Oh, in ja, "delujoči" strežniki.

Najboljšega VPN-ja za Samsung Galaxy Note 9 strežniki ne morejo zagotavljati samo v državah. Sodelovati morajo tako s Hulujem kot tudi z Netflixom. Ti dve podjetji si neprestano močno prizadevata, da bi preprečili, da bi storitve VPN delovale zaradi pritiska podjetij, ki dajejo pravice do vsebine, zaradi česar veliko strežnikov ne deluje, ker nikoli niso bili preverjeni. Mi opravljamo svoje preglede!

Najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9 mora biti hiter!

PrivateVPN ne trdi, da bo vaš internet hitrejši. Vsako podjetje VPN, ki trdi, da je vaš internet hitrejši, laže, saj razen če vaš internetni ponudnik omeji določena spletna mesta, bi moral vaš internet delovati približno enako z VPN. Če se vaš internet sesuje zaradi vaše lokacije, bo še vedno sesal VPN.

Kar pa počne PrivateVPN, je, da večino svoje internetne zmogljivosti odkupi neposredno pri ponudnikih IP tranzitov in ne gostovanju. In to je zelo pomembno, saj gostiteljska družba ne postavlja omejitev. In če iščete najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9, si seveda želite hitrosti. Ne glede na hitrost, ki jo imate zdaj, bi morali imeti tudi pri uporabi naše storitve!

Povsod mora tudi delati

Nekatere države so preprečile uporabo VPN. Najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9 ne pomeni ničesar, če VPN ne deluje, ko greste v Združene arabske emirate, Iran ali Kitajsko.

Zato PrivateVPN prihaja z načinom Stealth. VPN vas varuje. No, način Stealth ščiti VPN. Običajno obstajajo načini zaznavanja, ali VPN dostopa do spletnega mesta ali storitve, vendar način Stealth omogoča, da to zaobidete.

Če iščete najboljši VPN za Note 9, razmislite o preveč službe za stranke!

Razlika med dobrimi in najboljšimi podjetji? Najpogosteje je razlika v storitvi strank.

Uporabnik se pogosto zmede in ne more ugotoviti, kaj je pred njimi, in tam se nahaja služba za stranke, če je sploh tam. PrivateVPN nima samo storitev za stranke. Prav tako je izbrana nenehno kot najboljša storitev za pomoč strankam. Ne vzemite ga pri nas, vzemite ga iz vpnMentorja.

„PrivateVPN je kot butični VPN; ko želite občutiti, da nekdo skrbi za vas in posluša vaše potrebe, ste lahko odvisni od njih. "

Vaše poslovne stvari morate ohraniti zaupne

Ali veste, zakaj je večina delovnih prenosnih računalnikov tako omejena glede uporabe? Da bi ohranili stvari zaupne. Kršitev podatkov bi lahko stala podjetje, za katerega delate ali ga množično vodite. In telefoni? No, če delate na Notesu 9, bi to moralo biti zaupno. Potem so tu še sporočila, posnetki zaslona, ​​slike, beležke, gesla in vsi ti podatki se lahko prestrežejo, in prekleto, na naših telefonih imamo veliko stvari, za katero ne bi želeli, da jo drugi vidijo.

Zato PrivateVPN prihaja z 2048-bitno enkripcijo z AES-256, kar je najvišja raven šifriranja, ki je na voljo na trgu. In ne samo to. Kot švedsko podjetje lahko kupcem ponudimo tisto, česar ameriška podjetja ne zmorejo. Popolna zasebnost. Kako? Z upoštevanjem zakona.

Smo švedsko podjetje in moramo upoštevati švedske zakone, ki so zasnovani z upoštevanjem zasebnosti. To pomeni, da ne moremo shraniti nobenih dnevnikov.

Ne pravimo samo, da, kot so to storili nekateri pred oddajo dnevnikov, preprosto ne moremo hraniti nobenih dnevnikov, da bi bili skladni z našimi zakoni, in ko gre za najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9, kar zadeva zasebnost zadeva, nobeni dnevniki niso nujni, saj dnevniki uničujejo namen zasebnosti.

Najboljši VPN za Samsung Galaxy Note 9

Enaka hitrost. Popolna zaščita. Na voljo po vsem svetu. To ponuja PrivateVPN.

Pridružite se nam zdaj.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me