Kako odblokirati Facebook, ko je blokiran

Kako odblokirati Facebook, ko je blokiran

Avtor Michael Smolski, 2018-05-30 09:34:36 v Zabava


Pred dvema letoma sem zapustil Facebook. Obstajajo ljudje, kot sem jaz, in potem so tudi ljudje, ki želijo vedeti, kako odblokirati Facebook, ko je blokiran. Ali je njihov Facebook blokiran zaradi spletnega filtra v šoli ali ko je povezan z mobilnim operaterjem ali je zaradi tega, ker Facebook blokira vlado države.

Razlog? Ni pomembno. Pomembno je, da želite deblokirati Facebook, ko je blokiran, in da je to ne glede na to, ali ga blokira šola ali vlada,.

Kaj morate vedeti o Facebooku, preden ga odblokirate

Verjetno želite uporabljati Facebook, ker menite, da je to odlično orodje za komunikacijo. In je. A zavedajte se. Facebook ima velike pomanjkljivosti glede zasebnosti, o katerih smo govorili prej. Nekaj ​​tednov kasneje Facebook vsaj razloži vse bolje.

Toda pravi razlog, zakaj bi morali razmišljati o tem, ali je Facebook pravi za vas, je to Facebook je kot ta velik vir novic. In novice imajo radi negativne, ker dobijo več vleke. Razen ko gledate in berete novice, se na Facebooku odločite, da nimate izbire, in zaradi tega je precej 24/7. Nesreča letala. Streljanje. Če ves čas to vidite, ima velik vpliv na vaše življenje.

Če se spopadate s težavami, razmislite, ali je Facebook pravi za vas. Naš blog vsebuje vsebino o vsebini dostopa do drugih spletnih mest, ki so lahko blokirana v vaši državi. Morda bodo te boljše. Na primer Telegram.

In če je, super, je odlično orodje za komunikacijo brez dvoma. Razen če živite všeč Kitajski in preostala družina živi v Združenih državah Amerike, saj je Facebook na Kitajskem blokiran, zaradi česar je tehnologija, ki naj bi pomagala pri komunikaciji, popolnoma neuporabna.

Odkleni Facebook, ko ga ne blokira vlada

Delo, šola, knjižnica, ponudnik interneta itd. Če želite deblokirati Facebook, ko ga vlada ne blokira, je ta postopek veliko lepši.

Pojasnimo.

Da bi deblokirali Facebook, ko ga ne blokira vlada, morate navesti, da šola ali ponudnik interneta ali karkoli ali kdor koli blokira Facebook ali katero koli spletno mesto v tej zadevi, misli, da ne dostopate do njega.

Kako to storiš?

Torej, ne morete povedati všečkov svojega ponudnika interneta, da ne dostopate do Facebooka, ampak do drugega spletnega mesta, vendar lahko vse, do česar dostopate, zdete neumnost za katero koli orodje za blokiranje.

Če je nekaj videti kot "neumnost", potem to ni Facebook.

In to je tisto, kar potrebuješ.

Facebooka ni mogoče blokirati, če nihče ne ve, da do njega dostopate.

In pri tem si pomaga VPN, znan tudi kot virtualno zasebno omrežje.

Naložite odjemalca PrivateVPN, ki mu sledi povezava z enim od naših strežnikov in vse, kar počnete v internetu, je šifrirano s 256-bitnim šifriranjem.

Toda razlog, zakaj je Facebook lažje odblokirati, ko ga ne blokira vlada, je ta, da se lahko s strežnikom v svoji državi povežete z našo storitvijo. Ponujamo strežnike na 56 lokacijah, vendar si oglejte seznam in se prepričajte, da je v njem vaša država.

Ko se povežete s strežnikom v svoji državi, boste lahko dostopali do vsega, kar je na voljo v vaši državi.

Če se v svoji državi ne povežete s strežnikom, boste morda imeli dostop do več vsebine ali manj, odvisno od tega, s katerim strežnikom se povežete.

Odkleni Facebook, ko ga blokira vlada

To vprašanje je na Kitajskem. To je vprašanje v Iranu. In ne samo tistih.

Če želite deblokirati Facebook, ko ga blokira vlada, se morate povezati s strežnikom VPN v državi, ki ne blokira Facebooka. In to je velik seznam držav, da s tem ne boste imeli težav.

Kot že omenjeno, vam bo povezava s strežnikom v drugi državi lahko na voljo manj vsebine. Ko pa gre za države, kjer je Facebook blokiran, vam bo skoraj zagotovo dal več vsebine na voljo.

Kako nameščate PrivateVPN?

V zgornjem desnem kotu zaslona kliknete gumb Nakup, nato pa sledite 30-sekundni postopek registracije, ki je priložen 30-dnevni pravilnik vračila. Če vam Facebook ne bo pomagal, boste prejeli vračilo, če ga v 30 dneh zahtevate.

Ko imate račun, prenesite našo stranko in se povežite s svojimi podatki, ki ji sledi povezava s strežnikom v vaši državi ali izven vaše države, odvisno od tega, kje ste in kaj ali kdo blokira vaš dostop do Facebooka.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me