Kako gledati TVN Player v Veliki Britaniji

Kako gledati TVN Player v Veliki Britaniji

Avtor Michael Smolski, 2019-01-22 09:53:05 v razvedrilu


Netflix je odličen, kaj pa če si vi ali vaši starši želite gledati predvajalnik TVN v Veliki Britaniji? Oni ali vi ne morete, saj je na voljo samo na Poljskem. No, če kupite poseben paket za ljudi zunaj Poljske, v Veliki Britaniji ne boste mogli gledati predvajalnika TVN. In čeprav to storite, še vedno ne boste imeli dostopa do vse vsebine na TVN Player, kar pomeni, da v bistvu plačujete za dostop do oddaj, kot je Kuba Wojewódzki, do katerih lahko brezplačno dostopate, ko ste na Poljskem.

Ali plačate denar za omejeno vsebino ali preberete, kaj moramo deliti, tako da lahko omejeno vsebino brez težav gledate vsakič, ko spremenite svojo lokacijo in tudi če ste zunaj EU. Ta metoda vam bo omogočila tudi gledanje IPLA zunaj Poljske z mnogimi drugimi ugodnostmi, kot je dostop do ameriške Netflix.

Toda zakaj ne morete brezplačno gledati predvajalnika TVN v Veliki Britaniji?

Če greste v player.pl ali v Googlu poiščete TVN Player in poskušate gledati karkoli na TVN Player v Veliki Britaniji, boste zgolj dobili informacije, kaj boste dobili, ko poskusite dostopati do všečkov BBC iPlayer izven Velike Britanije, ki jih zaradi težav z licencami ne morete. Razen ko na BBC-ju tega ne morete storiti, na TVN Playerju povedo, da lahko plačate, da lahko to storite.

Nadaljujte z branjem, če se želite naučiti, kako se temu izogniti.

Kako gledati TVN Player v Veliki Britaniji

Če želite gledati TVN Player v Veliki Britaniji, ne da bi vam bilo treba plačati, morate navesti, da TVN Player misli, da ste na Poljskem. To je vse, kar morate storiti.

Razen, da tudi ni tako preprosto, kot bi si morda mislili, ampak o tem več v minuti.

Ljudem, kot ste vi, pomagamo do dostopa do vsebine, do katere običajno ne bi mogli dostopati zaradi geoblok. Ali ljudem pomagamo dostopati do blokiranih spletnih mest na letališčih na Kitajskem, ljudem ustanoviti DAZN v Avstraliji ali zgolj pomagati ljudem gledati ameriški Netflix v Veliki Britaniji, karkoli že je, pomagamo.

Kako narediti TVN Player pomisliti, da ste na Poljskem, če želite gledati TVN Player v Veliki Britaniji?

Če želite gledati predvajalnik TVN, morate imeti to stvar, imenovano VPN, ki je navidezno zasebno omrežje, in vam omogoča, da ste praktično na drugem mestu kot ste. Na primer, PrivateVPN ima 59 različnih lokacij strežnika in to število se mesečno povečuje.

Če želite gledati predvajalnik TVN v Veliki Britaniji, se prijavite na PrivateVPN, prenesite našo stranko, ki je podprta na vseh glavnih platformah, povežite se s poljskim strežnikom in si oglejte TVN Player v Veliki Britaniji..

Kako gledati predvajalnik TVN v Veliki Britaniji na mobilnih napravah

Tako kot pri večini aplikacij z geo-bloki, ima tudi TVN Player aplikacijo, ki je na voljo samo za prenos na poljskem trgu, kar je precej neumno, saj nekateri ljudje morda plačujejo naročnino, vendar aplikacije ne bodo mogli prenesti na njihovo mobilno napravo.

Če želite gledati TVN Player v Veliki Britaniji na mobilni napravi, potrebujete aplikacijo.

Če gre za naprave Apple, se morate odjaviti iz računa iCloud in nato ustvariti novega s sedežem na Poljskem. Če samo spremenite lokacijo na svojem trenutnem računu, boste izgubili vse.

Kar se tiče naprav Android, velja nasprotno. Za svoj račun morate spremeniti regijo, da bo na Poljskem.

  • Če želite to narediti, pojdite na Payment.google.com, kliknite na Nastavitve in potem Država.
  • Tam izberite Na Poljskem kot svojo lokacijo.
  • Ko to storite, pojdite na Nastavitve, in pritisnite na Aplikacije kjer morate najti Trgovina Google Play, in pritisnite Prisilno ustavljanje. Nazadnje, še vedno v Nastavitve, Pojdi do Skladiščenje, pritisnite na Aplikacije, poiščite Trgovina Google Play in kliknite gumb v zgornjih kapicah, ki navaja POČISTI PODATKE.

To naj bi omogočilo prenos TVN Playerja v Veliki Britaniji.

Lahko se vprašate "Zakaj PrivateVPN namesto drugačnega VPN-ja?"

Prvič, ni brezplačnih storitev VPN, ki zagotavljajo delujoče poljske strežnike. Tudi zasebno zasebno zasebno omrežje (VPVN) ni brezplačno, vendar je bilo izbrano za storitev z najboljšo vrednostjo za leto 2018, najverjetneje pa za leto 2019, vendar je v primerjavi z najbolj priljubljenimi storitvami VPN na Poljskem zasebno zasebno omrežje daleč naprej po zelo podobnih cenah. Če potrebujete Stealth VPN, če želite dostopati do blokirane vsebine na Kitajskem, imamo to. Če želite svobodo v smislu šifriranja ali popolne zaščite pred puščanjem, ima PrivateVPN to.

Najpomembneje za vas je, da je PrivateVPN najboljši VPN za Netflix. Če si želite ogledati različne regije Netflixa v Veliki Britaniji ali na Poljskem, PrivateVPN najbolj podpira, in to ni nekaj, kar smo povedali samo mi, ampak je Comparitech sklenil na podlagi 5000 ročnih testov. Podpiramo tudi vse druge večje zabavne platforme, kot so DAZN, Hulu in Amazon Prime, z mnogimi drugimi.

Če preizkusite in se odločite, da ne ponujamo tistega, kar želite, vam ponujamo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Spisal Mihael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me