Najboljša pretočna naprava za televizor do leta 2020 (Top 4)

Najboljša pretočna naprava za televizor do leta 2020 (Top 4)

Avtor Michael Smolski, 2019-12-22 09:54:20 v vodnikih


Vaš pametni televizor? Nekoristno je. Če želite najboljšo izkušnjo pretakanja, potrebujete televizor z dovolj dobro programsko opremo in to je na koncu najboljša naprava za pretakanje televizorja. To je naprava z najboljšo programsko opremo.

Najboljša pretočna naprava za televizor do leta 2020? Štirje kandidati so. Apple TV, Amazon Fire TV, Roku in Chromecast. Vsi imajo nekaj prednosti in slabosti.

Četrta najboljša pretočna naprava za televizor - Apple TV 4K

Vsak Apple-ov uporabnik bo brez dvoma užival funkcije Apple TV-ja, kot je AirPlay, ki omogoča brezžično pretakanje med napravami, vendar je zato ta naprava le na 4. mestu.

Apple TV je zelo uporabniku prijazen Apple, vendar je samo Apple prijazen. Zato na njem ne boste dobili YouTube v 4K. In to ni dovolj dobro, ko gre za gledanje televizije. Še posebej, ker se 4K različica Apple TV prične pri 179 dolarjih in 199 evrov v Evropi.

Na Apple TV-u boste imeli dostop do vseh najnovejših pretočnih platform, vključno z lastno Apple-jevo Apple TV Plus, ki je presenetljivo cenovno precej nizka, vsaj za Apple, vendar je trenutno precej omejena, kar zadeva vsebino, vendar je vseeno brezplačna leto dni, ko kupite Apple TV.

Vendar na Android napravah ne bo delovalo...

Za koga se splača Apple TV 4K? Ljubitelji jabolčnega eko sistema.

Razen tega ni razloga, da bi ga dobili. Še posebej, ker lahko tri spodaj navedene naprave skupaj kombinirate za nižjo ceno 4K Apple TV.

3. najboljša naprava za pretakanje? Google Chromecast

Google Chromecast je takšen, kot je AirPlay, za tiste, ki nimajo samo Apple naprav.

Lahko ga v nekaj sekundah sinhronizirate s telefonom, tabličnim računalnikom ali računalnikom.

Glavna razlika med Chromeast in Apple TV je, da potrebujete napravo za zagon Chromecasta. Ali je to samo, da v telefonu vklopite Netflix in kliknete ikono, ki se pokaže, in nekateri bi to morda videli.

Osebno se nam zdi bolj udobno uporabljati svoj telefon, da najprej vklopimo tisto, kar si želimo ogledati na svojem telefonu, a tudi daljinski upravljalnik bi bil odličen.

Teoretično dobite obliko AirPlay na Chromecastu in dostop do pretoka vseh storitev iz telefona, minus Apple TV +, zato je vprašanje, zakaj je to bolje?

No, saj ga lahko dobite za samo 69 dolarjev & 64 € za različico 4K in 35 USD & 29 € za standardno različico.

Njegova največja omejitev je, da se morate vedno povezati z neko napravo in da na napravi ni dejanskih aplikacij, ki jih lahko preprosto vklopite, zaradi česar je to samo resnično pretočna naprava.

2. mesto pripada Roku Streaming palici+

Roku je zelo blizu temu, kako bi morale izgledati pretočne naprave za televizor za leto 2020, in je najbolj dostopna 4K HDR pretočna naprava tam, zdaj pa je le 44 dolarjev ali 33 evrov s popustom v Evropi in 29 dolarjev za premier Roku, ki tudi podpira 4K.

Naprave Roku so kombinacija tistega, kar ponuja zmagovalec te najboljše pretočne naprave za televizijsko objavo, Amazon Fire TV Stick in Apple TV.

In odkrito povedano, gre za platformo, ki že zelo dolgo inovativno podpira 4K in HDR 10, preden je Apple to storil na svojem Apple TV-ju.

Kljub temu ne pretaka v Dolby Vision, čeprav je to pomembno le, če imate na začetku odličen zvok.

1. mesto - Amazon Fire TV Stick

Najboljša naprava. Najboljše lastnosti. In ja, presenetljivo, na splošno, najboljša cena za to, kar dobiš.

Amazon Fire TV Stick v 4K lahko dobite za samo 49,99 USD ali manj, če tega 4K ne potrebujete.

4K. HDR 10. Dolby Vision. Manj kot 1/3 cene Apple TV.

Za prihranjeni denar lahko s paketom paketov Disney Plus dobite 10 mesecev Hulu, ESPN + in Disney +..

Za razliko od Apple-a je Amazon sprejel pristop odprtosti. V to napravo lahko namestite praktično karkoli, tudi če ni v Amazon Appstore.

Čeprav Apple ne bo imel občutka Apple, saj so vse aplikacije Android, imate svobodo namestiti aplikacije za Android, ki sploh niso v Amazon Appstore, zaradi česar je to najbolj odprta pretočna naprava za televizor tam. Da, Kodi lahko celo namestite na Fire TV Stick.

Cene in odprtost že postavljajo to napravo na vrh v primerjavi z drugimi napravami za pretakanje, razen Amazon je še bolj.

Ponuja tudi uradno podporo za VPN storitve, kot je PrivateVPN, kar je ključnega pomena za najboljše možnosti za zabavo, še posebej, če živite zunaj ZDA.

Brez VPN-ja zunaj ZDA ne boste mogli gledati Disney +, Hulu, ESPN +, American Amazon Prime, DAZN in mnogih drugih. Storitev VPN vam omogoča, da virtualno spremenite svojo lokacijo, kar pomeni, da ne boste imeli težav z dostopom do vse zabave, ki jo želite.

...Čeprav je to odvisno tudi od storitve VPN, ki jo uporabljate. Vse te platforme so omenile, kako ukrepi proti storitvam VPN pomenijo, da jih ne morejo sprostiti vse storitve.

Zato je treba paziti na kakovost kot količino. In upoštevajmo, da včasih pademo na količino.

PrivateVPN se osredotoča na kakovost nad količino, zato medtem ko druge storitve imajo na tisoče strežnikov, PrivateVPN ne, medtem ko namesto tega podpira enake hitrosti, ki jih želite uporabljati,.

Ponujamo 7-dnevno preskusno različico, za katero ni potrebna kreditna kartica, da jo lahko preizkusite sami.

To so najboljše prenosne naprave za televizor do leta 2020

Streaming naprave? Če živite zunaj ZDA in želite dostopati do katere koli storitve pretakanja, ki ni dostopna zunaj ZDA, so naprave Amazon edina možnost, ker podpirajo storitve VPN.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me