Kako narediti Hulu leta 2019 v Kanadi

Kako narediti Hulu leta 2019 v Kanadi

Avtor PrivateVPN, 2019-01-09 11:47:09 iz Zabave


Ali želite vedeti, kako naj Hulu v letu 2019 naredi delo v Kanadi? Seveda. Če vas zanima gledanje oddaj takoj, ko se oddajajo in ne po koncu sezone, je Hulu veliko boljša izbira kot Netflix ali Amazon Prime. Še posebej, ker so ljudje na internetu lahko kruti in si priskrbijo spoilerje v najbolj nepričakovanih delih interneta.

Kar zadeva Hulu, morda kaže, da se prikaže veliko hitreje, vendar pa res ni na voljo nikjer na planetu, ZDA in Japonska pa na Japonskem prikazujeta samo japonske oddaje. In to je to, ali živite v Kanadi, Evropi ali kjer koli drugje.

Toda zakaj Hulu sploh ni na voljo v Kanadi?

Preprosto povedano, Hulu v Kanadi ni na voljo, ker stane veliko več za prikazovanje oddaj po oddaji v primerjavi s sezono. In za vsako TV oddajo, ki jo želite prikazati v drugi državi, morate pridobiti pravice, da jo lahko prikažete tam. In to je veliko denarja, ki ga je treba porabiti večkrat. Oh, in ne pozabimo, da nekateri televizijski kanali v drugih državah že imajo pravice do nekaterih vsebin, ki jih Hulu prikazuje v ZDA.

Samo bolj smiselno je, da Hulu podvoji vsebino v ZDA, kot da porabi veliko več denarja na drugih trgih.

Če želite, da bo Hulu leta 2019 deloval v Kanadi, morate Huluja zavesti, da misli, da ste v ZDA.

Kaj je potrebno, da bo Hulu leta 2019 začel delati v Kanadi?

Potrebujete ameriško kartico. Hulu moraš misliti, da si v ZDA. In nazadnje, morate prenesti aplikacijo Hulu. To se mora zgoditi, da bo Hulu leta 2019 deloval v Kanadi.

Preprosto? Na papirju. V resnici pa je veliko bolj zapleteno.

Pojdimo s tem.

Izdelava računa na Hulu, da bo Hulu leta 2019 naredil delo v Kanadi

Da bi Hulu deloval, najprej potrebuješ račun.

In ja, preprosto je tako, kot narediti kateri koli drug račun, vendar morate storiti dve stvari.

  1. Za svoj naslov morate uporabiti ameriški generator naslovov, ki ga najdete v Googlu.
  2. Za nastavitev Hulu potrebujete ameriško kartico.

Brez ameriške kartice ne boste mogli narediti računa.

Na srečo ga potrebujete le za račun, saj boste lahko pozneje uporabljali darilne kartice, le da boste lahko ustvarili račun, ga morate imeti.

Kako ga dobite?

  1. Vprašajte prijatelja v ZDA. Ali za svojo kartico ali za skupno rabo računa. Ponudba plačati po potrebi. Morda celo ponujajo drugačno storitev v zameno. Ljudje, ki imajo radi zabavo, ljubijo zabavo in hočejo še več. Morda lahko vnesete svoj račun DAZN, če uporabljate DAZN.
  2. Kupite predplačniško kartico. To so super, vendar ne vedno delujejo. Počakati boste morali tudi, da pride en. Najbolje je, da se na njih lotite raziskav. Večina bi morala delati, čeprav večina predplačniških kartic deluje kot kreditna kartica, če ste kdaj v ZDA. Ključno je imeti denar za to. To je ključni element, ki ga veliko ljudi pogreša.

Prevaravanje Hulu v misli, da si v ZDA

To je veliko lažji korak kot ustvarjanje računa na Hulu, vendar je bolj pomemben, saj boste morali ta korak uporabiti vsako sekundo, ko uporabite Hulu.

V ZDA obstajata dva načina. Če greš tja, ali tako, da sem tam skorajda.

