Kako ustanoviti Hulu v Kanadi leta 2018

Kako ustanoviti Hulu v Kanadi leta 2018

Avtor Michael Smolski, 2018-04-18 14:01:07 v Zabava


Ali želite vedeti, kako v letu 2018 v Kanadi postaviti Hulu? Prav tako. Netflix je morda najboljša najboljša izbira za zabavo na splošno, saj je na voljo v veliko več državah kot kateri koli drug film & Platforma za pretakanje TV oddaj, vendar Netflix ni Hulu. Če ne boste gledali ene izmed prvotnih oddaj Netflixa, nove epizode oddaje več kot verjetno ne boste mogli več gledati. Netflix pri Huluju ni tako velik, ko gre za posodobitev, je pa veliko več, ko gre za prikazovanje stvari po planetu, saj Hulu sploh ni na voljo zunaj ZDA.

No, berete o tem, kako v letu 2018 ustanoviti Hulu v Kanadi, zato bo Hulu kmalu na voljo tudi vam!

Najtežji del, če želite postaviti Hulu v Kanadi

Nastavitev všečkov ameriškega Netflixa v Kanadi je razmeroma enostavna. Hulu pa je povsem druga zgodba. Glej, če želite dostopati do storitve pretakanja, morate večino časa preprosto spremeniti svojo lokacijo. To je mogoče storiti, ne da bi dejansko šli v neko državo in o tem pozneje, a ko gre za Hulu, to ni dovolj. In to je tisto, kar je zelo težko.

Za uporabo Hulu potrebujete ameriško kartico. Vse drugo ne bo sprejeto. In zaradi tega je Hulu v Kanadi ali kjer koli neverjetno težko uporabljati.

Obstaja nekaj načinov, kako iti o tem. Prva metoda vključuje ameriške prijatelje. Če poznate nekoga, ki živi v ZDA, vprašajte, ali lahko uporabite njihovo kartico. Ali pa raje prosite, naj ga nastavi Hulu za vas z njihovo kartico in nato odstrani kartico. Za registracijo potrebujete le ameriško kartico. Kasneje lahko prek darilnih kartic plačujete.

Druga možnost? Če želite dobiti predplačniško kartico iz ZDA. Ne glede na to, ali greš tja na potovanje ali pa kupiš enega preko spleta. Raziskave so priporočene, čeprav Hulu lahko blokira kartico. Zavedajte se le dejstva, da ne bo delovala vsaka predplačniška kartica. Pridobivanje fizične kartice verjetno poveča verjetnost, da bo kartica delovala s Hulu v primerjavi z navidezno kartico, vendar bi navidezna kartica lahko pospešila postopek, saj vam ne bo treba čakati tako dolgo.

Najpomembnejši del, če želite postaviti Hulu v Kanadi

Pridobivanje kartice je najtežji postopek pri nastavitvi Hulu, vendar je to pomembno le za ustvarjanje računa. Tudi vaš račun mora delovati.

Če želite, da Hulu misli, da ste v Ameriki, je najpomembnejša stvar, ko Hulu uporabljate v Kanadi, kot da Hulu ne misli, da ste v ZDA, ne bo pustil noter. Zato je naša storitev ključnega pomena. Če ne želite obiskati ZDA vsakič, ko uporabljate Hulu, morate biti praktično v ZDA. To storite z uporabo VPN-ja.

Naša storitev se imenuje PrivateVPN, naši ameriški strežniki pa vam bodo omogočali uporabo Huluja, vendar imamo na voljo tudi številne druge po vsem svetu, ki vam bodo omogočale gledanje všečkov BBC, ITV, prihajajočega svetovnega pokala in še veliko več.

Vendar se obvezno prijavite z našo podporo strankam in ugotovite, ali vse, kar želite uporabiti, deluje z našo storitvijo.

 • Če želite dobiti PrivateVPN, pritisnite gumb Nakup v zgornjem desnem kotu zaslona in se registrirajte v našem postopku v treh korakih. Oh, in mimogrede, če stvari niso takšne, kot so vam všeč, imate 30 dni za celotno povračilo.
 • Pojdite na razdelek Prenos na dnu naše strani in prenesite pravo različico za svojo napravo.
 • Nazadnje ga namestite in odprite PrivateVPN ter se povežite z enim od delujočih strežnikov Hulu.

Trenutno kličejo delujoči strežniki Hulu New York 1 in Buffalo. Videli boste, katere storitve so podprte, ko se vseeno pomikate po storitvah.

Najbrž se ne registrirate na Hulu, dokler se ne povežete s strežnikom VPN.

Del za registracijo

Registracija je zelo preprosta, vendar morate vedeti eno stvar. Med registracijo morate navesti veljavno ameriško poštno številko. V Googlu poiščite neke vrste generator poštnih kod in uporabite tisto, kar je ustvarjeno za vas.

Nastavitev Hulu na napravah Android

Če želite v Kanadi nastaviti hulu v Kanadi in jo gledati na svojem pametnem telefonu, morate spremeniti tudi naslov za izstavitev računa Play Store.

 • Če želite to narediti, pojdite na Payment.google.com in kliknite na Nastavitve.
 • Pritisnite na simbol, ki je videti kot svinčnik poleg trenutne države. Pojaviti se mora besedilo, s katerim boste ustvarili nov profil.
 • Pritisnite Nadaljujte sledi izbira ZDA kot vaše države in to potrdite s pritiskom Nadaljujte ponovno.
 • Nato morate naslov ZDA vpisati z poštno številko. Za registracijo Hulu uporabite isti način kot omenjeno, če najdete generator na internetu. Večina teh proizvajalcev vam nudi naslov.
 • Končno pojdite na Nastavitve sledi Aplikacije. Poiščite Trgovino Google Play in pritisnite Prisilno ustavljanje sledi Skladiščenje in gumb v kapicah, POČISTI PODATKE.

Vse to storite, ko ste povezani z omrežjem VPN. In če to ne deluje, Ponovite podatke o brisanju in prisilno zaustavite aplikacijo, seveda pa počakajte nekaj minut.

Nastavitev Hulu na napravah iOS

V napravah Apple, če spremenite svoj naslov, boste izgubili aplikacije. Namesto tega morate narediti nov račun. Seveda, medtem ko je povezan z VPN.

 • Če želite narediti nov račun, se odjavite iz svojega trenutnega računa iCloud in se prijavite Nastavitve sledi iCloud kjer boste videli gumb, povezan z ustvarjanjem novega Apple ID-ja.
 • Nato se morate registrirati. Ni tako preprosto kot naša registracija pri nas, vendar bi to morali imeti brez težav.
 • Ko želite vprašati, da navedete naslov, kot je omenjeno, v namestitvi Hulu na Androide, uporabite generator zip kode.
 • Za plačilo izberite Noben. Za iskanje generatorja ameriških številk boste morda morali vnesti tudi ameriško številko.
 • Ko boste naredili račun, boste Hulu lahko videli v App Store. Seveda se lahko po starem računu iCloud povežete s svojim starim računom.

Tako je treba leta 2018 postaviti Hulu v Kanadi

Želeli ste vedeti, kako postaviti Hulu v Kanadi, tako to storite. Ni tako težko, če dobite dostop do ameriške kartice. Če ne, je praktično nemogoče. To je bilo pred nekaj leti. Toda dobrodošli v letu 2018. Ko enkrat prestopite to težavo, je enostavno. Vse, na kar morate biti povezani, je PrivateVPN, oh, seveda pa morate plačati račune za Hulu.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me