Kako priti Hulu v Kanado leta 2019

Kako priti Hulu v Kanado leta 2019

Avtor Michael Smolski, 2019-02-02 11:21:55 v Zabava


Bi radi leta 2019 dobili Hulu v Kanadi? Ne krivimo te. Še posebej, če živite 20 minut stran od ameriških sosedov, ki lahko svobodno uživajo. Toda to, da Hulu ni na voljo v Kanadi, še ne pomeni, da ne morete nastaviti Hulu v Kanado.

Prav tako vam ni treba obtičati omejene kanadske Netflix. Če želite, si lahko ogledate ameriški Netflix v Kanadi in o njih smo že prej pripravili vsebino.

Toda da bi Hulu v Kanadi dobili leta 2019, morate opraviti tri korake:

 • V Hulu morate narediti račun.
 • Huluja moraš prevariti, da misli, da si v ZDA.
 • Nazadnje morate zavesti Hulu, da prenesete Hulu.

Sliši se, kot da je Hulu v Kanadi leta 2019 enostavno, kajne? Ne ravno.

To je prav tako zapleteno, kolikor gre za dostop do storitve v državi, kjer ta ni na voljo. Glej, računa ni tako enostavno. Prevaro Hulu, da misli, da ste v ZDA, zahteva tudi prava orodja. Oh, in trgovina z aplikacijami zahteva nekaj različnih potez, odvisno od tega, na kateri napravi želite gledati Hulu, tako da ne, to ni tako enostavno.

Toda v 2019 si želite pripeljati Hulu v Kanado in vas bomo sprejeli, kako to storiti na najbolj preprost možen način.

Ustvarjanje računa Hulu za pridobitev Hulu v Kanadi v letu 2019

Nastavitev računa Hulu pravzaprav ni tako težka. Če že imate prava orodja. In to je v splošnem problem.

Ne bomo vas opisali, kako narediti Hulu račun, saj je tako kot kateri koli drug račun.

Težava?Za prijavo potrebujete ameriško kartico.

In to, zaradi česar so stvari zapletene.

Tu so naša priporočila:

 • Vprašaj prijatelja. Če živite v Kanadi, bodisi blizu ameriške meje ali ne, obstaja velika verjetnost, da poznate ameriškega prebivalca. Najlepše je vprašati. Vprašajte, če želijo deliti račun. Odvisno od osebe, to morda ne bo tako enostavno. Morda morate ponuditi nekaj spodbud. Morda ponudite, da delite kakšen račun, ki ga že imate za kaj drugega. Kot na primer DAZN. Če Hulu še ne uporabljajo, jih vprašajte, ali jih želijo uporabljati ali vam lahko preprosto ustvarijo račun.
 • Vprašajte prijatelja, ki živi v ZDA, če lahko uporabite njihovo kartico. Najverjetneje vas ne bodo pustili, vendar nikoli ne veste.
 • Pridobite predplačniško kartico. Zdaj predplačniške kartice nimajo zagotovljenega uspeha, vendar jih je relativno enostavno dobiti, in če najdete pravo, je to vse, kar potrebujete.
 • Pridobite virtualno kartico. Imajo še manjše možnosti za uspeh, vendar jih je najlažje dobiti. Razlog za njihovo nižjo stopnjo uspeha? Ker jih večina pusti praznih. Za njih morate imeti denar.

Ko boste ugotovili izdajo kartice, si priskrbite ameriški naslov in uporabite ameriško kartico. Razen tega je podobna registracija na katerem koli drugem spletnem mestu.

Da bi Hulu v Kanadi dobil leta 2019, bi Hulu moral pomisliti, da si v ZDA

Ustvarjanje računa na Hulu je zagotovo najtežji del te vadnice. Toda zavijanje Hulu o razmišljanju, da ste v ZDA, je pravzaprav najpomembnejša stvar, ki jo morate storiti, če želite Hulu uporabiti v Kanadi leta 2019. Ker Hulu zahteva, da razmišljate, da ste v ZDA vsako sekundo, če nekaj gledate ali drugače ne morete gledati svoje vsebine.

Kaj se mora zgoditi, da bo Hulu v Kanadi leta 2019 iz tega vidika? Kanado morate praktično zapustiti. To je to v najpreprostejši možni obliki.

Za to morate storiti VPN.

To berete na spletnem mestu PrivateVPN. Zaradi tega bi lahko pomislili, da bomo pristranski.

Resnica je, da lahko za Hulu uporabite drugo storitev, če želite. Pod pogojem, da deluje s Hulu. Težava je v tem, da storitve oglašujejo, koliko strežnikov imajo, pogosto ne omenjajo, kaj ti strežniki podpirajo. V ZDA lahko imate 100+ strežnikov, če pa ne delujejo s platformami, kot sta Hulu ali Netflix, kaj je smisel?

Ne bomo rekli, da je storitev PrivateVPN najboljša storitev VPN za vas, saj vsaka storitev ni primerna za vse, toda kar se tiče zabave, PrivateVPN ima strežnike, ki delujejo s platformami, kot so Hulu, Amazon Prime, DAZN, in ja, najbolj Netflix regije na planetu, kot kaže test, ki ga je opravil Comparitech.

