Kako nastaviti DAZN v Veliki Britaniji na vse naprave

Kako nastaviti DAZN v Veliki Britaniji na vse naprave

Avtor Michael Smolski, 2018-10-31 20:39:01 v Zabava


Deževen dan v Veliki Britaniji, se torej na poti do lokala odločite, da se vrnete in poskusite gledati DAZN doma? Mogoče imate drugačen razlog. Kakor koli že, poskusili ste z DAZN in ne morete dobiti sporočila, da DAZN v Veliki Britaniji ni na voljo. Zato ste tukaj. Da bi ugotovili, kako v vseh napravah nastaviti DAZN v Veliki Britaniji.

Dobra novica pa je, da vam bomo pomagali, da boste lahko zdaj ali pozneje gledali igro, ki jo želite gledati, ne da bi vam bilo kdaj treba skrbeti, ali boste našli pravi tok ali ne da bi morali iti ven, ko ne želite.

Da bi omogočili čim enostavnejšo nastavitev DAZN-ja v Veliki Britaniji na vse naprave, bomo to razdelili na 3 korake. Prevarite DAZN, prevarite trgovino z aplikacijami in ustvarite račun DAZN

Oh, in če najdete to dragoceno objavo DAZN, imamo na našem blogu še veliko več!

Prevarite svojo trgovino z aplikacijami, da v Veliki Britaniji nastavite DAZN na vse naprave

Če si želite ogledati iz prenosnika ali računalnika, preskočite ta korak, za to ne potrebujete aplikacije DAZN. Lahko gledate neposredno iz svojega spletnega brskalnika. To pa ne velja za všečke Fire TV Stick ali vaših mobilnih naprav. In dobro, aplikacija DAZN je na voljo samo za prenos v podprtih državah.

Ta korak se razlikuje na različnih platformah, zato ga bomo za vas pripravili na podlagi različnih platform, ne vključno s Chromecastom, saj Chromecast ne bo deloval s to metodo.

Prevaro Apple App Store, da v Veliki Britaniji nastavi DAZN na vse naprave

Na napravi Apple se morate najprej odjaviti iz računa iCloud. To lahko storite tako, da vstopite Nastavitve in pritisnete svoje ime. Vnesite geslo in se odjavite. Po tem na kartici iCloud v nastavitvah telefona naredite nov račun.

Razlog, da morate narediti nov račun, je, da če spremenite lokacijo na svojem trenutnem računu, boste izgubili vse.

Razen, naj bo to v Kanadi, hkrati pa zagotovite pravi naslov, ki ga lahko dobite s pomočjo generatorja naslovov.

Po tem bi morali imeti možnost nastavitve DAZN v Veliki Britaniji na katero koli napravo, kar zadeva naprave Apple.

In ja, po prenosu DAZN se lahko prijavite nazaj v svoj drug račun.

Prevarajte se v trgovini Google Play, da v Veliki Britaniji nastavite DAZN na vse naprave

Metoda se tukaj v primerjavi z napravami Apple veliko razlikuje.

V napravah Android vam ni treba ustvarjati novega računa. Spremeniti morate le lokacijo svoje trgovine.

  • Če želite to narediti, pojdite na Payment.google.com in kliknite na Nastavitve sledi pritisk na Država zavihek.
  • Zdaj izberite Kanado v Trgovini Play kot svojo trenutno lokacijo. Seveda uporabite pravi naslov. Za to lahko uporabite generator naključnih naslovov.
  • Ko končate s tem, pojdite na Nastavitve v svoji napravi in ​​kliknite na Aplikacije kjer boste našli Trgovina Google Play. Ne pozabite klikniti Prisilno ustavljanje.
  • Oh, in nazadnje, pojdi noter Skladiščenje in kliknite gumb v zgornjih kapicah, ki navaja POČISTI PODATKE.
  • Zaradi tega bi moral biti DAZN na voljo za vas, kar vam omogoča, da v Združenem kraljestvu nastavite DAZN na kateri koli napravi, kar zadeva Android. In če to ne deluje, ponovite zadnja dva koraka.

