Najboljši VPN za Fire TV Stick za Netflix

Najboljši VPN za Fire TV Stick za Netflix

Avtor Michael Smolski, 2019-03-10 11:02:23 v Zabava


Ali želite gledati Netflix na Fire TV Stick, vendar ste ugotovili, da večina VPN storitev bodisi ne deluje s programom Fire TV Stick, ne podpira Netflix ali ne deluje z Netflixom, vendar s hitrostmi, ki vam ne omogočajo gledanja vaša vsebina z zadovoljstvom? Ali želite vedeti, kaj potrebuje najboljši VPN za Fire TV Stick za Netflix?

Najboljši VPN za Fire TV Stick ne more samo podpirati ameriškega Netflixa

Težava pri storitvah VPN je v tem, da na papirju prihajajo stotine strežnikov, ki jih želite uporabljati le nekaj podpornih storitev. Comparitechovi testi kažejo, da čeprav kopica storitev deluje z ameriškim Netflixom, razen podpore ameriškemu Netflixu, je podpora za ostale regije zelo malo, kar omejuje.

Ameriški Netflix zagotovo ponuja najširši spekter oddaj in filmov, a ameriški Netflix nima vsega. Če ima nekdo že pravice do določene oddaje ali filma, Netflix te oddaje ali filma ne bo mogel prikazati v ZDA. To velja za kup oddaj in filmov. Morda mislite, da vam države, kot sta Tajska ali Švedska, niso v prid vsebine, vendar Netflix ne more pridobiti pravic za vse največje oddaje in filme v ZDA.

Tisti Comparitechov test? Iz njega je razvidno, da PrivateVPN med vsemi testiranimi storitvami podpira največ regij Netflix, kar pomeni, da če boste uporabljali, boste imeli dostop do največ Netflixove vsebine na svetu. Precej super, kaj?

Najboljši VPN za Fire TV Stick za Netflix mora zagotoviti zanesljive hitrosti

Ne glede na to, ali imate dostop do samo ameriške Netflix ali 21 regij Netflix, kot je PrivateVPN, je vse v tem, da lahko dostopate do Netflixa pri hitrostih, zaradi katerih ne boste čakali zaradi pufranja in to ne bo videti, kot da gledate posnetek, posnet s telefonom iz leta 2007.

Medtem ko PrivateVPN nima največ strežnikov na planetu, zagotavlja, da so najvišje možne kakovosti, kar omogoča nemoteno gledanje s konstantno hitrostjo. Kako? Z vlaganjem v internetne zmogljivosti ponudnikov IP tranzita neposredno, ne pa le od gostiteljskih podjetij. To omogoča doseganje veliko hitrejših in zanesljivejših hitrosti, kar pomeni, da boste lahko gledali svoj Netflix, tudi v 4K, pod pogojem, da to omogočata ponudnik televizije in interneta..

Tu je pregled stranke Geoffrey Fox, ki je bil podan v vpnMentor:

Geoffrey in njegova žena živita na Barbadosu in se mu zdijo najbolj dosledna storitev med vsemi, kar so poskusili. Všeč so jim tudi storitve za stranke PrivateVPN, tako kot mnogi drugi. In ja, PrivateVPN hkrati deluje s 6 različnimi napravami.

Najboljši VPN za požarni TV Stick za Netflix mora rešiti vaše težave

Najboljši VPN za Fire TV Stick je najboljši, če rešuje vaše težave. Kaj pa, če imate težavo, ki jo je enostavno rešiti, če veste, kaj storiti, drugače pa je problematična? PrivateVPN je tu, da vam pomaga. Na PrivateVPN se ne boste pogovarjali s poceni službo za stranke, ki najverjetneje ni nikoli uporabljala naše storitve in bere / piše iz skripta. Z PrivateVPN se boste pogovarjali neposredno z našimi lastnimi razvijalci, zato je naša uporabniška podpora tako učinkovita.

Geoffrey je bil vesel, prav tako tudi Johanna spodaj, tako kot mnogi drugi v pregledih na vpnMentor.

Najboljši VPN za Fire TV Stick za Netflix je potreben tudi za delo z drugimi platformami

Težje in težje je imeti Netflix kot del svoje naročnine. Podjetja želijo imeti lastne storitve, kar pomeni, da bo Netflix začel vse bolj izgubljati vsebine. Disney ustvarja svojo platformo, zaradi katere bo Netflix poleti 2019. izgubil vse Disneyjeve vsebine&T’s Warner tudi leta 2019. uvaja platformo za pretakanje. Netflix bo izgubil v številnih filmih in oddajah, zaradi česar bodo morali ljudje v večini primerov vložiti vsaj v dve različni platformi.

ZasebnoVPN? Trenutno ne podpira niti platforme Warner niti Disney, saj jih še ni. Vendar podpiramo všečke HBO NOW, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer in DAZN, če naštejemo le nekaj.

Kaj pa države s cenzuro?

Kaj pa, če ste v državi, v kateri storitve VPN zaradi cenzure ne delujejo? Najboljši VPN za Fire TV Stick za Netflix mora delovati v državah s cenzuro, če ga želite imenovati za najboljšo storitev. ZasebnoVPN? Priložen je Stealth VPN, ki vam omogoča, da obidete cenzuro. Kako? Ker se Stealth VPN meša z običajnim internetnim prometom in zato ni prepoznan kot VPN. Vendar je žrtvovanje s tem zagotovo hitrost.

Najboljši VPN za Fire TV Stick za Netflix?

Več ko boste imeli dostop do regij Netflix, tem bolje. Hitrost je ključna. Dobra podpora strankam olajša življenje. In podpora drugim storitvam? To pomeni, da vam bo zadostoval en VPN.

ZasebnoVPN? Ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Toda ljudje nas imajo radi in prepričani smo, da boste tudi vi!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me