Katera pretočna naprava je najboljša za vas

Katera pretočna naprava je najboljša za vas

Avtor Michael Smolski, 2019-06-25 22:38:35 v Zabavi


V zadnjem času smo se veliko pogovarjali o platformah za pretakanje, razpravljali smo o tem, ali je Netflix še vedno vreden z zagonom Disney Plus, morda pa je še večje, če si omislite tok, ki ga izberete, saj je odvisno od vrste in vaše države nekaj pretakanja storitve, do katerih želite dostopati, morda niso dostopne. Katera naprava za pretakanje je najboljša za vas? Začnimo.

Katera pretočna naprava je za vas najboljša, je odvisno od vaših potreb

Če ste ljubitelj Apple in ste vajeni Appleovega ekosistema, vam ne bomo povedali, da je najboljša pretočna naprava za vas platforma Android. To preprosto nima smisla.

Obstaja veliko platform, kot sta Roku, ki nista niti Apple niti Android, ki jih ljudje ne ljubijo, o čemer bi bilo morda vredno razmisliti, če se želite pobegniti od dveh velikih igralcev, ki sta Google in Apple, vendar ste tukaj, ker želite vedeti katera naprava za pretakanje je najboljša za vas.

Torej, tukaj je.

Če želite samo pretakati, kar se predvaja v telefonu, na televizor, Google Chromecast pri tem opravi fantastično delo. Če pa želite vedeti, katera naprava za pretakanje je najboljša za vas, ker želite kar najbolje izkoristiti svojo zabavo, potem je odgovor precej jasen..

Niti Roku, Chromecast niti Apple TV niso možnosti, ki bi jih bilo vredno pogledati.

Zakaj?

Razloga sta dva.

  1. Ne morete namestiti aplikacij za Android, ki bi bile na voljo v trgovini z aplikacijami Android za telefone. To pomeni, da ste obtičali le tistega, kar vam omogočajo dostop do platform, in to ni super za zabavo. Če želite gledati televizijo v živo s Hulu in ste zunaj ZDA, to ne bo delovalo s Chromecastom, Apple TV ali Roku.
  2. Na teh platformah ne morete dobiti VPN-ja, kar omejuje vaše zabavne možnosti.

Če želite gledati televizijo v živo s Hulu in imate VPN, lahko Hulu gledate zunaj ZDA. To je zato, ker storitve VPN omogočajo spreminjanje lokacije brez premikanja.

Katera pretočna naprava je za vas najboljša? Tista, ki omogoča dostop do vseh zabav, do katerih želite dostopati, ne glede na to, kje ste.

Z VPN lahko odblokirate katero koli platformo, ki je trenutno blokirana v vaši državi ali državi, ki jo obiščete. In na koncu je ta sposobnost razlika med tokovno napravo, ki je najboljša za vas ali ne.

Katera pretočna naprava je za vas najprimernejša? Amazon Fire TV Stick.

Prednosti storitve VPN

Če živite v ZDA in trenutno imate odlično Netflix knjižnico in imate dostop do Hulu in DAZN, je to super.

Vendar drugič, ko zapustite ZDA, Hulu, DAZN in številne druge platforme, takoj prenehajo delovati. In glede Netflixa? Vaša knjižnica se občutno skrči. Če greste v napačno državo, boste morda imeli dostop le do 15% ameriških Netflixov.

Zato je sposobnost pretočne naprave najpomembnejša stvar pri izbiri, katera naprava za pretakanje je za vas najboljša. Tudi če ne nameravate kmalu dobiti VPN-ja.

Še huje je ljudem, ki običajno ne živijo v ZDA. DAZN je sicer na voljo v Kanadi, vendar ni všeč Veliki Britaniji. Za ljudi zunaj ZDA vzpostavljanje VPN ni samo stvar deblokiranja vsebine, ki je na splošno na voljo. V prvi vrsti gre za uporabo večine storitev.

In tam se Amazon Fire TV Stick resnično izstopa kot pretočna naprava, ki je najboljša za vas.

ZasebnoVPN? V Amazon Appstore-ju. Podpira tudi večino regij Netflix, skupaj s platformami, kot so BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime in še marsikaj, o čemer lahko preberete na našem blogu ali vprašate našo stranko. Oh, prihaja pa tudi s stealth VPN, ki vam omogoča uporabo VPN-ja v državah, kot je Kitajska, kjer standardne storitve VPN običajno ne delujejo.

In to ne velja za vsako storitev. Platforme, kot je DAZN, si morajo prizadevati, da preprečijo, da bi storitve VPN sodelovale z njimi. Zato PrivateVPN vlaga v kakovost nad količino. Medtem ko bodo druge storitve ponujale na tisoče strežnikov, ponujamo strežnike, ki delujejo s storitvami, ki jih ljudje želijo uporabljati.

Bi morali dobiti pametni televizor?

Zdaj veste, katera naprava za pretakanje je najboljša za vas, kaj pa, če ste pravkar dobili pametni televizor? Je to dobra možnost? Odvisno.

Če ne potujete pogosto in ste na trgu za televizor, bi bila odlična možnost morda pametni televizor z Android TV, ki podpira tudi PrivateVPN, kar pomeni, da lahko tudi sprostite vse storitve, do katerih želite dostopati, to.

Težava je v tem, da večina pametnih televizorjev ne prihaja z Android TV, zato ste omejeni, kolikor je izbire, medtem ko je Fire TV Stick mogoče priključiti na kateri koli sodobni televizor.

To bi moralo rešiti vprašanje, katera naprava za pretakanje je najboljša za vas

Več vprašanje lahko imate? Kako uporabljati DAZN ali Hulu, če je v državi, ki ni podprta. Čeprav si VPN pri tem pomaga, ni tako preprosto kot uporaba pravega VPN. Zato na našem spletnem dnevniku vodimo vodnike o takih platformah.

In če potrebujete kakšno pomoč, vam bo naša pomoč strankam pomagala! In ja, naša podpora strankam je resnična. Nekateri to celo primerjajo z občutkom "družine".

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me