Prevaro Amazon Appstore, da v Veliki Britaniji nastavi DAZN na vse naprave

Če želite nastaviti DAZN na Fire TV Stick / Cube, pojdite na Amazon.co.uk na prenosnem računalniku ali računalniku. Pritisnite Vaš račun sledi Vaša vsebina in naprave.

Tam spremenite lokacijo, da bo v Nemčiji. Razlog, da ga morate spremeniti v Nemčijo, je ta, da medtem, ko DAZN podpirajo v Kanadi, Amazon Appstore za Fire TV ni in zato tam ne boste videli DAZN.

Poskrbite, da navedete pravi naslov. Za to lahko uporabite generator naslovov, vzet od Googla.

Tudi iz računa boste morali odstraniti svoje možnosti plačila. V določenih primerih boste morali dodati tudi nemško kartico ali banko. Na srečo je navidezno enostavno ustvariti virtualni račun. Ali ustvarite račun na primer pri N26. Nemški bančni račun boste dobili takoj po prijavi.

Ko končate z vsem tem, pojdite v svoj Fire TV Stick in odjavite račun. To lahko storite tako, da greste Nastavitve sledi Moj račun, in Amazonski račun. Tam boste videli možnost, da Odjavi registracijo. To storite in ponovno posredujte svoje podatke, nato pa aktivirajte svoj Fire TV Stick.

Prevarjanje DAZN za nastavitev DAZN v Veliki Britaniji na vse naprave

Pridobiti aplikacijo DAZN je razmeroma enostavno. To? Nekoliko težje.

Če želite DAZN v Veliki Britaniji postaviti na vse naprave, mora DAZN dejansko misliti, da ste v podprti državi, sicer pa boste ob vstopu na njihovo spletno mesto zgolj dobili sporočilo o tem, kako niste v pravi državi.

Obstaja samo en način, kako pretentati DAZN.

Zahteva praktično spreminjanje lokacije, kar lahko storite z omrežjem VPN, ki vam omogoča, da ste v drugi državi, ne da bi bili tam s povezovanjem na strežnik zunaj vaše države..

Težava? NAJPOLOŽNEJŠE STORITVE NE DELUjte Z DAZNOM.

In to je težava.

Morda že uporabljate storitev VPN in ste to ugotovili sami in iščete delujočega.

PrivateVPN ima v Kanadi delujoč strežnik DAZN, kmalu pa jih bo več. Če se povežete z njim, boste lahko v Veliki Britaniji v kateri koli napravi postavili DAZN. Vse naprave v tej objavi podpirajo PrivateVPN. Prenesite samo aplikacijo in se povežite. Delovnega strežnika ne moremo deliti tukaj, vendar je v Kanadi in to boste hitro ugotovili!

Ustvarjanje računa DAZN za nastavitev DAZN-ja v Veliki Britaniji na vse naprave

To je morda najtežji korak od vseh.

Glej, DAZN sprejme veliko previdnostnih ukrepov, da zaradi pritiska s strani nosilcev pravic ne morete uporabljati DAZN v napačni državi..

Če želite v Veliki Britaniji postaviti DAZN, seveda potrebujete račun, za to pa boste potrebovali kanadsko kartico. In ja. To je vprašanje.

Naš nasvet? Vprašajte Kanadčana.

Če ne morete, kupite predplačniško kartico iz Kanade. Ali pa uporabite navidezno.

Vzpostaviti račun DAZN je prav tako težko kot narediti Hulu račun.

Brez podprte kartice ne boste mogli ustvariti računa DAZN.

V Veliki Britaniji nastavite DAZN na vse naprave

Če želite v Združenem kraljestvu nastaviti DAZN, morate imeti aplikacijo, zavedeti morate DAZN, ki ga lahko z PrivateVPN, in kar je najpomembneje, imeti morate možnost, da naredite račun.

Lahko to storiš? Upamo, da bo tako. V nasprotnem primeru boste morali še naprej gledati igre, ki jih ne želite, na mestih, ki jih ne želite, z ljudmi, ki jih ne želite.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me