Najboljši VPN za Fire TV Stick v letu 2018

Najboljši VPN za Fire TV Stick v letu 2018

Avtor PrivateVPN, 2018-09-16 11:09:52 v razvedrilu


Najboljši VPN za palico Fire TV v letu 2018 ni nujno, kakšen je bil najboljši VPN za palico Fire TV v letu 2017. Pravzaprav najboljši VPN za palico Fire TV za vas morda ni najboljši za koga drugega. V tej objavi bomo preučili, katere funkcije potrebujete v VPN-ju, ko gre za to, da boste leta 2018 lahko uživali v Fire TV palici v polni meri..

Podprte države

Ljudje pogosto iščejo, kje ima storitev VPN strežnike, ko gre za najboljši VPN za Fire TV Stick. To je grozen pristop, saj niso vsi strežniki ustvarjeni enako.

Podjetje ima morda strežnike na vseh mestih na planetu in morda boste plačali premijsko ceno samo za tiste dodatne strežnike, toda kar zadeva palico Fire TV, je pomembno le nekaj držav.

Po tem so pomembni le strežniki, ki delajo z določenimi storitvami. Strežnik, ki ne deluje na primer kot Netflix, je samo strežnik na papirju, kolikor gre za Fire TV Stick.

Razlog je pomemben le za več držav?.

Ker Amazon Fire TV Stick deluje v večini držav po vsem svetu, vendar povsod ni v celoti podprt. Če želite Fire TV Stick v celoti izkoristiti, morate biti v eni od držav, ki jih podpirajo. PrivateVPN ponuja strežnike v vseh podprtih državah.

Kako prenesti aplikacije, ki so na voljo samo na določenih lokacijah

Ne glede na to, kje ste, določena aplikacija ne bo na voljo za prenos. Tudi če živite v ZDA ali Veliki Britaniji. Zakaj? Ker imata obe ekskluzivne aplikacije, so na voljo samo na tem trgu.

Najboljši VPN za Fire TV Stick v letu 2018 mora podpirati vse storitve, hkrati pa jih morate imeti možnost tudi prenesti.

Če želite prenesti aplikacije, ki niso na voljo na vaši lokaciji, morate vsakič, ko želite prenesti aplikacijo, ki ni podprta v vaši državi, spremeniti trgovino države, v kateri so na voljo..

Če želite to narediti, pojdite na Upravljanje vsebine in naprav v računu Amazon in kliknite na Nastavitve, Nastavitve države, in potem Spremeni se.

Nato boste dobili priložnost za spremembo naslova.

Poiščite generator naslova za določeno državo, iz katere poskušate pridobiti aplikacijo, in nazadnje, ko vklopite račun, ponovno priključite svoj Fire TV Stick. Preprosto.

Tako prenesete aplikacije, ki so omejene na določeno lokacijo.

Po tem je vse v tem, da se nahajajo v pravih državah, če so storitve na voljo po vsem svetu. Netflix ima na primer nekaj ekskluzivnih vsebin na Švedskem, ki si jih boste morda želeli ogledati. Zaradi tega se boste morda želeli povezati s švedskim strežnikom. Po drugi strani pa bi ljudje na Švedskem morda želeli dostopati do vsebine, ki je na voljo v drugih državah, na primer v ZDA ali Veliki Britaniji.

PrivateVPN ne ponuja samo strežnikov za Netflix v Veliki Britaniji in ZDA. Če ste tukaj samo zaradi tega, preverite naš celotni vodič za Netflix.

Ko iščete najboljši VPN za Fire TV Stick v letu 2018, morate upoštevati tudi hitrost

Hitrost je pomembna bolj kot kdajkoli prej.

Včasih smo skrbeli za zmanjševanje datotek, v današnjem svetu pa smo sprejeli, da so večje. In le še večjo bodo. 4K postaja standard in 8K je že tu! In to zahteva hitrost.

Konec koncev je vaš internetni ponudnik odgovoren za vašo hitrost in tudi najboljši VPN za Fire TV Stick pri tem ne bo koristen, a odlična storitev VPN bo ohranila vašo hitrost. In to je pomembno, če lahko gledate nekaj, kar je odlično, če ste povezani z VPN, če pa vaš internet zaradi tega deluje veliko počasneje, kako boste gledali ali dostopali do tega, kar želite gledati?

Odmor vsakih nekaj minut ni ravno način, da na koncu nekaj gledate.

Oh, in nekateri ponudniki interneta v nekaterih državah določene vsebine upočasnijo. VPN lahko pomaga, da se težavi izognete tako, da spletno mesto ali aplikacija, do katere dostopate, ni vidna ponudniku, kar pomeni, da je ne more upočasniti.

ZasebnoVPN se izogibamo uporabi spletnih mest za gostovanje pri nakupu internetnih zmogljivosti, kar nam omogoča, da preskočimo posrednike v obliki gostovalnih podjetij. Spletna mesta za gostovanje postavljajo omejitve glede tega, kaj lahko zagotovite glede hitrosti, ki se je lotimo z nakupom neposredno pri ponudnikih IP tranzita.

Pomembna je varnost in zasebnost, ko gre za najboljši Vpn za Fire TV TV v letu 2018

Kar je v eni državi „legalno“, v drugi morda ni zakonito. Morda ne boste mogli zakonito uporabljati nekaterih storitev, ki jih ponuja Fire TV Stick v vaši državi. Nekateri morda želijo tudi uporabljati nekatere aplikacije ali platforme, ki niso zakonite za pretakanje vsebine. Ne spodbujamo ga ali promoviramo, vendar je to v nekaterih državah zakonito, v drugih pa ne. Fire TV Stick ima številne možnosti vseh vrst, ne glede na to, kaj počnete, sta ključnega pomena zasebnost in varnost.

Povezava z PrivateVPN ne pomaga samo, ko gre za te, temveč zagotavlja, da jih imate. Kako? Preko šifriranja. Razen šifriranje VPN ni redkost. To je standardna funkcija pri storitvah VPN. Skupno je, da storitve VPN shranjujejo nekatere vaše podatke, kar pomeni, da če nekdo želi do njega dostopati veliko, lahko. To je še posebej običajno pri brezplačnih storitvah, kot je HideMyAss, ki so nekoč nekoga postavili v zapor, saj se niso držali tega, kar naj bi storitev storila..

ZasebnoVPN? Na voljo je 256-bitna šifrirna koda najvišje stopnje z 2048-bitnim DH-ključem, ki si ga nihče ne more privoščiti. Nekatere nižje ravni šifriranj je lažje prebiti, a ta naredi smešno težko.

To ne bi bilo vredno nič, če bi na vas shranili nekaj informacij, četudi drobnih, vendar jih nimamo in ne rečemo samo, da ne. Ne moremo. Nismo iz Velike Britanije. Prav tako nismo Američani. Švedski smo, naša država ima stroge zakone, ki nam to preprečujejo, čeprav bi bili lažnivci.

Oh, pri registraciji niti ne vprašamo vašega imena, naslova ali podobnega. Če želite, lahko celo plačate z Bitcoin.

Najboljši VPN za Fire TV Stick v letu 2018

Potrebujete hitrost. Potrebujete varnost. Najpomembneje pa je, da potrebujete dostop. To je tisto, kar potrebuje najboljši VPN za Fire TV Stick v letu 2018. Do vsega želimo dostopati. "Večina" ni dovolj.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me