Kako rešiti TV-ključ v zaporu leta 2019 (najhitrejša metoda brez neumnosti)

Kako rešiti TV-ključ v zaporu leta 2019 (najhitrejša metoda brez neumnosti)

Avtor Michael Smolski, 2019-04-11 12:33:30 v vodnikih


Prihajate zato, ker želite vedeti, kako se lahko zgodi, da bi se leta 2019 rešil Fire TV Stick, vendar se vsak vodnik, ki ga vidite, vleče za vedno, preden pride do pravega pomena? Potem je ta vodič za vas. Najhitrejša metoda brez neumnosti ne povzroča zapletenih metod, ki morda ne delujejo, odvisno od tega, ko jo preberete. Ta metoda bo delovala vsake toliko časa, ne glede na to, ali se zibate Fire TV Stick ali Cube.

Točno to je, kako si pobegneš Fire TV Stick na najhitrejši način brez neumnosti

 1. Vklopite svoj Fire TV Stick
 2. Pojdi do Nastavitve.
 3. pritisni na Moja Fire TV.
 4. Medtem ko tam, pojdite na Možnosti razvijalca.
 5. Vklopiti Aplikacije iz neodkritih virov skupaj z Odpravljanje napak ADB.
 6. Preden zaprete Fire TV Stick, boste morali potrditi svojo izbiro.

Samo to v določenem smislu je, kako lahko zaprete Fire TV Stick. Zdaj bomo preučili, kako namestiti Kodi, kako prenesti aplikacije in kako v celoti zapreti napravo, da boste lahko uporabljali tudi aplikacije, ki jih želite uporabljati.

Biti sposoben prenesti katero koli aplikacijo, ki si jo želite, ni popoln zapor

Prišli ste, ker ste želeli vedeti, kako najti hitri način Fire TV Stick po najhitrejši metodi brez neumnosti, vendar večina vodičev omenja, kako namestiti aplikacije, vendar tega ne omenjajo. vaša lokacija je pogosto večja omejitev, odvisno od tega, kje živite.

Imeti DAZN na Fire TV Stick je odlično, dokler ga ne morete gledati, ker ste v napačni državi.

In tu pride VPN.

VPN je navidezno zasebno omrežje, ki vas varuje v internetu in omogoča praktično spreminjanje lokacije.

Večina vodičev omenja storitve VPN samo z vidika, da ostanejo varni pri dostopu do nezakonitih vsebin s šifriranjem. Z PrivateVPN boste tako varni kot pri 2048-bitnem šifriranju z AES-256, pri čemer je najvišja raven šifriranja, ki je na voljo na trgu. Toda tudi zaradi funkcij, kot je Killswitch, ki bo uničil vaš internet, če VPN preneha delovati, ali zaščita pred uhajanjem IPv6, ki bo preprečila puščanje IP, vendar zato v tem priročniku ne omenjamo VPN-ja.

Ugotavljamo, da se veliko ljudi zavzema za ilegalni način gledanja vsebine, saj ne obstaja noben zakonit način, da si ogledajo določeno vsebino.. Lokacija je veliko vprašanje. In tu igra glavno vlogo VPN.

Z VPN lahko v veliki meri odblokirate vse storitve, ki so blokirane na vaši lokaciji, tudi na Kitajskem s cenzuro, če uporabljate pravo storitev VPN. Uporaba VPN je v mnogih pogledih veliko boljši način za reševanje Fire TV Stick, kot če bi samo prenesli katero koli aplikacijo.

Katera je prava VPN storitev, kar se tiče zabave? To je tisti s strežniki, ki delajo s storitvami, ne pa tisti, ki ima največ strežnikov. PrivateVPN ne ponuja največ strežnikov na trgu, vendar nekako deluje z največ Netflix regijami na trgu. Deluje tudi s storitvami, kot sta DAZN in Hulu, ne glede na to, kje ste. Priložen je tudi Stealth VPN, da se izognemo cenzuri, na voljo pa je za prenos neposredno v aplikaciji Amazon Appstore.

Glede na to vemo, da nekateri želijo imeti Kodi tudi na svojih napravah in vas bomo seznanili s tem, kako namestiti Kodi takoj.

Kako namestiti Kodi po tem, ko boste zaprli Fire TV Stick

Začnete z iskanjem aplikacije, ki se imenuje Downloader na vaši Fire TV Stick. Downloader je orodje, ki vam omogoča prenos na svoj Fire TV Stick, v vašem primeru pa nalaganje programov.

To je najhitrejša metoda brez neumnosti, zato bomo takoj omenili težavo z drugimi vodniki. Pogosto ne povezujejo z neposrednim virom, kar pogosto povzroči neveljavne povezave.

Najhitrejša metoda za izpustitev Fire TV Stick do Kodija?

 1. Pojdi do kodi.tv.
 2. Pritisnite Prenesi.
 3. Izberite Android saj Fire TV deluje na spremenjeni različici Androida.
 4. Kopirajte povezavo na ARMV7A (32BIT.)
 5. Odprto Downloader in prilepite to povezavo. Tako boste prenesli najsodobnejšo različico Kodija.
 6. Nazadnje ga namestite.

Če želite požar Fire TV Stick razbiti, kolikor gre Kodi, je to to. Tako preprosto je.

Kako namestiti vse druge aplikacije na Jailbroken Fire TV Stick

Če želite namestiti katero koli aplikacijo za Android na Fire TV Stick, jo morate imeti sposobno prenesti.

To storite tako, da najprej najdete različico APK-ja, kopirate povezavo do nje, jo prilepite v program Downloader in namestite

Ne pozabite, da vse aplikacije, ki jih namestite, ne bodo delovale dobro na Fire TV Stick, saj niso vse optimizirane za to. Prepričajte se tudi, da so viri, ki jih prenašate, varni.

Ali je Jailbreaking the Fire TV Stick zakonit?

Nič nezakonitega ni. Potencial Android je svoboda delati po želji in metoda, uporabljena v tem, je metoda, ki jo razvijalci preizkusijo v svojih aplikacijah, preden so na voljo javnosti. Nič nezakonitega.

Nezakonito je, da dostopate do vsebine, ki ni na voljo brezplačno, brez plačila. Čeprav je zakonitost tega odvisna od vaše lokacije.

Ali resnično potrebujete Jailbreak the Fire TV Stick v letu 2019?

Ne.

Fire TV palica je fantastična platforma, ki ponuja veliko več svobode kot konkurenca. VPN je tisto, kar je pogosto potrebno veliko več, če želite dostopati do vseh želenih storitev, ne glede na to, ali je to DAZN za pretakanje nogometa ali ameriški Netflix.

In če to želite, imamo na našem spletnem dnevniku veliko navodil, kako odblokirati storitve!

Ne pozabite jih preveriti.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me