Kako namestiti Alluc Addon na Kodi – 2018 – najpreprostejši način

Kako namestiti Alluc Addon na Kodi - 2018 - najpreprostejši način

Avtor Michael Smolski, 2018-01-22 10:54:29 v Zabava
Torej želite namestiti Alluc dodatek na Kodi? Super. To je spletno mesto za deljenje povezav, ki ponuja povezave do skoraj vseh vrst videov, ki so na voljo v internetu. Govorimo o 80 milijonov videoposnetkov. Kot iskalnik, ampak za video posnetke. Kodi je na drugi strani eden najbolj priljubljenih medijskih predvajalnikov odprtega izvora. Prav tako je skoraj nemogoče namestiti dodatek Alluc na Kodi, če poskusite iskati, kako to storiti v Googlu. Dobiš veliko objavo na blogu. Videti je koristno. Ampak to ne deluje. Zato smo se odločili, da bomo ustvarili lastno različico tega spletnega dnevnika, ki vam bo pomagala namestiti dodatek Alluc na Kodi, ki dejansko deluje.


Kako namestiti Alluc Addon na Kodi - 2018 - najpreprostejši način

Toda preden se lotimo načina namestitve, morate vedeti nekaj stvari.

Ali je Alluc zakonit? Ali je zakonito namestiti Alluc Addon na Kodi?

Večina držav se strinja, da je nalaganje in gostovanje nečesa nezakonito. Alluc ne gosti ničesar. Je le imenik povezav do spletnih mest, ki gostijo vsebino. To pomeni, da je povsem zakonito uporabljati.

Pomembna je vsebina. Če želite Alluc namestiti Kodi za uporabo nezakonite vsebine, je to lahko nezakonito, "lahko", ker je odvisno samo od tega, kje živite. Alluc ponuja povezave do vsebine, ki jo lahko nato pretakate. Nekateri so zakoniti. Nekateri ne. V večini držav je še vedno zakonito gledati nezakonito vsebino, na primer vsebino, do katere nalagalec nima pravic, vendar je ne prenašate ali gostujete, ampak preprosto začasno shranjujete.

Vendar se pretok in zakon počasi spreminjata po vsem svetu in odvisno od tega, kje ste, se bodo pravila razlikovala. Pretakanje in zakonitost je zapletena tema. V EU je od leta 2017 nezakonito pretakanje vsebine, ki ni zakonito, na spletnem mestu, iz katerega gledate, če veste, da ni zakonito. Ne boste kaznovani, kot da ste storili kaznivo dejanje, vendar obstaja možnost, da vas bo lastnik pravic tožil. Bilo bi podobno kot, ko ste glasbo dobili od svojih prijateljev prek Bluetooth, ko ste bili mlajši. To ni bilo zakonito, vendar se niste hoteli spoprijeti s kakršnimi koli resnimi posledicami.

Zdaj PrivateVPN ne podpira uporabe nezakonitih vsebin, ampak zgolj poučuje o tem, kaj je zakonito in ne zakonito in kakšne bi bile lahko posledice.

Glede na to, kje ste in kaj želite storiti, Alluc na Kodi morda ne bi bilo pametno namestiti.

Kaj, če ne veste, ali je zakonito

Zakon EU navaja, da če se zavedate dejstva, da prenašate nekaj nezakonitega, potem kršite zakon. Kaj pa, če ne veste, ali je nekaj zakonito ali ne?

Če se odločite za svoje možnosti, ostanite šifrirani. Internetni ponudniki spremljajo vašo dejavnost na spletu. Vlada včasih tudi preveč. Oh, in če ste v hotelu ali apartmaju, to storite tudi vi. No, razen če ste šifrirani.

In kako ostajate šifrirani? Uporabljate virtualno zasebno omrežje, ki se imenuje tudi VPN. Zasebno je. To je virtualno. Ko se povežete z njim, se vaš IP spremeni. Toda vse, kar počnete in imate dostop, je tudi šifrirano in jih vlada, internetni ponudnik ali kdo drug ne skrbi za internetno povezavo, s katero ste povezani. Svojo lokacijo lahko celo spremenite, ne da bi se premaknili, če ste povezani na VPN.

PrivateVPN ima vojaško AES 256-bitno šifrirno kodo z 2048-bitnim DH ključem. Najverjetneje ne veste, kaj to pomeni, razen tega Ameriška vlada uporablja enako raven varnosti. In morajo ostati veliko bolj varni od vas. No, upamo, da bodo.
Kako namestiti Alluc Addon na Kodi - 2018 - najpreprostejši način
Več o namestitvi VPN, ko se naučite, kako namestiti dodatek Alluc na Kodi.

