Kako ugotoviti, ali je film na Netflixu in kako si ga ogledati

Kako ugotoviti, ali je film na Netflixu in kako si ga ogledati

Avtor Michael Smolski, 2018-03-01 13:27:06 v Zabavi


Si res želite kakovostno ogledati film ali TV oddajo? Verjetno je, da je na Netflixu, vendar če želite izvedeti, ali je film na Netflixu, ga morate poiskati pravilno. In večino časa ljudje iščejo narobe. Pomikanje po kategorijah ali iskanje v iskalnem polju ni dovolj. Tem dvema metodama se morate izogibati.

Kako ugotoviti, ali je film na Netflixu

Če res želite izvedeti, ali je film na Netflixu, zapustite Netflix in pojdite v svoj spletni brskalnik. V idealnem primeru ena z Googlom.

Vtipkaj "Netflix"V iskalnem polju, ki mu sledi film ali TV oddaja, ki si jo želite ogledati. Če je na Netflixu, boste videli, da prvi rezultat in morda še nekaj drugih prihaja iz Netflixa.

Super. Vaš film ali Prikaži izbiro je na Netflixu. To pa še ne pomeni, da je v vaši državi Netflix.

Glej, ZDA imajo 1157 TV oddaj in 4593 filmov na Netflixu. Irska? Le ima 544 TV oddaj in 2419 filmov. To je veliko, vendar je to še vedno pomembna razlika. Država z drugo najbolj televizijskimi oddajami in filmi, ko gre za Netflix? Ameriška Samoa. S prebivalstvom nekaj manj kot 56.000. Smešno rečeno najmanj.

Če niste v ZDA ali na ozemlju ZDA, pogrešate številne potencialne filme in TV-oddaje. In čeprav ste v ZDA, še vedno pogrešate, saj ZDA nimajo nobenega filma ali TV-oddaje, ki bi ga nekatere druge države imele celo z manj naslovi.

Vse sega vse do licenc. Netflix ima morda licenco za predvajanje filma v Veliki Britaniji, na Poljskem pa ne. In morda boste izpustili zaradi tega.

Brez težav je ugotoviti, ali je film na Netflixu. Če ga gledate, ni nujno tako enostavno, da se licenca za ta film ali TV ne razširi na vašo državo. Toda obstaja težava za odpravo te težave.

Kako gledati nekaj, kar je na Netflixu, vendar ni v vaši državi

Ko iščete tisti film ali TV oddajo, ki ga želite gledati v Googlu, če je na Netflixu, boste videli dve črki za »Netflix.com/"In ti dve črki pomenita državo, v kateri je na voljo posebna filmska ali TV oddaja. Če teh dveh črk ni, potem to verjetno pomeni, da je naslov na voljo po vsem svetu.

Ko veste, v kateri državi stojita dve črki, za katero lahko preprosto ugotovite z iskalnikom, morate uporabiti VPN.

Zdaj pa VPN, ki je virtualno zasebno omrežje te lahko praktično postavi kamor koli na tem planetu. Pod pogojem, da ima podjetje strežnike tam. Če si želite ogledati film ali oddajo, ki si jo želite ogledati, se morate povezati s strežnikom v državi, kjer je ta film ali predvajanje na voljo.

Imamo popoln priročnik o Netflixu, vendar vedite le, da ne deluje vsak strežnik z Netflixom, saj Netflix dela težka dela in s tem prepreči delovanje virtualnih zasebnih omrežij.

Tu je seznam zasebnih strežnikov VVN, ki delujejo z Netflixom:

ZDA - Buffalo, New York City 1, Los Angeles
Kanada - Toronto
Velika Britanija - London 1, London 2
Francija - Pariz
Japonska - Tokio
Danska - Kopenhagen
Finska - Helsinki
Nemčija - Frankfurt 1
Norveška - Oslo
Švedska - Kista, Stockholm
Švica - Zürich
Nizozemska - Amsterdam 1
Italija - Milano
Španija - Madrid
Avstralija - Sydney
Brazilija - Sao Paulo
Kolumbija - Bogota
Argentina - Buenos Aires
Južna Koreja - Seul

Če je film ali TV oddaja, ki jo poskušate gledati, na voljo v kateri koli od teh držav, imate srečo in uporaba VPN bo delovala.

Kako uporabljate PrivateVPN?

  • Ustvarjanje računa PrivateVPN traja manj časa, kot ste potrebovali za ta del tega spletnega dnevnika. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite gumb Nakup in pojdite skozi preprost postopek v treh korakih registracije.

  • Nato pojdite na dno naše strani in kliknete Prenesi, da poiščete pravo različico PrivateVPN za vas. Če uporabljate pametni telefon, lahko poiščete PrivateVPN v lokalni trgovini z aplikacijami.
  • Ko dobite PrivateVPN, navedite podatke o svojem računu in se povežite s strežnikom, s katerim se morate povezati.
  • Nazadnje znova zaženite Netflix in poiščite film ali oddajo, ki ste si ga resnično želeli ogledati.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me