Kdaj Disney Plus prihaja v Kanado

Kdaj Disney Plus prihaja v Kanado

Avtor Michael Smolski, 2019-06-01 17:16:18 v Zabavi


Morda ste iskali, kdaj Disney Plus prihaja v Kanado in se verjetno zmedli, saj dobljeni odgovori pogosto nasprotujejo drug drugemu. Nekatera spletna mesta so omenila, da je "varna stava glede na regionalni premik Severne Amerike." Vendar pa vsakdo, ki je kdaj moral iskati, kako postaviti Hulu v Kanadi, ve, da se Severna Amerika običajno nanaša samo na ZDA. Vendar Disney Plus zagotovo prihaja v Kanado in razložili bomo, zakaj in kdaj spodaj.

Zakaj in kdaj prihaja Disney Plus v Kanado?

Po vsem svetu je ogromno storitev, za katere bi človek domneval, da bi bili v Kanadi, a jih nikoli niso opravili. Hulu je največji primer tega. Kljub neštetemu številu člankov z vabo, ki trdijo, da je, še nikoli ni.

Če pa bi Disney Plus primerjali z vsemi drugimi storitvami za pretakanje, bi lahko zlahka ugotovili razliko. Disney, za razliko od drugih platform, ne plačuje za pridobivanje pravic za predvajanje programov. Kupuje podjetja, ki imajo pravice. Naj gre za Marvel, National Geographic, Fox 20. stoletja ali Lucasfilm.

In to pomeni, da ko bodo nekatere pogodbe, ki jih Disney odda podjetjem za pretakanje vsebine, lahko v kateri koli državi prikazovale kateri koli film ali pokažejo, da imajo v svoji obsežni knjižnici.

Če se sprašujete, kdaj Disney Plus prihaja v Kanado, vam zdaj ne moremo povedati, kdaj. toda kaj vam lahko povemo, da bo Disney Plus zagotovo prišel v Kanado, in to zaradi tega, kar smo omenili, da imajo pravice do vsebine po vsem svetu zaradi lastništva vsebine in ne plačevanja pravic.

Disney Plus najverjetneje ne bo do konca...

2020 najzgodnejše, vendar najverjetneje do leta 2021.

Prihaja, kar je odlično, vendar glede na raznolikost vsebine, ki prihaja z njim, čakanje na leto ali dve, da si ogledate svoje najljubše filme Marvel zunaj kina, ni idealno.

Kaj lahko storite, preden Disney Plus pride v Kanado, tako da lahko do nje vseeno dostopate?

Disney Plus lahko pomisli, da ste v ZDA. Tako kot s Hulu, ki smo jo večkrat poročali na tem blogu.

In to storite z uporabo VPN-ja.

Storitve VPN vam omogočajo, da spremenite svojo lokacijo v internetu, kar pomeni, da ste lahko v Kanadi, medtem ko gledate ameriške Netflix, Hulu in zdaj Disney Plus.

Če poznate storitve VPN, potem veste, da kljub temu, da jih obstaja veliko, nekateri prihajajo s tisoči strežnikov, niso vsi tako odlični, če iščete zabavo. Zato PrivateVPN podpira večino strežnikov Netflix, hkrati pa ima nekaj tisoč strežnikov manj kot nekatere bolj znane blagovne znamke.

Vsak VPN ne bo sodeloval z Disney Plus, in če je postopek registracije zapleten, bo to objavljeno na našem blogu v času izida, če pa vemo le eno stvar, je to, da bo PrivateVPN sodeloval z Disney Plus tako kot to deluje z vsemi drugimi storitvami, ki jih zanimajo ljudje, kot sta DAZN in Hulu.

In do takrat se morda pridružite Hulu, tako da preberete naš vodnik o tem.

Ali bo Disney Plus vreden, ko bo prišel v Kanado?

Odlična stvar tega, da ima Disney vso vsebino, ki jo bo pretakala, ta, da jo lahko pokaže precej povsod, kar jo takoj postavi pred Netflixove všečke, kar je super, dokler ne zapustite ZDA (ali če ne uporabljate PrivateVPN ), a ali bo vsebina vredna, če upoštevamo, da prihaja iz Disneyja?

Vsekakor. Disney Plus ne bo sestavljen samo iz Disneyjevega dela. Vsi filmi o Lucasfilmu in Marvelu bodo tam vodili, odkar je Disney lastnik teh podjetij. Enako z vsemi vsebinami iz Foxa, pri čemer Fox ustvarja všečke Family Guy in The Simpsons. Vsi prihajajoči filmi Avatar bodo tudi tam, in to je samo vrh ledene gore in sploh ne ves.

In najboljša stvar? Disney Plus bo cenejši od Netflixa.

P.S. Hulu je zdaj v lasti Disneyja. Kaj to trenutno pomeni? Nismo prepričani, toda Disney zagotovo dela velike korake, kar je vznemirljivo, saj bo Netflix prisiljen k ustvarjalnosti, še posebej glede na ceno Disney Plus. To pomeni tudi, da lahko več kot verjetno pričakujete kakšno pogodbo za dve storitvi.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me