Kako nastaviti aplikacijo DAZN v nepodprtih državah

Kako nastaviti aplikacijo DAZN v nepodprtih državah

Avtor Michael Smolski, 2019-06-25 22:12:44 v vodnikih


DAZN je super. Ne samo, da omogoča pretakanje športa na zahtevo veliko lažje kot kdajkoli prej, ampak tudi ceneje kot kdajkoli prej odvisno od tega, kje si. Večina držav, vključno z Združenim kraljestvom, kjer je bil ustanovljen DAZN, trenutno ni podprta. V tem priročniku se ukvarjamo z nastavitvijo aplikacije DAZN v nepodprtih državah.

Ukrepi, ki jih morate sprejeti za nastavitev aplikacije DAZN v nepodprtih državah

Preden sploh dobite aplikacijo, morate DAZN zavesti, da razmišljate, da ste v podprti državi. V nasprotnem primeru se ne boste mogli registrirati. Glede registracije morate uporabiti kartico iz ene od podprtih držav.

Zabavno? Ne. Toda prihranki od DAZN na leto lahko dosežejo več kot 700 USD. Za mnoge je to veliko denarja.

Če želite aplikacijo DAZN nastaviti v nepodprtih državah, to ne bo najlažji vodnik, ki ga boste kdaj prebrali, vendar bo na koncu vredno, zato se bomo potrudili, da to razložimo kot preprost način kot je mogoče.

Prevaro DAZN za nastavitev aplikacije DAZN v nepodprtih državah

S tem priročnikom bo ta metoda v času, ko bo objavljen ta vodnik DAZN, delovala le z ameriškim, italijanskim in kanadskim DAZN. To sta 2 lokaciji DAZN bolj kot v katerem koli drugem vodniku, vendar delamo na tem, da vse DAZN lokacije delujejo, ker ima vsaka lokacija nekaj posebnega, ne glede na to, ali gre za dodaten šport ali ligo / federacijo, kot sta UFC ali NBA.

Ključ? VPN.

Če ste kdaj prebrali katerega od naših drugih priročnikov, potem veste, da se na splošno uporablja storitev VPN, ki jo uporabljate. Storitve VPN omogočajo spreminjanje lokacije brez premikanja. In to je ključni element, če želite aplikacijo DAZN nastaviti v nepodprtih državah.

PrivateVPN je ena redkih storitev VPN, ki podpira DAZN. V naši aplikaciji, ki je na voljo tako v napravah Android, Apple, namizju kot na Amazon Fire TV napravah, boste videli zavihek s strežniki, ki podpirajo DAZN. Povežite se z enim od njih in DAZN se bo prevaral.

To je prvi korak, če želite aplikacijo DAZN nastaviti v nepodprtih državah.

UPORABNI NASVET: Ko bo na voljo več lokacij DAZN, bodo te dodane na zavihek DAZN, kar pomeni, da boste imeli dostop do še več lokacij DAZN.

Ustvarjanje računa DAZN za nastavitev aplikacije DAZN v nepodprtih državah

To je najtežji del tega vodnika.

Če želite aplikacijo DAZN nastaviti v nepodprtih državah, potrebujete kartico iz podprte države za registracijo.

Ali so to ZDA, Kanada ali Italija.

Dobra novica je, da imate vsaj možnost izbire. Ko gre za postavitev Hulu, deluje samo ameriška kartica.

Naš nasvet za pridobitev kartice iz ene od teh regij?

  1. Vprašajte nekoga, ki ga ima. Vprašajte, ali vam bodo dovolili, da ga uporabljate. V nasprotnem primeru ponudite, da jih plačate ali delite storitev.
  2. Pridobite virtualno predplačniško kartico izdana v eni od omenjenih regij.
  3. Pridobite predplačniško kartico izdana v eni od omenjenih regij.

Druga možnost je morda najhitrejša, saj lahko v internetu poiščete navidezne predplačniške kartice, ki delajo s storitvami. Ključno je imeti sredstva na takšnem računu. Če tega ne storite, se ne boste mogli prijaviti in zato ne boste mogli nastaviti aplikacije DAZN v nepodprtih regijah.

Imeti račun DAZN + dostop do PrivateVPN? To bi vam omogočilo gledanje DAZN-ja v spletnem brskalniku, vendar morate všeč napravam iPhone ali Amazon Fire TV Stick nastaviti aplikacijo DAZN. In zdaj bomo vstopili v to.

Kako nastaviti aplikacijo DAZN v nepodprtih državah, ko gre za naprave Apple

Če želite aplikacijo DAZN nastaviti v nepodprtih državah, se v napravah Apple najprej odjavite iz računa iCloud na trenutni napravi.

Ko to storite, ustvarite novega, ki temelji na katerem koli od prej omenjenih lokacij.

Tako boste lahko nastavili aplikacijo DAZN v nepodprtih državah.

Pazite, da ne spremenite lokacije na vašem trenutnem računu. Zaradi tega boste izgubili vse!

Kako nastaviti aplikacijo DAZN v nepodprtih državah, ko pride do naprav Android

Kar zadeva naprave Android, je Google sestavil preprost vodnik o spremembi lokacije vaše trgovine Google Play.

Na napravah Android je DAZN v spletnem brskalniku pravzaprav preprosto. V spletnem brskalniku preprosto izberite Desktop Site.

Kako nastaviti aplikacijo DAZN v nepodprtih državah, ko gre za naprave Amazon Fire TV Stick

  • Če želite prenesti DAZN na svoj Fire TV Stick, pojdite na svoj trenutni račun Amazon v spletnem brskalniku.
  • Izberite Računi & Seznami, sledi Upravljajte svoj račun in vsebino.
  • Spremenite svojo regijo v ZDA.
  • V napravi Amazon Fire TV izberite Nastavitve sledi Moj račun.
  • Odjavi registracijo in se prijavite nazaj v svoj račun.

Občasno se nekateri pojavijo težave pri prenosu aplikacije, potem ko spremenijo svoje regije. Nekaj, kar bi lahko rešilo težavo, je odstranjevanje trenutnega načina plačila. Če to ne deluje, boste morda morali dodati nov način plačila, bodisi z navidezne ali fizične kartice. Izdano v ZDA. (Ne bodo vam zaračunali. Amazon to stori zaradi preverjanja.)

Tako je treba nastaviti aplikacijo DAZN v nepodprtih državah

Ljudje pogosto uporabljajo spletna mesta za brezplačno pretakanje na internetu, ker ima njihova država omejeno pokritost ali ker si ne morejo privoščiti / upravičiti svojega prenizkega cenovnega paketa TV. DAZN te težave rešuje z izjemno cenovno ugodno različico 9,99 USD na mesec.

In najboljša stvar? S tem priročnikom o tem, kako nastaviti aplikacijo DAZN v nepodprtih državah, ste odkrili tudi, kako spremeniti svoje regije na DAZN. In to pomeni, da lahko tam gledate več DAZN kot vsi drugi.

Če se vam bo ta priročnik zdel koristen, potem boste našli tudi priročnike o dostopu do več Netflixovih vsebin ali uporabi zanimivega Huluja s številnimi drugimi odličnimi vodniki na našem blogu.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me