Kako Hack Netflix odblokirati vso vsebino Netflix

Kako Hack Netflix odblokirati vso vsebino Netflix

Avtor Michael Smolski, 2019-04-11 13:58:20 v Zabavi


Netflix je odlična platforma, ki zlahka nadomesti potrebo po TV naročnini, a kako velika je v celoti odvisna od tega, kje živite. Na primer, Estonija ima le okoli 15% vsebine Netflixa. In čeprav teh 15% vsebine še vedno ponuja precej veliko filmov in oddaj, kaj pa če predstava, ki jo želite, ni na voljo v vaši državi? V Estoniji obstaja 75-odstotna možnost. Enako velja v mnogih drugih državah, kot so Savdska Arabija, Kitajska, in to je samo nekaj.

Zakaj morate iskati, kako lahko prekinete Netflix, da odblokirate vso Netflixovo vsebino? Zakaj na Netflixu ne moremo gledati vsega takoj?

Ker nima pravice, da prikazuje to vsebino.

Vsaka država ima svoje TV-kanale in ti televizijski kanali tekmujejo za vsebino, pogosto kupujejo ekskluzivne pravice za prikaz določene oddaje ali filma v državi. In s tem Netflix tekmuje v vsaki državi. Kako naj bi nekaj pokazali, če ima podjetje že ekskluzivne pravice? To je eden glavnih razlogov, zakaj je tam tako velika neenakost vsebine, in zakaj iščete, kako s krampom Netflixa odblokirati vso Netflixovo vsebino.

To je, kako lahko Hack Netflix odblokirate vso Netflixovo vsebino

Spušča se na spremembo lokacije vašega računa Netflix. Edino, kar vas omejuje pri ogledu celotne vsebine Netflixa, je vaša lokacija. Ameriške kartice niso potrebne, kot pri Hulu, ni potrebe po spreminjanju lokacije trgovine z aplikacijami, to je samo en korak.

In to vam bo pomagalo ne glede na to, kje ste. Tudi ZDA nimajo vseh vsebin na Netflixu.

Kako prekinete Netflix, da odblokirate vso Netflixovo vsebino? Z uporabo VPN-ja.

VPN je virtualno zasebno omrežje in ja, uporaba VPN je popolnoma zakonita in varna, razen če ste v državi s cenzuro. Všeč Kitajski so uporabo takšnih storitev postavili nezakonito. Storitve VPN milijoni ljudi po vsem svetu uporabljajo za varno uporabo interneta, vendar v vašem primeru omogoča tudi, da prekinete Netflix ali katero koli drugo storitev tako, da spremenite svojo lokacijo na drugem mestu.

Obstaja pa samo en način, da se prekine Netflix, da se deblokira vsa Netflixova vsebina.

Uporabiti morate PrivateVPN. In tega ne trdimo samo zato, ker želimo, da uporabljate našo storitev, ampak kot PrivateVPN podpira večino Netflix regij na trgu s podporo 21 različnih regij na trgu. Če iščete samo ameriški Netflix, nismo edina rešitev. Če iščete čim več vsebine, smo edina rešitev.

Obstajajo storitve, ki imajo veliko večje število strežnikov tam, vendar nam je mar za kakovost naših strežnikov in ne za količino. Na stotine strežnikov, ki ne delujejo s storitvami, ki jih želite uporabljati, sploh nimajo nobenega pomena, pri tem pa je, da želi Netflix zaradi pritiska sprejeti Netflix, da odblokira vso Netflixovo vsebino. podjetij, ki imajo pravice do vsebine.

Konec koncev, zakaj bi nekdo plačeval svojo naročnino na televizijo, da bi gledal določeno oddajo, če jo lahko dobijo za cenejše pri Netflixu?

Vendar kakovost ne pomeni samo, da delujejo strežniki, ampak da imajo strežnike, ki vam omogočajo kakovostno gledanje. Evo, kaj pravi Lars o nas:

Katere naprave lahko vklopite Netflix?

Če želite preklicati Netflix in odblokirati vso Netflixovo vsebino, je potrebno VPN. Toda na kakšnih napravah bo ta metoda delovala?

Vse namizne naprave, naprave iPhone in naprave Android, ne glede na to, ali je to vaš telefon ali všeč Fire TV Stick.

Žal všeč Chromecast in Apple TV te metode ne podpirata, ker ne podpirata storitev VPN.

Tako se zgodi, kako lahko prekinete Netflix in odblokirate vso vsebino Netflix

Želite vdreti druge platforme razen Netflixa? Bi se radi naučili gledati BBC iPlayer v tujini? Morda želite gledati Hulu ali DAZN? Na našem blogu imamo veliko koristne vsebine, in čeprav je omenjene platforme težje odblokirati, PrivateVPN deluje z vsemi njimi.

Pripravljeni nas preizkusiti, da boste lahko uživali v največji možni vsebini in da boste lahko pustili svojo naročnino na TV?

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me