Kako iti mimo spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki

Kako iti mimo spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki

Avtor Michael Smolski, 2018-05-08 09:24:29 v podjetju


Bi radi vedeli, kako naj gre mimo spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki, ne glede na to, ali je to vaš ponudnik doma ali vaš mobilni operater? Absolutno imate pravico do. Še posebej, kadar s spletnim mestom, do katerega poskušate dostopati, ni nič narobe. Ena stvar je blokirati spletna mesta, ki so resnično slaba za človeštvo, kot so črni trgi, vendar do njih ne morejo dostopati niti običajni uporabniki interneta, saj niso na običajnem internetu. Potem je tu še vsa ta nezakonita blokada vsebine, ki je včasih nekoliko upravičena, včasih pa samo poskušate dostopati do običajnega spletnega mesta in se povečati. Ne deluje.

Primer, zakaj so spletni filtri včasih smešni

Delate in vaš internet odloči, da preneha delovati. Odločili ste se za uporabo interneta, ki ga ponuja vaš mobilni operater. Na splošno ga ne uporabljate za delo in zato nikoli nimate težav, saj večinoma samo brskate po družabnih medijih, zdaj pa morate delati, zato pojdite na spletno mesto, do katerega morate dostopati. Ups Ne morete vnesti, ker vaš mobilni operater "skrbi za vašo varnost" in vam ne bo dovolil vstopiti, ker morda niste dovolj stari da bi videli to spletno mesto, zaradi česar boste morali predložiti dokumente, ki dokazujejo, da ste dovolj stari. Za kaj pa? Torej, da lahko vidite nekaj, za kar morda niste dovolj stari, a boste tako ali drugače videli? In še posebej je noro, ko s spletno stranjo ni nič narobe.

V takšnih situacijah je ključnega pomena poznavanje spletnega filtra, ki ga določijo internetni ponudniki, saj človeku zagotavljajo informacije, kar je najpomembneje, če se vam zdi, da je Facebook v zasebnosti slab, to potegne stvari na novo raven Facebookov algoritem ne sestavlja ljudi, deluje sam. Ko morate nekomu nekaj dejansko poslati po e-pošti, ga mora nekdo pogledati. In gotovo je, da je šifriranje morda prisotno, kar pomeni, da ga nihče ne more vdreti, ampak naj bo resnično, oseba, ki gleda vaš potni list ali bančni izpisek z vašim naslovom, ne preprečuje fotografiranja tega ali podobnega. In to je resnična grožnja zasebnosti.

Ja, nič čudnega, zakaj bi radi šli mimo spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki. Zakaj ne bi smeli vstopiti na spletno mesto? Zakaj bi morali z vnosom svojih osebnih podatkov preveriti, da ste dovolj stari za vstop na spletno mesto?

Oh, in mimogrede, to ni bil izmišljen primer. To se je zgodilo. Meni.

Kako torej grete mimo spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki?

Seveda lahko svoje osebne podatke posredujete podjetju, ki to zahteva, tako da lahko dokažejo vašo starost za dostop do spletnega mesta, do katerega ste zakonito upravičeni do dostopa, vendar ne morete, ker se je nekdo odločil, da lahko vsebuje vsebino, ki ste jo premlada za. Lahko pa uporabite drugo možnost, ki jo boste vseeno morali uporabiti.

Če želite iti mimo spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki, jih morate prepričati, do česa dostopate.

Edini razlog, da vam lahko preprečijo dostop do spletnega mesta, je, ker vidijo, da dostopate do spletnega mesta. Kaj pa, če so pravkar videli neumnosti? Zaradi tega jih šifriranje vidi.

Navidezna zasebna omrežja omogočajo šifriranje. In to je tisto, kar morate uporabiti. PrivateVPN je storitev virtualnega zasebnega omrežja, le da nima samo strežnikov v ZDA, za razliko od številnih storitev. Tukaj je stvar, šifriranje lahko pomaga pri blokirani vsebini, vendar če je vključen geo-blok, kar pomeni, da je vaša lokacija preverjena , do določenega spletnega mesta tako ali tako ne boste mogli dostopati. Ponujamo 56 lokacij strežnikov po vsem svetu, kar pomeni, da boste skoraj lahko dostopali do vse geoblokirane vsebine, in ja, to pomeni, da če želite biti v ZDA ali Veliki Britaniji, ne da bi bili tam. Morda želite na primer uporabiti Hulu v Kanadi.

In to je neverjetno enostavno nastaviti.

Preprosto pritisnite gumb Nakup v zgornjem desnem kotu zaslona in pojdite skozi postopek v treh korakih registracije.

Da, to stane, vendar smo bili izbrani kot najboljša vrednost VPN storitev in vam damo 30 dni, da zahtevate povračilo v celoti. In če iščete zanesljivo storitev VPN, ki je ne boste sovražili, brezplačna možnost ni izbira. Če je nekaj brezplačno, je težje zagnati, saj prihaja manj denarja, kar pomeni, da storitev, ki jo uporabljate, verjetno prodaja vaše osebne podatke, vendar pomeni tudi, da je preveč uporabnikov, ki poskušajo dostopati do njih, kar posledično povzroči nizko kakovost storitve. In kdo se želi počutiti, kot da bi leta 2018 uporabljali internet?

Ko se registrirate, morate naložiti ustreznega odjemalca PrivateVPN tako, da odprete dno naše strani in pritisnete na zavihek za prenos, nato pa namestite odjemalca in se preprosto povežete z enim od naših strežnikov, nato pa je na voljo zbogom spletni filtri. Oh, in preverite našo objavo o tem, zakaj v letu 2018 potrebujete storitev VPN, če imate dvome o uporabi storitev VPN.

Prehod spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki, ni težko

Ni težko, vendar imaš še vedno težave. Če imate kakršna koli vprašanja, kako iti mimo spletnih filtrov, ki so jih postavili internetni ponudniki ali kar koli drugega v zvezi z našo storitvijo ali kako vam lahko pomaga, imamo najboljšo storitev za stranke, ko gre za storitve VPN, kot jih je izbral vpnMentor, zato se prepričajte da se obrnemo k nam!

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me