Če morate Hulu uporabljati samo v Kanadi ali v katerikoli regiji, ki jo že imate, deluje vsaka VPN storitev, ki deluje s Hulu. Težava je v tem, da se Hulu nenehno lovi za storitvami VPN zaradi pritiska imetnikov pravic na vsebino, ki jo prikazujejo. In ima smisel. Nekdo, ki ima pravico prikazati TV-oddajo v Kanadi, si ne želi, da bi to oddajo gledal prek Huluja. Zaradi tega veliko storitev VPN ne deluje s Hulujem. In ko to storijo, se pogosto pokvarijo.

Če uporabljate PrivateVPN za pridobitev Hulu v Kanadi leta 2019, prenesite odjemalca in se povežite z enim od delujočih strežnikov Hulu in to vam bo omogočilo gledanje Hulu v Kanadi. No, na vašem spletnem brskalniku.

Na mobilnih platformah in Fire TV Stick / Cube je nekoliko bolj zapleteno, čeprav potrebujete aplikacijo. Pojdimo zdaj skozi to.

Kako dobiti aplikacijo Hulu v Kanadi na iPhone / iPad

Ali se znate odjaviti iz računa iCloud? To storite v nastavitvah.

Odjaviti se morate, nato pa ustvarite nov račun s sedežem v ZDA.

Je zelo preprosta, vendar morate to vedeti, preden to storite. VPN ne bo spremenil lokacije vaše trgovine, kakršna je. Čeprav bi to lahko rekli nekatera spletna mesta VPN. Najprej morate spremeniti lokacijo svoje trgovine, in če jo želite spremeniti, morate narediti nov račun.

Če ne ustvarite novega računa iCloud, ampak namesto tega samo spremenite regijo na svojem trenutnem, boste izgubili vse, zato ne storite tega!

Ko dobite Hulu na iPhone / iPad, se lahko prijavite nazaj v svoj stari račun. Ali pa tudi ne. Ni pomembno. Vsebino iz obeh računov boste hranili v obeh primerih.

Kako do leta 2019 pridobiti aplikacijo Hulu v Kanadi na napravah Android

Uporabnik Android? Ja. Naslednji koraki bodo popolnoma drugačni od tega, kar morate storiti v iPhone. V Androidu je bolj zapleteno.

 • V napravah Android najprej pojdite na Payment.google.com in kliknite na Nastavitve.
  Medtem ko ste tam, pritisnite na Država in pritisnite Nadaljujte.
 • Izberite ZDA kot država in na ameriški naslov v.
 • Oddajte in pojdite v Nastavitve svoje naprave.
 • Tam pritisnite na Aplikacije in najti Trgovina Google Play.
 • Ko ste tam, pritisnite Prisilno ustavljanje sledi Skladiščenje in najti Trgovina Google Play tudi tam.
 • Pritisnite na POČISTI PODATKE v kape.

To bi vam moralo omogočiti, da v svoje naprave Android dobite Hulu v Kanadi, če ne, pa ponovite zadnji dve točki. V Googlu lahko vedno iščete, če se vaša naprava razlikuje od naše. Ali se obrnite na našo podporo strankam.

Kako do leta 2019 na Hulu v Kanadi na Fire TV Stick

Del Fire Fire Sticka o tem, da dobimo Hulu v Kanadi, je vedno naš najmanj priljubljeni del, o katerem pišemo, saj se zdi, da je bolj zapleteno.

 • Najprej pojdite na spletno stran Amazon. Tam pritisnite na Vaš račun.
 • Morali bi videti Vsebina in naprave tam. Pritisnite na to.
 • Tam bi morali imeti možnost spremeniti svojo lokacijo. Spremenite ga v ZDA.
 • Ko to storite, morate odjavi registracijo vaš račun na vaši Fire TV Stick / kocki, da bi do spremembe prišlo.
 • V napravi Amazon pojdite na to Nastavitve sledi Moj račun, in tam, odjavi registracijo, in se prijavite nazaj.

Najverjetneje boste morali na svoj račun v Amazonu navesti tudi kakšen način ameriškega plačila, da se lahko Hulu prenese. Čeprav je to odvisno od vaše banke / kartice.

Če ste želeli vedeti, kako priti Hulu v Kanado leta 2019, je to tako!

Pridobiti Hulu v Kanadi leta 2019 ni težko, če imate pred seboj vse, kar morate storiti. In ta vadnica zajema vse, kar morate vedeti, kako priti Hulu v Kanado.

Tako kot vse druge naše objave pokrivajo stvari, ki vam bodo pomagale pri nastavljanju drugih storitev v Kanadi ali ne.

Naredite račun z ameriško kartico. Prevarajte se z uporabo PrivateVPN. Hulu prenesite tako, da prilagodite nastavitve svoje trgovine. To je vse, kar je potrebno.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me