Kako ohraniti zasebno brskanje po internetu v letu 2018

Kako ohraniti zasebno brskanje po internetu v letu 2018

Avtor Michael Smolski, 2018-02-18 11:59:16 v podjetju
Torej želite v letu 2018 ohraniti zasebno brskanje po internetu? Morda ste imeli slabo izkušnjo, ko ste lanske dejavnosti na internetu spremljali s svojim preteklim ali trenutnim zaposlenim in bili na to opozorili. No, verjamemo v zasebnost, kjer koli že ste. Ali v nekomu, na letališču ali v službi.


Kako ohraniti zasebno brskanje po internetu v letu 2018
To je nekaj glavnih težav, ki jih imajo ljudje pri brskanju po internetu v službi:

Nekatere spletne strani ne delujejo

Delate pozno ponoči. Vaša mednarodna država igra tekmo. Ali pa je morda vaša ekipa. Seveda želite vedeti, kaj se dogaja. Pojdite na spletno mesto, kjer si lahko ogledate tekmo ali preverite rezultat, vendar to ne deluje. Vaš delodajalec lahko enostavno blokira dostop do spletnih strani, do katerih želite dostopati.

Zaposleni vidite, kaj počnete

Vsi pozabljamo, kako lahko od nekdaj naredimo stvari. Brez dvoma nočete, da bi vaš zaposleni videl, da iščete preprost posel. Mogoče bi jih spraševalo, zakaj delaš tam, še posebej, če nimaš najlepšega šefa.

V delu se ne počutite samozavestni in veste, da vas morda nadzirajo

Predstavljajte si, da nekdo strmi v vas, medtem ko delate. Tako je videti. Ne morete biti popolnoma sami, in zaradi tega ne delujete najbolje.

Kako torej ohranite zasebno brskanje po internetu v letu 2018?

Ko gre za deblokiranje spletnih mest, ki jih vaš delodajalec blokira, morate začasno spremeniti svoj IP naslov. Tako boste lahko obšli vse filtre vsebine, ki jih je postavil vaš delodajalec.

Če želite, da brskanje po internetu ostane zasebno pri delu, tako da delodajalcu preprečite, da bi videl, kaj nameravate, morate uporabiti šifriranje.
Kako ohraniti zasebno brskanje po internetu v letu 2018
Kako vse to počnete? Z VPN.

Ko se povežete z VPN, se vaš IP samodejno spremeni. Odlična stvar pri PrivateVPN je, da ima 56 različnih strežniških lokacij. Kaj to pomeni? To pomeni, da če ste na Poljskem in želite uporabiti ameriški Netflix, če se povežete z ameriškim strežnikom, boste to lahko storili. Kjer koli je strežnik, bo vaša lokacija, če se nanj povežete.

Vendar pa želite tudi v službi ohraniti zasebno brskanje po internetu, kajne? Ko uporabljate VPN, ste tudi šifrirani, kar pomeni, da če iščete nekaj, ko ste povezani z njim, bodo ti podatki le neumnosti do nekoga, ki poskuša dostopati do njega, v primerjavi s tem, če niste uporabljali VPN.

Če uporabljate pisarniški računalnik ali ste povezani v omrežje svojega delodajalca, je mogoče spremljati vaše dejavnosti. Dejavnosti si lahko ogledate tudi na javnih mestih in celo v Starbucksu. Vsako omrežje, ki ni vaše, ogroža vašo zasebnost. Pravzaprav vas vsa omrežja ogrožajo, saj vlada in vaš ponudnik interneta lahko spremljata vaše dejavnosti, ne glede na to, s katerim omrežjem ste povezani.

PrivateVPN uporablja vojaško AES 256-bitno šifrirno kodo z 2048-bitnim DH ključem. Verjetno ne veste, kaj to pomeni, ampak če se vpišete v najboljši angleški jezik, si podjetje, za katerega delate, ne bo moglo privoščiti, da bi pokvarilo takšno šifriranje. Morda zato ameriška vlada uporablja takšno varnost.

Kako nameščate PrivateVPN?

Če si zagotovite vso varnost, bi pomislili, da to ni preprosto. Je. To je postopek v treh korakih za ustvarjanje računa in postopek v treh korakih za splošno varovanje.

  • Najprej pritisnite gumb Nakup na našem spletnem mestu. Preusmerjeni boste v registracijo v treh korakih.
  • Izberete načrt.
  • Izberete si geslo in e-pošto.
  • Nazadnje izberete način plačila. Oh, mimogrede, BestVPN.com smo izbrali za najboljšo storitev VPN.

Registrirate se, namestite, se povežete. To je tako preprosto.
Kako ohraniti zasebno brskanje po internetu v letu 2018
Če želite namestiti PrivateVPN, pojdite na razdelek Prenos na dnu našega spletnega mesta in poiščite različico, ki ustreza vsemu, kar uporabljate, ali pa samo v mobilni napravi poiščite PrivateVPN. Če imate težave, se obrnite na našo nagrajeno podporo strankam, ki jo je izbral vpnMentor.

Ko je aplikacija nameščena, navedite svoje podatke o registraciji in se povežite s strežnikom, ki ga želite. Če želite v letu 2018 ohraniti zasebno brskanje po internetu, tako to storite.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me