Najlažji način namestitve Alluc Addon na Kodi

Večina objav na tej temi bo povedala, da boste morali, če želite namestiti dodatek Alluc na Kodi, prenesti določeno shrambo. To lahko storite. Prepričani smo, da smo preizkusili več skladišč, za katere so trdili, da jih ponujajo, da bi videli, katera je najboljša za uporabo, vendar se zdi, da skoraj nič ne deluje..

Bodisi ne delajo, bodisi delajo, ko jih prenesete, vendar nimajo nobenih znakov Alluc. Preizkusili smo 5 različnih skladišč. 3 od njih niso delovale. 2 ni imel dodatka Alluc.

Ena od teh, ki je delovala, je zahtevala prenos drugega skladišča, ko ste prenesli eno dihalno enoto. Zdelo se je obetavno. Dokler ne. Alluc je bil tam.

A potem je prišla iskrica. Misel. "Zakaj morate vseeno namestiti vsa ta skladišča?"Mogoče so to le sponzorirane objave, s katerimi si ljudje naložijo shrambo. In potem je šele prišlo.

Zakaj bi uporabil repozitorij, če lahko brez težav namestite datoteke zip neposredno iz Kodija?

Vsi so poskušali enostavno prekomplicirati.

Tukaj je opisano, kako to storite:

 • Odpri Kodi. No, ja, seveda morate to storiti, če želite namestiti Alluc dodatek na Kodi.
 • Pojdi v Sistem. To je ikona zobnika na vrhu zaslona. Nekako izgleda bolj kot Nastavitve gumb kot a Sistem gumba, vendar se bomo držali Sistem.

Kako namestiti Alluc Addon na Kodi - 2018 - najpreprostejši način

 • Na dnu zaslona bo tudi a Sistem gumb. Pritisnite nanjo. Pojdi do Dodatki. Pritisnite Neznani viri.
 • Nato morate zapustiti Kodi in poiskati spletni brskalnik, v najboljšem primeru na računalniku in pojdite na to povezavo: https://kodi-addons.club/addon/plugin.video.alluc.api/1.2.10
 • Od tod naložite Alluc.

Lahko pa iščete Alluc Kodi.zip na internetu, če ta povezava preneha delovati ali podobno.

Ta metoda vam bo prihranila veliko težav pri iskanju različnih skladišč, ki nimajo tistega, kar želite, kar je Alluc v tem primeru.

Kako namestiti Alluc Addon na Kodi na računalnik

 • Po prenosu Alluc.zip, preverite, kje se nahaja.
 • Nato se vrnite v Kodi in pritisnite Dodatki sledi Namestitev iz datoteke Zip.
 • Tam morate najti lokacijo Alluc.zip.
 • Ko ga najdete, pritisnite nanj in to je to.

Če želite namestiti Alluc addon na Kodi, pravzaprav je tako preprosto.

Kako namestiti Alluc Addon na vse druge naprave

 • Če imate telefon, ga lahko namestite tudi v računalnik. Pravzaprav v kateri koli napravi, iz katere lahko stvari enostavno prenesete.
 • Toda na drugih napravah boste morda morali USB-pogon povezati z računalnikom in vanj prenesti Alluc.zip.
 • Če želite to narediti, morate na napravo Kodi priključiti pogon USB. In potem pojdite na Dodatki sledi Namestitev iz datoteke Zip, in lociranje tega pogona USB in Alluc.zip. Nazadnje boste morali pritisniti nanjo in to je to.

Kako namestiti VPN

Če uporabljate Amazon Fire Stick, je objava, kako to storiti, v naši nedavni objavi. Če imate nekaj drugega kot Fire Stick, mobilno napravo ali računalnik, potem obstaja tudi vodnik o tem, to preverite.

Če imate mobilno napravo ali računalnik, je zelo preprosto.

 • Najprej morate obiskati spletno mesto PrivateVPN in v zgornjem desnem kotu zaslona pritisniti gumb Kupi.
 • Nato morate izpolniti nekaj podrobnosti.
 • Nazadnje morate iti v razdelek Prenos na dnu strani ali pa preprosto iti v svojo trgovino z aplikacijami in poiskati PrivateVPN.
 • Namestite ga.
 • Povežite se z njo.

Kako namestiti Alluc Addon na Kodi - 2018 - najpreprostejši način
In to je to.

Zaključek - Alluc Addon je na Kodi enostavno namestiti

Ko ne uporabljate skladišč, ki nimajo Alluca, je zelo enostavno. Prenesite ga neposredno in prihranili boste veliko časa.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me