Kako uporabljati Hulu zunaj ZDA – ULTIMATE GUIDE

Kako uporabljati Hulu zunaj ZDA - ULTIMATE GUIDE

Avtor PrivateVPN, 2018-05-08 09:29:37 v vodnikih


Iščete, kako uporabljati Hulu zunaj ZDA? Ne glede na to, ali gre za mobilno napravo, Fire TV Stick ali računalnik, je to najboljši vodnik, ki vam bo pomagal uporabljati Hulu zunaj ZDA. In povejmo samo, To ni tako enostavno kot uporaba VPN, da bi Hulu mislil, da si v ZDA.

Začnimo z najpogostejšimi vprašanji o Huluju.

Ali potrebujete aplikacijo v računalniku?

Ne. V računalniku lahko uporabljate Hulu neposredno iz spletnega brskalnika.

Ali Hulu deluje na Chromecastu, če niste zunaj ZDA?

Če želite uporabljati Hulu zunaj ZDA na Chromecastu, tudi če običajno živite v ZDA, to ne bo mogoče. Tako kot pri Netflixu, ni pomembno, kaj boste skušali, da bo Hulu deloval na Chromecastu. Ne bo delovalo. Zato morate namesto Chromecast-a poskusiti Amazon Fire TV Stick, če želite uporabljati Hulu zunaj ZDA.

Če resnično morate uporabljati Chromecast, saj nimate drugega načina, lahko poskusite zaslon s telefona ali prenosnika prenesti na Chromecast. Toda to v mnogih primerih ne bo najboljša rešitev, saj takrat pretakate nekaj in hkrati pošiljate nekaj iz ene naprave, kar pa vam morda ne bo nudilo najbolj gladke izkušnje, če želite uporabiti Hulu zunaj ZDA.

Kaj je potrebno za uporabo Hulu zunaj ZDA?

Potrebujete aplikacijo. Potrebujete račun. Hulu potrebujete, da misli, da ste v ZDA.

Če že imate aplikacijo in račun ali katerega od teh in želite uporabljati Hulu zunaj ZDA, bo to preprosta naloga. Če ne, bo nekoliko težje in verjetno boste morali počakati nekaj dni, vendar bo na koncu vredno.

Prenos Hulu:

Prenos aplikacije Hulu na Android

Če želite, da se Hulu prikaže v trgovini Play, morate spremeniti naslov za izstavitev računa. To je sorazmerno preprost postopek.

 • Pojdi do Payment.google.com in kliknite na Nastavitve.
 • Videli boste Država zavihek tam. Dotaknite se ga.
 • Odgovorili vam bomo, daKo se preselite v novo državo, morate ustvariti nov profil plačil."Kliknite povezavo pod tem. Pritisnite Nadaljujte.
 • Izberite ZDA kot država in tisk Nadaljujte. Nato morate navesti svoj ameriški naslov, ki ga nimate, zato morate v Googlu iskati generator naslovov, ki vam bo zagotovil naslov za izstavitev računa in poštno številko. Zdaj bi morala biti a Pošlji gumb prisoten. Pritisnite na to.
 • Zdaj bi morali iti Nastavitve v vaši napravi, nato pa pojdite na Aplikacije zavihek.
 • Poiščite Trgovino Google Play in pritisnite Prisilno ustavljanje čemur sledi pritisk Skladiščenje in s klikom na gumb v velikih kapicah, ki navaja POČISTI PODATKE.

Tako naj bi Hulu našli v Trgovini Play. Če ne, nekajkrat ponovite zadnji dve točki. In povežite se z našim VPN. Več o tem spodaj.

Prenos aplikacije Hulu v iOS

Na napravah Apple deluje nekoliko drugače, kot bi bilo na napravah Android.

V napravi Apple ne morete samo spremeniti naslova. Samodejno izgubite vse, kar ste kdaj prenesli, če tudi storite.

Namesto tega morate narediti nov račun s sedežem v ZDA, ki mu sledi prenos Hulu in nato vrnitev na stari račun. Tako ne izgubite ničesar. Kako si to naredil?

Najprej se odjavite iz svojega trenutnega računa iCloud na vaši napravi, nato pa se vključite Nastavitve in pritiskamo naprej iCloud kjer bi morali videti gumb, povezan z izdelavo novega Apple ID-ja.

Seveda morate nato skozi postopek registracije. To ste storili že prej, tako da veste, kako gre.

Razen tega morate ameriškemu naslovu predložiti ameriško poštno številko. V Googlu je veliko generatorjev naslovov, če jih iščete, zato ne skrbite. Nazadnje za plačilo izberite Noben.

Ko ustvarite račun, boste Hulu lahko videli v App Store. Če ne, znova zaženite napravo in se povežite tudi z VPN, o katerem bomo govorili nekoliko nižje.

Prenos aplikacije Hulu na Fire TV Stick

To je razlog, da je Fire TV Stick toliko boljši kot Chromecast. Hulu zunaj ZDA ne morete uporabljati s Chromecastom. Lahko z Fire TV Stick.

Toda Hulu ne bo prisoten tam brez prenosa. Na voljo je samo v ZDA, zato bo prisoten le v ameriški Amazon Appstore. Medtem ko drugi vodniki za namestitev bolj vključujejo vaše naprave, to morate storiti v svojem brskalniku v računalniku.

