Kako pridobiti HBO ZDAJ v nepodprtih državah (Oglejte si igro prestolov kjerkoli)

Kako pridobiti HBO ZDAJ v nepodprtih državah (Oglejte si igro prestolov kjerkoli)

Avtor Michael Smolski, 2019-04-15 18:28:42 v razvedrilu


Ko se sezona 8 Game of Thrones izide skupaj s številnimi drugimi odličnimi oddajami HBO, je smiselno, da bi radi dobili HBO ZDAJ. Večina ne more, zato ste tukaj, saj želite gledati HBO ZDAJ v nepodprtih državah.

V tej objavi vam bomo pokazali vse, kar morate vedeti, da dobite HBO ZDAJ v nepodprtih državah. In odkrito povedano, veliko lažje je kot pri številnih drugih platformah, kot je Hulu, za katere morate na primer uporabiti ameriško kartico za registracijo.

Edino, kar morate storiti, da dobite HBO ZDAJ v nepodprtih državah, da bi si ogledali Game of Thrones ali katero koli drugo oddajo, je, da HBO NOW zavedete, da misli, da ste v ZDA. In drugič, če želite gledati HBO NOW na telefonu ali Amazon Fire TV Stick / Cube, morate spremeniti lokacijo svoje trgovine z aplikacijami. To je to.

Prevarjanje HBO-ja, da dobi HBO zdaj v nepodprtih državah

Ta poseben korak je skoraj enak vsakemu drugemu koraku, o katerem smo kdaj govorili o prevaravanju platforme, naj bo to Netflix, DAZN, Hulu ali katera koli druga platforma.

Če želite dobiti HBO NOW v nepodprtih državah, mora HBO NOW pomisliti, da ste v podprti državi, kar pomeni, da ste v ZDA.

Prevarite jo z uporabo VPN-ja, ki vam bo omogočil, da praktično spremenite svojo lokacijo, na primer v ZDA.

Pomembno je, da si ogledate, ali je storitev VPN, ki jo boste uporabljali. Na voljo je veliko možnosti, in najprej, brezplačne storitve VPN ne delujejo s platformami, kot je HBO. Če vas mika, da bi najprej dobili brezplačen VPN, smo objavili sporočilo o tem, ali so brezplačne storitve VPN vredne. Kar zadeva HBO, pa brezplačna storitev VPN ne bo delovala, ker se platforme, kot je HBO, trudijo, da bi ljudem iz VPN storitev preprečevale delo, brezplačne storitve VPN pa se najlažje rešijo..

Potem so tu tiste storitve, ki imajo na tisoče strežnikov. Ne pojdi po njih. Skušajo te prodati s količino. Kljub temu morate iskati kakovost. PrivateVPN ne ponuja na tisoče strežnikov, vendar ponuja strežnike, ki delujejo s platformami, do katerih želite dostopati, zato PrivateVPN podpira na primer najbolj Netflix regije na trgu, na primer.

Če želite preizkusiti PrivateVPN, vam ponujamo 30-dnevno garancijo vračila denarja in mnogi so izbrani kot najboljša storitev, vendar v nasprotnem primeru poiščite storitve, ki nudijo podporo platformam, do katerih želite dostopati.

Ko dobite PrivateVPN, se povežite z enim od ameriških strežnikov in tako dobite HBO ZDAJ v nepodprtih državah, če jih ne želite gledati v telefonu ali televiziji.

Preden si lahko nekaj ogledate s HBO ZDAJ, morate imeti račun. HBO daje brezplačno 7-dnevno brezplačno preskušanje.

Kako pridobiti HBO ZDAJ v nepodprtih državah na napravah Apple.

Če želite pridobiti HBO ZDAJ v nepodprtih državah, boste morali ustvariti nov račun iCloud.

Teoretično bi lahko spremenili lokacijo svojega trenutnega računa, vendar boste zaradi tega izgubili vse svoje aplikacije. Zato je ključnega pomena, da se odjavite iz svojega trenutnega računa iCloud, nato pa ustvarite novega s podrobnostmi v ZDA. Če tega ne storite, boste v nepodprtih državah dobili HBO ZDAJ, v procesu pa boste izgubili vse drugo.

Ko prenesete HBO ZDAJ, se boste lahko vpisali nazaj v svoj stari račun.

Kako pridobiti HBO ZDAJ v nepodprtih državah na napravah Android

V napravah Android morate spremeniti lokacijo trgovine Play.

Za to je najbolje prebrati Googlov vodnik.

V tem določenem primeru poskrbite, da bo vaša lokacija v ZDA. V internetu je dovolj generatorjev naslovov, če želite dobiti ameriški naslov.

Če spremenite lokacijo svoje trgovine, se bo v trgovini Play Play prikazal HBO NOW, in to je ključnega pomena, če želite na Android napravi pridobiti HBO NOW v nepodprtih državah.

Kako priti HBO ZDAJ v nepodprtih državah na požarnih napravah Amazon

Ali želite na velikem platnu dobiti HBO ZDAJ v nepodprtih državah? Seveda. Igra prestolov izgleda najbolje na velikem platnu.

Fire TV Stick / Cube je najboljša platforma za pridobivanje HBO ZDAJ v nepodprtih državah, ker deluje s storitvami VPN, kar ne bi bilo všeč Apple TV in Chromecast.

Na primer, z njim deluje PrivateVPN.

  • Najprej pojdite na račun Amazon v svojem spletnem brskalniku.
  • Z miško pojdi čez Vaš račun oz & Seznami.
  • pritisni na Upravljajte svojo vsebino in naprave.
  • Spremenite svojo regijo v ZDA.
  • Pojdite na svoj Amazon Fire TV Stick / Cube.
  • pritisni na Nastavitve in potem Moj račun.
  • Odjavi registracijo. Ponovno se boste morali prijaviti v svoj račun.

To vam bo omogočilo, da dobite HBO ZDAJ v nepodprtih državah na napravah Amazon Fire.

Približno, odvisno od trenutnega načina plačila boste morda morali odstraniti vaš trenutni način plačila. Včasih boste morda morali dodati kakšno obliko ameriške kartice.

Tako lahko dobite HBO ZDAJ v nepodprtih državah

Ni ravno težko Veliko lažje kot Hulu in DAZN, o katerih si lahko preberete tudi na našem blogu.

Ste pripravljeni, da se pridružite PrivateVPN, tako da lahko dostopate do zabave kot še nikoli doslej? To traja le 60 sekund.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me