Najboljši VPN za LimeTorrents (izdaja 2018)

Najboljši VPN za LimeTorrents (izdaja 2018)

Avtor Michael Smolski, 2018-09-29 09:49:35 v Zabavi


Ljubitelj LimeTorrents? Potrebujete VPN. In ne samo VPN. Za LimeTorrents potrebujete najboljši VPN, saj ste pripravljeni na nekaj porednega, in čeprav tega ne priporočamo, verjamemo tudi v popolno zasebnost in ta objava govori o tem.

In dobro, brez najboljšega VPN-ja za LimeTorrents je vaša zasebnost ogrožena.

Najprej si oglejte lokacijo storitve VPN

Najboljši VPN za LimeTorrents ni vse o šifriranju. Tudi lokacija je pomembna.

Združene države ljudem sporočajo, naj zaradi varnostnih razlogov ne kupujejo telefonov Xiaomi. Ironično je, da če bi kdo pokazal vaše podatke na telefonu, bi bila bolj verjetno vlada ZDA, ne pa Xiaomi ali kitajska vlada.

Zakaj bi nekdo na Kitajskem skrbel, da ste, ko ste svoji ženi povedali, da ste v službi, dejansko v lokalu gledali tekmo? Večina ljudi nima ničesar bistvenega pomena za druge države.

Po drugi strani pa prenašanje nečesa nezakonitega in nato brez kakršnega koli znanja delite, kar bi lahko zanimalo vašega internetnega ponudnika, predvsem pa imetnika pravice do te vsebine.

In če uporabljate LimeTorrents, najverjetneje prenašate nezakonito.

Uporabite zasebno zasebno omrežje, da nekaj skrijete, in lokacija storitve, ki jo uporabljate, ima velik pomen, ki določa, ali lahko nekaj skrivate ali ne morete. Majhen del podatkov vam lahko odvzame vso zasebnost. In večina VPN storitev shrani dnevnike na vas. To so majhni podatki, ki vas lahko razkrijejo, če jih kdo vpraša.

NASVET: Nikoli ne uporabljajte brezplačnih storitev VPN. Če uporabljate brezplačen VPN, to pomeni veliko več uporabnikov kot pri plačljivih storitvah. Seveda to pomeni tudi slabšo hitrost, še slabše od tega pa pomeni velik pritisk ponudnikov interneta ali drugih organizacij na višjem mestu, saj je veliko lažje ciljati na brezplačno storitev z veliko bolj omejenimi sredstvi. Nekdo prosi za vaše dnevnike, bum, izpostavljene.

Najboljši VPN za LimeTorrents zagotovo nima sedeža v Veliki Britaniji ali ZDA. Sedež mora biti na Švedskem, kot na primer PrivateVPN. In tega ne trdimo, da bi nas smatrali kot najboljši VPN za LimeTorrents, ampak zato Edini način, da zagotovite, da se ne bo hranilo dnevnikov, ki bi jih lahko uporabili proti vam, je, da zaradi pravnih razlogov sploh ne morete hraniti nobenega dnevnika.. Švedska ima na voljo nekaj najmočnejših zakonov o zasebnosti na svetu.

Močna vprašanja Encrpytion, ko gre za najboljši VPN za LimeTorrents

Ko se prepričate, da vaša storitev VPN ne bo sama grožnja, je pomembno močno šifriranje. Ponujamo vam 2048-bitno šifriranje z AES-256. Gre za najvišjo stopnjo šifriranja na trgu. Precej nepremagljiv. In dobro, postali bi zelo bogati, če bi našli način, kako to premagati.

Storitev VPN spremeni vaš IP, ko se povežete s strežnikom. Šifriranje na najvišji ravni zagotavlja, da vaši podatki niso dostopni drugim.

Toda to ne bo pomembno, če ne boste poskrbeli za uhajanje

Vaš IP je morda različen, toda uhajanje IP se zgodi pri storitvah VPN. Če želite popolno zasebnost, sploh ne morete imeti težav. In zato mora imeti najboljši VPN za LimeTorrents zaščito pred puščanjem IPv6. V nasprotnem primeru ste potencialno izpostavljeni, kar ne bo pomembno, če ne storite ničesar nezakonitega.

Oh, in če iz kakršnega koli razloga vaš VPN preneha delovati, ali je to, ker se vaše telefonske aplikacije zrušijo ali v računalniku počnete preveč stvari, PrivateVPN ponuja funkcijo Kill Swtich, ki bo zagotovila, da bo vaš internet prenehal delovati. Oh, in obstajata tudi zaščita pred uhajanjem DNS in zaščita aplikacij, ki vam omogoča, da prekinete nekatere aplikacije, če VPN preneha delovati.

Ko iščete najboljši VPN za LimeTorrents, potrebujete popolno varnost iz vsakega kota. Če VPN preneha delovati, želite imeti zaščito takoj. Kakšen smisel je najprej imeti zaščito, če vas ne zaščiti v celoti?

Edina stvar, ki je pomembna za varnost, je hitrost

Ko iščete najboljši VPN za LimeTorrents, nepomembno želite varnost, da boste imeli popolno zasebnost in varnost. Prav tako pa želite prenesti z isto hitrostjo, kot jo že imate, dobro, če vaš internet ni zanič, no, žal vam je potem žal.

PrivateVPN najverjetneje ne bo pospešil vašega interneta, vendar nekateri internetni ponudniki lahko upočasnijo hudourništvo in tako lahko v tem primeru PrivateVPN poveča hitrost prenosa.

Navsezadnje gre za brezplačne in plačljive storitve, ki ne vlagajo v internetne zmogljivosti neposredno od ponudnikov IP-tranzita. Najti morate tiste, ki to počnejo. To je ključ do hitrosti. PrivateVPN je prijazen P2P in ponuja posredovanje vrat

Ali boste dobili najboljši VPN za LimeTorrents?

Hitrost in varnost sta pomembni, ali iščete najboljši VPN za Kickass Torrents ali LimeTorrents. Ampak tako velja tudi za stranke, če imate kakršne koli težave. Naša služba za stranke? Dobila je nagrado za najboljšo VPN storitev za stranke v letu 2018.

Pridružite se nam zdaj ali ne, toda poiščite te stvari, ko iščete najboljši VPN za LimeTorrents ali katero koli drugo torrent mesto..

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me