 • Za spremembo kliknite to povezavo. V nasprotnem primeru, ko greste v nastavitve računa, bi morali videti zavihek Upravljanje vsebine in naprav.
 • Tam morate klikniti Nastavitve sledi Nastavitve države in potem mimo Spremeni se.
 • Ko kliknete Spremeni se, morate spremeniti svoj naslov v ameriški, tako da vnesete ameriški naslov, ki ga ustvari generator naslovov, ki ga najdete s preprostim iskanjem v Googlu.
 • Ko to storite, kliknite Nadgradnja, ob vklopu boste morali ponovno registrirati svoj račun na Fire TV Stick.

Našo aplikacijo PrivateVPN bi morali prenesti neposredno na svojo napravo, preden boste prenesli Hulu, kot bi morda potrebovali, da se Hulu prikaže, in pozneje je potreben korak, da Hulu misli, da ste v ZDA.

To je preprosto. Iščete ga tako, kot bi ga lahko uporabili v kateri koli drugi aplikaciji na Fire TV Stick.

Izdelava računa Hulu

Ali želite uporabljati Hulu zunaj ZDA? To je najtežja naloga. Hulu je to zapletlo. Ni dovolj, da se prijavite z ustvarjenim naslovom. Hulu preveri, od kod prihaja vaša kartica. Če je izdana v ZDA, Hulu ne boste mogli uporabljati. In proti temu se ni mogoče boriti.

Najboljša izbira je, da nekoga poznate v ZDA in ga vprašate, če vam lahko nastavi račun Hulu ali če drugače, lahko uporabite njegov in mu plačate polovico računa, saj nenazadnje Hulu uporabljajo.

Če ne poznate nikogar, ki uporablja Hulu ali želi to storiti namesto vas, se vaše potovanje s Hulu verjetno ne bo začelo danes.

Potrebujete ameriško kartico. Brez izjem.

Ta iz Kanade ali Mehike ne bo delovala. Iz Amerike mora biti.

Najhitrejša metoda? Navidezna kartica. Ta metoda je najhitrejša, vendar tudi najverjetneje ne deluje.

Boljša metoda? Predplačniška kartica iz ZDA. Na spletu je veliko Te včasih niso najbolj vredne, saj te storitve običajno uporabljajo to, da potrebujete ameriško kartico, vendar so dobra izbira za nastavitev Hulu. Nekaj ​​dni boste morali počakati, da pride en.

Če se sprašujete, kako boste plačali za Hulu, če ne želite uporabiti te predplačniške kartice, ko se boste prijavili na Hulu, lahko brez problema kupite darilne kartice Hulu v internetu. In te se lahko uporabijo za plačilo.

Neka Hulu misli, da ste v ZDA, da Hulu uporabljate zunaj ZDA

To ni najtežji del, je pa najpomembnejši del. Brez tega ne bi imeli računa in aplikacije. Ta korak morate uporabiti, preden želite celo prenašati države svojih trgovin, ko želite prenesti Hulu.

Glej, Hulu lahko pove, da nisi v ZDA, če nisi v ZDA. Na srečo je internet in programsko opremo lažje izigrati kot ljudi. S pravimi orodji lahko Hulu mislite, da ste v ZDA, ne da bi kdaj stopili v ZDA. Na PrivateVPN ponujamo ljudem možnost uporabe virtualnega zasebnega omrežja, ki ga pogosto imenujejo tudi VPN. Ko ste povezani z omrežjem VPN, vse, kar počnete, postane varno, vendar imate tudi možnost, da ste povsod, kjer želite, na svetu, ne da bi bili tam.

To je v teoriji super, vendar povezava s strežnikom v določeni državi ni dovolj.

Hulu se bori proti VPN storitvam in poskuša veliko blokirati strežnike.

To pomeni, da ima veliko služb ameriške strežnike, vendar ne delujejo, ko gre za Hulu. Ponujamo dva strežnika, ki delujeta s Hulu. Bivol & New York 1.

Če se povežete z njimi, bo Hulu pomislil, da ste v ZDA in vam bo dovolil uporabo njihove storitve.

Kako nastavite PrivateVPN za uporabo Hulu zunaj ZDA?

 • Prvi korak je, da v zgornjem desnem kotu zaslona kliknete gumb Nakup.
 • Nato izberete načrt in pri tem navedete samo svoje geslo in e-pošto ter nazadnje izberete način plačila.
 • Po tem ste pripravljeni na odhod in vse, kar morate storiti, je, da naložite našo stranko. Naša stran za prenos vsebuje vse, kar potrebujete za to, v naši trgovini z aplikacijami pa lahko preprosto poiščete našo stranko, ne glede na to, na kateri napravi ste.
 • Zadnji korak je povezava na enega od naših delujočih strežnikov za Hulu in uživanje v gledanju, karkoli si želite ogledati.

Temu smo poimenovali vrhunski vodnik, saj naj bi vam to pomagalo vedeti, kako uporabljati Hulu zunaj ZDA, ne glede na to, kje se nahajate v kakšni napravi, ampak če imate težave, se obrnite na našo podporo strankam.!

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me