Najboljši VPN za Netflix v letu 2018 (Oglejte si vso Netflixovo vsebino)

Najboljši VPN za Netflix v letu 2018 (Oglejte si vso Netflixovo vsebino)

Avtor PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26 v Zabavi


Netflix ni samo sedež v Združenih državah Amerike. Ne temelji niti v Veliki Britaniji. Najboljši VPN za Netflix v letu 2018 ni VPN, ki ima v Veliki Britaniji in ZDA veliko strežnikov, ki podpira Netflix. Netflix podpira VPN, ki podpira številne države. Seveda imajo ZDA največ vsebine zagotovo, vendar nimajo vse vsebine. Določenih oddaj in filmov ni v ZDA ali Veliki Britaniji, ampak v drugih državah. Najboljši VPN za Netflix v letu 2018 mora sodelovati z Netflixom v letu 2018, hkrati pa mora ponuditi tudi vse vsebine, ki jih boste morda gledali.

Kaj natančno potrebuje najboljši VPN za Netflix?

Strežniki. Delovni strežniki.

In to je velika težava, ko gre za storitve VPN.

Storitev ima lahko 100 strežnikov na lokacijah, kjer ima Netflix nekaj ekskluzivne vsebine, vendar to ne pomeni popolnoma nič, če ti strežniki ne delujejo z Netflixom.

Večina služb tega ne preverja vsak dan.

To je pomembno zaradi dejstva, da si Netflix nenehno prizadeva, da VPN strežnikom prepreči sodelovanje z Netflixom, saj nanje pritiskajo številna podjetja.. Zakaj bi nekdo plačeval naročnino na TV v x državi, če se lahko poveže s svojim Netflixom, medtem ko je povezan z določenim strežnikom VPN in dostopa do te vsebine s svojim računom Netflix?


Bolj finančno je smiselno licencirati določeno vsebino drugim državam. Če pa lahko ljudje samo dostopajo do nečesa na Netflixu, potem podjetje, ki kupi licenco, da pokaže, da vsebina v določeni državi izgublja denar. Od tod tudi tlak.

PrivateVPN poskrbi, da strežniki delujejo, in če preneha delovati, je na voljo nov.

Lokacije, ki so pomembne, ko gre za najboljši VPN za Netflix

ZasebnoVPN prihaja s strežniki, ki sodelujejo z Netflixom v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Franciji, na Japonskem, Danskem, Finskem, v Nemčiji, na Norveškem, Švedskem, v Švici, na Nizozemskem, v Italiji, Španiji, Avstraliji, Braziliji, Kolumbiji, Argentini in Južni Koreji.

To ni strežnik v vsaki posamezni državi, toda ko gre za najboljši VPN za Netflix v letu 2018, morate dostopati samo do strežnikov z ekskluzivno vsebino, in če imate dostop do vseh teh strežnikov, ki delajo z Netflixom, je to vse, kar potrebujete da iz Netflixa izvlečete vse mogoče!

Strežnikov ne ponujamo v vseh državah na svetu, ampak strežniki, ki jih ponujamo, vsi nudijo dostop do nečesa ekskluzivnega. In "ekskluzivno" je tisto, na kar bi morali iskati, ko gre za najboljši VPN za Netflix v letu 2018.

Oh, in preverite naš celotni vodnik za deblokiranje Netflixa, če imate težave!

Najboljši VPN za Netflix tudi ne sme upočasniti Netflixa

Lahko bi rekli, da bo VPN vaš internet pospešil hitreje, a odkrito povedano, v večini primerov to ne bo edini čas, če vaš internetni ponudnik namerno upočasni vaš Netflix, kar je v večini držav nezakonito. Kar je najboljši VPN za Netflix v letu 2018, čeprav ne upočasni vašega interneta.

Kako? Z vlaganjem v najbolj kakovostne internetne zmogljivosti. Pri PrivateVPN večino naših internetnih zmogljivosti kupujemo neposredno pri ponudnikih IP tranzita. Najverjetneje ne veste, kaj to pomeni, ampak da bi vas primerjali, internetne zmogljivosti lahko kupite tudi na spletnih straneh za gostovanje, ki so veliko počasnejše. Skupna izbira, seveda pa so veliko cenejše.

Trudimo se povedati, da nam je žal, če je vaša internetna povezava zanič. Nič vam ne pomaga. Vaš Netflix bo še vedno počasen. Vendar ga s svojo storitvijo ne bomo upočasnili.

Netflix deluje na številnih platformah. Torej naj najboljši VPN za Netflix v letu 2018.

Najboljši VPN za Netflix v letu 2018 naj ne bi zagotavljal le veliko delujočih strežnikov, ampak bi moral delati tudi na številnih platformah. Tako kot Netflix. Seveda obstaja standardna podpora naprav Windows, Apple naprav in naprav Android, podpira se tudi Fire TV Stick in tudi naprave Linux!

To je skoraj vse naprave zunaj Chromecast-a, ki jih ne podpira nobena VPN-storitev. Če ste naprednejši uporabnik, sta tudi podprta OpenVPN in usmerjevalniki.

Najboljši VPN za Netflix v letu 2018 ne bi smel stati več kot vaša naročnina na Netflix

Predstavljajte si, da plačate storitev VPN več kot za Netflix. BestVPN je za storitev z najboljšo vrednostjo izbral PrivateVPN. Vse, kar potrebujete za Netflix z nizkimi stroški. Nič čudnega, zakaj nas je izbral BestVPN!

Oh, in če ste razočarani, imate 30 dni časa, da zahtevate povračilo v celoti. Zakaj mislite, da dajemo to možnost? Kot smo prepričani v naše storitve! Iščete najboljši VPN za Netflix? Pridruži se nam.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me