Če želite iti tja praktično, potrebujete VPN, ki je navidezno zasebno omrežje. Če želite, da Hulu v letu 2019 omogoči delo v Kanadi, morate uporabiti VPN, da boste praktično v ZDA.

Potrebujete pa VPN, ki podpira Hulu. Samo zato, ker je na voljo ameriški strežnik, še ne pomeni, da deluje s Hulu. Strežniki niso pomembni. To je tisto, kar podpirajo, Hulu pa ni tako podprta kot Netflix.

Če ste dovolj zavezani, da boste opravili vse to objavo, da bo Hulu deloval, obstaja velika verjetnost, da si želite tudi ZDA in Združenega kraljestva Netflix skupaj z drugimi lokacijami Netflixa. In to vam bo dovolil PrivateVPN. Ponujamo podporo večini Netflixovih lokacij na podlagi 5.000 testov 59 storitev VPN podjetja Comparietech. Podpiramo 21 različnih lokacij Netflix, kar vam omogoča najširši razpon vsebine. Medtem ko podpira tudi Hulu.

Naredite zasebni račun VPPN. Našo stranko prenesete na svojo platformo. In nazadnje, povežete se z našim ameriškim strežnikom, ki ga podpira Hulu.

Prenos aplikacije Hulu, da bo Hulu leta 2019 deloval v Kanadi

Amazon Fire TV Stick, naprave Apple in naprave Android so najpogostejše naprave, za katere boste potrebovali aplikacijo Hulu. Če imate računalnik, vam bo brez enega, tako da lahko ta del preskočite.

Prenos aplikacije Hulu, da bo Hulu v letu 2019 deloval v Kanadi na Apple Devices

Na napravah Apple morate narediti nov račun iCloud.

Najprej se odjavite iz svojega računa, ki ga imate trenutno. Razlog, da to storite, je, da ne izgubite ničesar.

Ko ustvarjate nov račun iCloud, se prepričajte, da ima sedež v ZDA z ameriškim naslovom, ki ga lahko dobite z uporabo generatorja naslovov s hitrim iskanjem v Googlu.

Po tem prenesite Hulu in se po želji vpišite nazaj v svoj stari račun.

Prenos aplikacije Hulu, da bo Hulu leta 2019 deloval v Kanadi na napravah Android

V napravah Android vam ni treba ustvarjati novega računa. Spremeniti morate svoje podatke.

  • Pojdi do Payment.google.com. Kliknite na Nastavitve. Pritisnite na Država zavihek.
  • Tam spremenite svojo lokacijo v ZDA.
  • Pojdi do Nastavitve v svoji napravi in ​​kliknite na Aplikacije kjer boste našli Google Play Store. Ne pozabite klikniti Prisilno ustavljanje.
  • Pojdi v Skladiščenje, poiščite Trgovino Play in pritisnite POČISTI PODATKE.

Po potrebi ponovite zadnja 2 koraka.

Prenos aplikacije Hulu, da bo Hulu leta 2019 v Kanadi deloval na Amazon Fire TV Stick

To je verjetno najtežja naprava za namestitev Hulu na naprave, na katere lahko namestite.

Za to morate iti na spletno mesto Amazon, ki mu sledi pritisk Vaš račun.

Pojdi na Upravljajte svojo vsebino in naprave odsek. Tam boste lahko zamenjali svojo trgovino, da bo v ZDA.

Morda boste morda morali posodobiti svoje načine plačila, odvisno od vaše kartice, da ne boste dobili napak pri prenosu Hulu. Ameriško kartico za Hulu tako ali tako potrebujete, tako da to ne bi smelo biti problem. Če ste že imeli dostop do računa Hulu, za to le pridobite navidezno kartico.

To je, kako naj leta 2019 naredijo Hulu v Kanadi

V letu 2011 Hulu v Kanadi ni tako težko narediti. Potrebuje le pravo znanje, da lahko prevari Hulu. In ta objava zajema vse, kar morate vedeti, kar se tiče izdelave.

In tako tudi druge objave na našem blogu o drugih platformah.

Ok, pojdite gledat svojega Hulu!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me