Kako nastaviti Hulu na iPhone zunaj ZDA

Kako nastaviti Hulu na iPhone zunaj ZDA

Avtor Michael Smolski, 2019-04-26 16:52:08 v Zabavi


Ali želite gledati Hulu na svojem iPhone-u, vendar ste zunaj ZDA? Seveda. Hulu je odlična platforma za gledanje TV oddaj takoj, ko oddajajo zrak, če boste lahko delali zunaj ZDA. Ta objava vam bo pokazala, kako nastaviti Hulu na iPhone zunaj ZDA, da boste lahko uživali v odlični zabavi, ne glede na to, kje se nahajate v avtobusu v Kanadi ali Južni Koreji.

Če želite tudi vedeti, kako naj Hulu deluje v Veliki Britaniji, Južni Afriki ali kjer koli drugje v tej zadevi, vendar ne samo na iPhonih, si oglejte druge naše priročnike za to.

Če pa želite samo nastaviti Hulu na iPhone izven ZDA, je treba storiti tri ključne korake.

  1. Ustvarjanje računa Hulu z ameriško kartico.
  2. Hilujte Hulu, če pomislite, da ste v ZDA.
  3. Prenos aplikacije Hulu na vaš iPhone.


Dejstvo, da ste videli, da potrebujete ameriško kartico, da Hulu nastavite na iPhone zunaj ZDA, se vam je morda zdelo, da bo nastavitev Hulu na iPhone izredno težka. Preden kliknete ven, da, potrebno je nekaj truda, vendar smo ta vodnik razčlenili, da bi bil čim bolj preprost za vas.

Ustvarjanje računa Hulu za nastavitev Hulu na iPhone zunaj ZDA

Ustvarjanje računa Hulu zunaj ZDA ni tako težko. Sam postopek je precej preprost. Tako enostavno kot registracija na katerem koli drugem spletnem mestu.

Pridobivanje ameriške kartice zunaj ZDA je edini problem, ko gre za ta korak.

Če ste kdaj prebrali kakšne priročnike po internetu, omenijo, da lahko uporabite Hulu darilno kartico, in to je res, vendar morate pri registraciji še vedno najprej imeti ameriško kartico.

Naši predlogi za pridobitev ameriške kartice za nastavitev Huluja na iPhone zunaj ZDA?

  1. Vprašajte Američana ali Američana, če lahko uporabljate njihovo kartico ali če lahko ustvarijo račun za vas.
  2. Vprašajte nekoga, ki ima račun Hulu, če lahko delite. Ponudite mu nekaj koristi. Če živite v Kanadi, jim lahko na primer ponudite svoj DAZN.
  3. Pridobite predplačniško kartico, izdano v ZDA. Ali ga pošljite k sebi ali vprašajte nekoga v ZDA, če mu ga lahko pošljete ali če ga lahko kupijo v trgovini. Ključ do uspeha pri tem je, da imate kartico, na kateri so sredstva. Večina jih ne uspe, zato se ne morejo prijaviti.
  4. Pridobite virtualno kartico, izdano v ZDA. To je relativno hitra metoda z nižjo stopnjo uspeha. Vendar je to večinoma posledica pomanjkanja sredstev na takšni kartici. Prepričajte se, da imate na svoji kartici vsaj dolar.

Če odkrijete izdajo ameriške kartice, boste Hulu lahko nastavili na iPhone izven ZDA.

Vendar račun za Hulu za vas sploh ni pomemben, če Huluja ne morete nagajati, da misli, da je vaš iPhone v ZDA.

Prevaravajte Hulu v misli, da ste v ZDA

Hulu bo delal le v ZDA. Brez izjem. In zaradi tega ga morate samo preizkusiti, če mislite, da ste tam, če želite nastaviti Hulu na iPhone izven ZDA.

In za to potrebujete VPN.

Storitve VPN omogočajo, da lokacijo spremenite tako, da ste nekje drugje.

V primeru Hulu, vendar ni tako enostavno, kot če bi spremenili svojo lokacijo v ZDA. Hulu lahko zazna uporabo storitev VPN in vam tako ali tako prepreči ogled. In za to potrebujete storitev, ki ima strežnike, posebej zasnovane za Hulu.

In to je na koncu težava s storitvami VPN. Oglašujejo na tisoče strežnikov, vendar se ne osredotočajo na kakovost, zato večina strežnikov ne deluje s storitvami, do katerih želite dostopati.

To berete na blogu PrivateVPN, zato bi morda mislili, da smo pristranski, vendar s Hulujem sodelujemo in podpiramo večino regij na trgu za Netflix. Tukaj je Logan povedal o nas:

Kljub temu, da imate Hulu račun in PrivateVPN super, če želite Hulu nastaviti na iPhone izven ZDA ali kjer koli drugje, morate imeti Hulu aplikacijo, saj Hulu ne morete gledati v spletnem brskalniku iPhoni.

Pridobitev aplikacije Hulu na iPhone

Če želite dokončati postopek nastavitve Hulu na iPhone, morate dobiti Hulu aplikacijo, ki ni na voljo v Apple App Store zunaj ZDA.

Korak za spremembo je precej preprost.

Spremeniti morate lokacijo svoje trgovine.

In to storite tako, da se odjavite iz svojega trenutnega računa iCloud v razdelku z nastavitvami, nato pa ustvarite novo s svojo lokacijo v ZDA.

Če samo spremenite svojo trenutno lokacijo, boste izgubili vse. Zato je ključnega pomena ustvariti nov račun iCloud.

Če morate navesti ameriški naslov, lahko v Googlu uporabite kateri koli generator naslovov.

Ko dobite nov račun, prenesite Hulu in po želji se vpišite nazaj v svoj stari račun.

Tako je treba nastaviti Hulu na iPhone zunaj ZDA

Če želite Hulu nastaviti na iPhone izven ZDA, potrebujete ameriško kartico, povezati se morate s podporo strežnika PrivateVPN, ki ga podpira Hulu, in morate prenesti aplikacijo Hulu.

Ni tako enostavno kot spreminjanje regije Netflix, toda če želite resnično nastaviti Hulu na iPhone, je to izvedljivo.

Se vam zdi to koristno? Na našem blogu imamo še veliko drugih vodičev, ki vam bodo v pomoč!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me