Kako uporabljati Googlovo funkcijo Umetnosti in kulture Face Match zunaj ZDA

Kako uporabljati Googlovo umetnost & Kultura Face Face Feature zunaj ZDA

Avtor Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 v Zabavi
Številne zvezdnice so o tem govorile na svojih družbenih medijih. Google je izjavil, da so s tem že posneli 30 milijonov selfijev. Vendar obstaja samo ena težava. Če želite uporabiti Googlovo umetnost & Funkcija soočanja s kulturo zunaj ZDA, ne morete.


Angleščina ni bila prvi jezik. Trenutno je skoraj 7000 jezikov, ki še vedno obstajajo. Obstaja veliko več kot to. Večina je izumrlih. Umrli so. Umetnost pa ni izumrla. Jezikov ne govorimo pred 500 leti, umetnost pa zagotovo gledamo izpred 500 let. In Google je to umetnost vnesel na naše zaslone telefona s svojimi Art & Aplikacija za kulturo In ne samo stare umetnosti, ampak tudi moderne umetnosti. Ne glede na to, ali imate umetnost v bližini ali ne, Google prinaša umetnost za vas. Njihova aplikacija je kot internetni muzej.

Kako uporabljati Googlovo funkcijo Umetnosti in kulture Face Match zunaj ZDA
Sama aplikacija je odličen način, da se potopite v preteklost ali navdihnete, vendar je Google nedavno dodal funkcijo, ki je naredil to storitev, ki jo mnogi niso slišali. Dodali so funkcijo ujemanja obrazov, ki ljudem omogoča, da posnamejo selfie, ki ga nato analizirajo. Ne morete uporabljati Googlove umetnosti & Kljub temu, da se soočamo s kulturo zunaj ZDA. Če pa ste v ZDA, na podlagi slike o sebi in analize s strani Googla lahko najdete ljudi, ki so vam podobni iz preteklosti. Očitno ne boste vedno dobili popolnih tekem, navsezadnje je to le umetniška zbirka podatkov in ne vseh, ki so obstajali.

Ta funkcija je ljudi samodejno zanimala. To ni sprememba življenja, ampak je nekaj zanimivega za ogled. Nekaj, kar vas bo morda navdihnilo za pogled v družinsko zgodovino.
Na televiziji vsi poznamo nekoga, ki je podoben nekomu, ki ga poznamo. S to novo funkcijo nam ni treba iskati. Google nam prinaša podobnosti. V televizijskih oddajah niso ljudje, ampak so ljudje iz preteklosti. Naši dublinarji.

Kako uporabljati Googlovo funkcijo Umetnosti in kulture Face Match zunaj ZDA

Morda vas zanima, vendar zaradi omejitev morda ne boste mogli uporabljati Google Arts & Značilnosti soočenja s kulturo zunaj ZDA.

Vendar obstaja trik...

Uporabite Google Arts & Funkcija kulture Face Match zunaj ZDA, ki jo prevari Google

Kako pa prevarate velikane, kot je Google? Tako kot pri vsakem drugem podjetju. Spremenite lokacije. In ne, ne letijte v ZDA samo, da bi posneli selfie. Namesto tega praktično spremenite lokacije. Nekaj, kar vam omogoča virtualno zasebno omrežje, ki je znano tudi kot VPN. No, razen če živite na Kitajskem, vendar o tem obstaja drugačna objava.

VPN vas ohranja šifrirane. Kaj to pomeni? To pomeni, da ni pomembno, ali je to vlada ali vaš internetni ponudnik, kaj boste počeli, bo varno. Nihče ne bo vedel. V tem primeru se vam ni treba veliko skrivati, razen če vaš dublinganger ne izgleda preveč dobro.

Kako uporabljati Googlovo funkcijo Umetnosti in kulture Face Match zunaj ZDA
Ko uporabljate VPN, ste praktično lahko kjer koli pod pogojem, da ima podjetje, ki ga uporabljate, strežnike v državi, v katero se želite povezati. PrivateVPN ponuja na primer 56 različnih strežniških lokacij. Saj ne, da jih boste v tem primeru potrebovali 56, saj se morate samo povezati s strežnikom v ZDA.

To je preprosto. Preden se povežete z zasebnim zasebnim omrežjem, Google Arts, če niste v ZDA & Kultura Google ne bo prikazal nove funkcije ujemanja obraza. Ko pa se med uporabo VPN-ja povežete z ameriškim strežnikom in znova zaženete Google Arts & Kultura, samodejno se bo prikazalo, ko se rahlo pomaknete.

Kako narediti

Prvi korak k uporabi Googlove umetnosti & Funkcija soočanja s kulturo zunaj ZDA je vzpostavitev računa PrivateVPN.

  • Če želite to narediti, pojdite na spletno mesto PrivateVPN in v zgornjem desnem kotu zaslona pritisnite gumb za nakup. Ne skrbi. Imate 100-odstotno garancijo za vračilo denarja, če vam ni všeč.
  • Nato izpolnite zahtevane podatke in pojdite na razdelek Prenos na dnu zaslona, ​​če nameravate uporabljati našo storitev na drugih napravah, razen na vaših telefonih. Če želite, da uporabi Googlovo umetnost & Torej, značilnost soočenja s kulturo zunaj ZDA preprosto ga poiščite v svoji trgovini z aplikacijami in ga namestite.
  • Po namestitvi navedite svoje podatke in se povežite z ameriškim strežnikom.
  • Odprite Googlovo umetnost & Kultura in se pomaknite, dokler ne vidite vprašanja, ali je vaš portret v muzeju.

Lepa lastnost, zaradi katere je zgodovina boljša

Soočimo se s tem, da planet ne bo spremenil, je pa zabavno orodje za poskus. In lep način, da se morda zanimate za zgodovino z raziskovanjem ljudi, ki jih najdete.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me